Demelene
Διάσημο μέλος

Εμένα μου φαίνεται αστείο! Πάντως απορώ τι σκατά έχει μέσα αυτή η συνταγή της Coca Cola και τόσο καιρό δεν την έχουν αναπαράγει!!
Μα τι πίνουμε?? Και είμαι και φαν της καθώς λειτουργεί σαν το καφέ σε μένα.
Επίσης σαν την CocaCola πριν 10 χρόνια δεν υπάρχει. Ήταν πόρωση, Όχι γλυκιά, και μια απίστευτη επιθετικότητα στο στόμα σε πόρωνε!
Τώρα έχει γίνει σαν την Pepsi άρα τι τσακώνονται.!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το τι περιεχει η συνταγη... Λεγετε παντος οτι εχει εκχιλισματα απο φυλα κοκας, καθολου απιθανο αλλα μαλλον προκειτε περι επιστιμονικης φαντασιας. Οτι και να 'ναι τοσα εκατομυρια λιτρα εχω πιει στην ζωη μου, κατι ιδιετερα επικυνδινο δεν ειναι...
Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν κατάλαβα τι λές.Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Οχι και ειναι τα ιδια... Δεν θυμαμε πως ητανε πριν δεκα χρονια η κοκα αλλα και σημερα παραμενη κορυφεα.
Πάντως επειδή από την ηλικία σου βλέπω ότι δεν νομίζω να θυμάσει ακριβώς την Coca-Cola περίπου μέχρι το 97 εκεί έκανα ένα μεγάλο διάλειμα και μετά ξενέρωσα από το πόσο αδερφίστικη έχει γίνει!!
Και παιδιά που πείναμε τότε με τους τόνους όλοι το ίδιο λένε. Φλωριά!
Καλά τότε έπινα .5λ πριν το μπάσκετ άλλα .5λ στο μπάσκετ και ίσως και στο γυρισμό και είχε και σπίτι.
Τα ψωνιζα εγώ 8-8 τα μπουκάλια από το Σουπερμαρκετ.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:Δεν κατάλαβα τι λές.
Πάντως επειδή από την ηλικία σου βλέπω ότι δεν νομίζω να θυμάσει ακριβώς την Coca-Cola περίπου μέχρι το 97 εκεί έκανα ένα μεγάλο διάλειμα και μετά ξενέρωσα από το πόσο αδερφίστικη έχει γίνει!!
Και παιδιά που πείναμε τότε με τους τόνους όλοι το ίδιο λένε. Φλωριά!
Καλά τότε έπινα .5λ πριν το μπάσκετ άλλα .5λ στο μπάσκετ και ίσως και στο γυρισμό και είχε και σπίτι.
Τα ψωνιζα εγώ 8-8 τα μπουκάλια από το Σουπερμαρκετ.
Δεν αμφιβαλω οτι ητανε αλλιως παλια, αλλα δεν ειναι και το ιδιο με την pepsi σημερα. Η pepsi ειναι πολυ πιο "μαλακι" στην γευση, ανοστη κατα την γνωμη μου, με πολυ λιγο ανθρακικο (σε σχεση με την κοκα), εναι πολυ γλυκια και ειναι σχεδων σαν νερο. Η κοκα εχει γερη γευση, αρκετο ανθρακικο (λιγο ακομα δεν θα με χαλαγε) ειναι σχετικα πυκρη και εχει μαι ιδιετερη γευση
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Έχετε βρει τίποτα στατιστικά πχ του πόσα περίπου λίτρα Coca Cola καταναλώνονται καθημερινά από το κόσμο;

Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Δεν αμφιβαλω οτι ητανε αλλιως παλια, αλλα δεν ειναι και το ιδιο με την pepsi σημερα. Η pepsi ειναι πολυ πιο "μαλακι" στην γευση, ανοστη κατα την γνωμη μου, με πολυ λιγο ανθρακικο (σε σχεση με την κοκα), εναι πολυ γλυκια και ειναι σχεδων σαν νερο. Η κοκα εχει γερη γευση, αρκετο ανθρακικο (λιγο ακομα δεν θα με χαλαγε) ειναι σχετικα πυκρη και εχει μαι ιδιετερη γευση
Φαντάσου πόσο μεγαλύτερη ήταν η διαφορά κάποτε που να τα θεωρώ περίπου ίδια ποια!!!
ΜΙΛΑΜΕ Η ΠΟΡΩΣΗ!!! Το κάψιμο που νιώθεις αν την κρατήσεις στο στόμα ώρα το ένιωθες όταν έπινες! Μου λείπει κλαω αυτή η πόρωση
tsus
Δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Έχετε βρει τίποτα στατιστικά πχ του πόσα περίπου λίτρα Coca Cola καταναλώνονται καθημερινά από το κόσμο;Σίγουρα θα είναι ένας τεράστιος αριθμός..
Ενδεικτικα..
- 83.000.000
Τόσα άτομα απολαμβάνουν τα διάφορα προϊόντα της The Coca–Cola Company καθημερινά στις Η.Π.Α. Δηλαδή, όλοι σχεδόν είναι... οι τυχεροί!
- 6.000.000
Τόσα άτομα απολαμβάνουν Coca–Cola καθημερινά στις Η.Π.Α. Ένας ολόκληρος λαός Coca-Cola!
- 8.000
Τόσα αναψυκτικά της The Coca-Cola Company καταναλώνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη ανά δευτερόλεπτο. Έτσι ξεδιψάει ο κόσμος!
Για περισσοτερα πατηστε εδω
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:Προτειμώ Coca Cola Light
Petro μην πινεις (και μην τρως) προιοντα light και 0%. Δημιουργουν προβληματα στον θυρεοειδή..

(σόρι για το οφφ-τοπικ)
edit: α, τωρα το ειδα οτι και ο νταρκ λεει το ιδιο..

crazyhelen
Διάσημο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τα αναψυκτικά με ανθρακικό. Και παχυντικά είναι και δεν προσφέρουν τίποτα. Ούτε στα ποτά βάζω κόλα.
Αν είμαι κάπου σπάνια θα πάρω Κόκα Κόλα ή Pepsi. Δλδ σε μια καφετέρια αν δεν θέλω να πάρω καφέ η χυμό, συνήθως παίρνω λεμονάδα, είναι πολύ δροσιστική!! Αν πιώ Coca Cola στο σπίτι την πίνω με μια φέτα λεμόνι ή στημένο λεμόνι αν υπάρχει. Και σε μαγαζιά έχω δει να την σερβίρουν έτσι. Δοκιμάστε το.
Παλιότερα είχε βγάλει η Pepsi ένα αναψυκτικό που είχε και λεμόνι μέσα. Ήταν πολύ ωραίο.

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Coca cola, και δυστηχως πινω και πολυ. Τωρα βεβαια την εχω κοψει εξαιτιας καποιας θεραπειας που κανω, αλλα μπορω ολη μερα να ζησω με σκετη coca cola. Η pepsi μου φαινεται λιγο ανοστη.![]()
και εγώ μια από τα ίδια

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:και εγώ μια από τα ίδια![]()
..light όμως..μ' αρέσει η γεύση της περισσότερο και όχι για την αποφυγή θερμίδων.
Κοιτα τα ποστ νουμερο 13 και 14... μην το λες για πλεονεκτιμα το light ομως
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Κοιτα τα ποστ νουμερο 13 και 14... μην το λες για πλεονεκτιμα το light ομως
τα είδα dark,έτσι όπως έχουνε γίνει τα πράγματα όμως είναι να μην τρώμε τίποτα, να μην πίνουμε τίποτα, να μην κοιμόμαστε στα κρεβάτια μας, να μην αναπνέουμε κτλ. Δεν κάνω πολλές καταχρήσεις και δεν θέλω να ζήσω και forever.
Ούτε η απλή coca-cola ή η pepsi είναι αθώες..
Μ' αρέσει η γεύση της light και την προτιμώ σε σχέση με τις άλλες, δεν είπα ότι κάνει καλό και να την μοιράζουμε στα νηπιαγωγεία.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από prime:τα είδα dark,έτσι όπως έχουνε γίνει τα πράγματα όμως είναι να μην τρώμε τίποτα, να μην πίνουμε τίποτα, να μην κοιμόμαστε στα κρεβάτια μας, να μην αναπνέουμε κτλ. Δεν κάνω πολλές καταχρήσεις και δεν θέλω να ζήσω και forever.
Ούτε η απλή coca-cola ή η pepsi είναι αθώες..
Μ' αρέσει η γεύση της light και την προτιμώ σε σχέση με τις άλλες, δεν είπα ότι κάνει καλό και να την μοιράζουμε στα νηπιαγωγεία.![]()
Δεν εχεις αδικο σε αυτο. Για αυτον τον λογο και εγω προσεχω ελαχιστα τι τρωω τι πινω κλπ.
Δεν ειπα αυτο. Απλα η light ειναι πιο ενοχες. Εγω απλα για το το ελεγες για καλο οτι πεινεις light και οχι απλη στο ειπα. Εσυ εισαι ελευθερη να πινεις οτι θελεις γι αοπιον λογο θελεις
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.