Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Προτιμώ coca cola αλλά δεν πίνω συχνά.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το red bull ειναι επικυνδινο μονο οταν παιρνεις υπερβολικα πολλες ποσοτητες την ημερα! Το ιδιο ισχυει και για την coca-cola αλλά και για ολες τις υπερβολες που μπορουμε να σκεφτουμε!Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Το red bull είναι πολύ επικίνδυνο (όπως τα περισσότερα energy drinks).Έχουν αναφερθεί ακόμα και θάνατοι από το Red Bull
Demelene
Διάσημο μέλος

Πιες 10 τόνους αλκοόλ και να δεις πως μένεις στον τόπο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το red bull δεν περιεχει σπερματα ταυρου. Ειναι ενα urban legend που λεει οτι η Ταυρινη ειναι σπερματοζωαρια ταυρου κατι το οπιο δεν υσχιει καθος η ταυρινη ειναι μια χημικη ενωση (δεν ξερω ακριβος τα στοιχια της αλλα ειναι εξακριβομενο οτι η ταυρινη δεν ειναι σπερματα ταυρου)
Το red bull ειναι επικυνδινο σε δυο περιπτωσεις:
1)Αν πινεις υπερβολικες ποσοτιτες καθημερινα. Το πια ειναι η υπερβολικη ποσοτιτα καθοριζετε απο τον οργανισμο του καθενος.
2)Σε περιπτωση που ανακατευτει με αλλα υγρα, και ιδικα με αλκοολ. Απο τετια μιγματα ειναι που εχουν προελθει θανατοι καθος τα ποτα ενεργιας (ενα απο αυτα ειναι και το red-bull φυσικα) δεινουν ενεργια στον οργανισμο, η αδρεναλινοι ανεβενει και ετσι ο οργανισμος "ανεβενει".Αντιθετα το αλκοολ ηρεμει και χαλαρωνει τον οργανισμο. Ετσι αν αναμιχθουν αυτα τα δυο ποτα η αν πιουμε το ενα λιγο πριν απο το αλλο ο οργανισμος δεν ξερει να αντιδρασει, ετσι αν καταναλωθει μεγαλη ποσοτιτα βαρανε τα λαμπακια και αν εισαι τυχερος τα βγαζεις ολα εξω, αλλιως πας μια βολτουλα με την βαρκα του χαρωντα
Demelene
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αυτο δεν ειπα και εγω;![]()
Ναι ρε. Αλλά κοίτα τις ώρες!!
Χα και το πολύ e-steki κάνει κακό!!!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Απλά θέλω να αναφερθώ σε ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στο νετ σχετικά με τα δυο αναψυκτικά. Ένας πιτσιρικάς λοιπόν, πάει μπροστά σε ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών, ρίχνει ένα κέρμα, πατάει το κουμπάκι, βγάζει μια coca – cola και την αφήνει κάτω. Ρίχνει άλλο ένα κέρμα, ξαναπατάει το κουμπάκι, βγάζει άλλη μια coca-cola και την αφήνει δίπλα στο άλλο κουτάκι. Ο πιτσιρικάς μετά ρίχνει άλλο ένα κέρμα ανεβαίνει (πατάει) στα κουτάκια τις coca – cola και έτσι κερδίζει μερικούς πόντους που του αρκούν για να πατήσει το πρώτο κουμπάκι το οποίο μαντέψτε... βγάζει μια pepsi, την οποία παίρνει ο πιτσιρικάς, την ανοίγει και την απολαμβάνει!
Χα! Ομολογώ από της καλύτερες «μαύρες» διαφημίσεις που έχω δει...
Ps. Αν το βρω το βιντεάκι θα το ανεβάσω κάπου...
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:
Ένας πιτσιρικάς λοιπόν, πάει μπροστά σε ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών, ρίχνει ένα κέρμα, πατάει το κουμπάκι, βγάζει μια coca– cola και την αφήνει κάτω. Ρίχνει άλλο ένα κέρμα, ξαναπατάει το κουμπάκι, βγάζει άλλη μια coca-colaκαι την αφήνει δίπλα στο άλλο κουτάκι. Ο πιτσιρικάς μετά ρίχνει άλλο ένα κέρμα ανεβαίνει (πατάει) στα κουτάκια τις coca– colaκαι έτσι κερδίζει μερικούς πόντους που του αρκούν για να πατήσει το πρώτο κουμπάκι το οποίο μαντέψτε... βγάζει μια pepsi, την οποία παίρνει ο πιτσιρικάς, την ανοίγει και την απολαμβάνει!
Χα! Ομολογώ από της καλύτερες «μαύρες» διαφημίσεις που έχω δει...
χαχαα..καλό!

κι εγώ fan της coca cola είμαι και μάλιστα,ένθερμη..!!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

daemon
Νεοφερμένο μέλος

https://www.snopes.com/cokelore/cokelore.asp
Εγώ πάλι πίνω Pepsi αλλά και αυτή σπάνια. Γενικά είχα να πιω αναψυκτικό τύπου Cola ίσως και κάνα χρόνο. Τα είχα σιχαθεί. Τώρα μου ξανάρθε, μάλλον επειδή ελάττωσα τον καφέ (από τους 3+ φραπέ την ημέρα στον 1 κάθε 2η μέρα).
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.