Maggie
Περιβόητο μέλος

Μe tooΠροτιμώ CocaCola αλλά προσπάθώ να μην πίνω και πολύ!!!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Ναι πράγματι κάπως πλησιάζει την παλιά καλή απόλυτη ΠΟΡΩΣΗ, την απόλυτη επίθεση στο στόμα. Περασμένες καλές εποχές.Κόκα κόλα ενοείτε, έχει βγεί και η ζίρο και είναι σούπερ, δεν πείνω πολλύ άλλα άν τύχει μια στο τόσο με τίποτα πέπσι![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

θα χαλασω καποιους τα πιστευω τους για την Κομπρα κολα εεεεεεεεεεεε συγνωμη Κοκα κολα,
αλλα στο λινκ δειχνει οτι σε τυφλο τεστ η Πεπσι επικρατησε της κοκα...
Δλδ οταν ζητηθηκε να διαλεξουν στα τυφλα Πεπσι ή Κοκα, κερδισε η Πεπσι.
Στα φανερα, κερδισε η κοκα....
Το πειραμα παντως εχει να πει πολλα για το πως λειτουργει η καταναλωση...
(σορυ αλλα ειναι στα γερμανικα...στα αγγλικα δεν το βρηκα-δεν ειναι και το φορτε μου)

https://www.werbepsychologie-online.de/html/marktforschung.html#Coca-Cola-Experiment
θα χαλασω καποιους τα πιστευω τους για την Κομπρα κολα εεεεεεεεεεεε συγνωμη Κοκα κολα,
αλλα στο λινκ δειχνει οτι σε τυφλο τεστ η Πεπσι επικρατησε της κοκα...
Δλδ οταν ζητηθηκε να διαλεξουν στα τυφλα Πεπσι ή Κοκα, κερδισε η Πεπσι.
Στα φανερα, κερδισε η κοκα....
Το πειραμα παντως εχει να πει πολλα για το πως λειτουργει η καταναλωση...
(σορυ αλλα ειναι στα γερμανικα...στα αγγλικα δεν το βρηκα-δεν ειναι και το φορτε μου)
Εεεεε? Σοβαρα? Εγω ειμαι σιγουρη οτι και με κλειστα ματια θα καταλαβω τη διαφορα. Πραγματικα καταλαβαινω μεγαλη διαφορα και προτιμω Κοκα-Κολα. Την οριτζιναλ ομως, ουτε light , ουτε ζιρο, ουτε μια αλλη που ειχε βγει σε καποια φαση με γευση βανιλιας. Η οριτζιναλ μου αρεσει παρα πολυ αλλα σχεδον ποτε δεν την πινω σκετη, αλλα με το φαγητο τα σπαει

Παλια με επιανε ανα διαστηματα και επινα παρα πολυ αλλα εχω χρονια που το εκοψα και πινω αραια και που. Επισης δεν ξερω αν το εχει παθει κανεις αλλος, αλλα παλια οταν επινα πολυ ειτε κοκα κολα ειτε αλλα αναψυκτικα με επιανε κατι σαν πονος στο στηθος, σαν να με πονουσε καποιο νευρο, δεν ξερω πως να το εξηγησω

Demelene
Διάσημο μέλος

Και εγώ ποια δεν βλέπω διαφορά.Εκτός του οτι, όσες φορές έχω δοκιμάσει και τις δύο, μου φαίνονται απόλυτα ίδιες γεύσεις, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα και δεν πίνω καμιά από τις δύο.
Αλλά πριν 10 χρόνια μπορείς να πεις το ίδιο?
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Και εγώ ποια δεν βλέπω διαφορά.
Αλλά πριν 10 χρόνια μπορείς να πεις το ίδιο?
Δεν ξέρω.
Δεν έχω πιιεί τόσες φορές ώστε να θυμάμαι αν είχαν διαφορά πριν 10 χρόνια με σήμερα.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

(νεράκι και πάλι νεράκι :p)
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δεν κάνει κακό....

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κι απ' αυτές αρκετές.Και καμία μπύρα Γιώργο μου...
Δεν κάνει κακό....![]()

(αλλά μην σκοτώσουμε το θρεντ της μπόκα κόκα :p)
adespoto
Περιβόητο μέλος

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

θα μπορουσα να τα θεωρησω τρομακτικα?
Ο λογος ειναι απλος: Μαρκετινγκ.
Ο ιδιος λογος που τα McDonald's ξεσκιζονται να πουλανε χαλια φαγητο και πολλοι να τα θεωρουν πεντανοστιμο (τουλαχιστον πριν μερικα χρονια)
Devina
Τιμώμενο Μέλος

[Btw, επειδή είδα το τελευταίο post, όσον αφορά το marketing...Έβλεπα κάποια στιγμή ένα ντοκυμαντέρ και έδειχνε ένα χωριό της Αφρικής, από τα χιλιάδες - απομακρυσμένα, που έφτιαχνε η ''γιατρός'' της φυλής ένα γιατρικό που προστατεύει από μολύνσεις, άσχετα αν κολυμπούσαν μύγες μέσα...Και το αποθήκευε, σε μπουκάλια κοκα κόλας! Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το πως μια τελείως απομακρυσμένη φυλή της Αφρικής, το πολύ με 100 κατοίκους, είχε έρθει σε επαφή με την coca cola, ακόμα και έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

ούτε coca cola ούτε zero.... μόνο coca cola light
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Δεν πίνω καμία απ΄τις δυο πλέον πάντως ^^ *healthy diet fan*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.