Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:47 Ο Jason93 έγραψε: #1 26-06-10 10:47 Είχα βάλει αυτό το πακέτο τον προηγούμενο μήνα και μου τελείωσαν τα sms..Παω να ξαναβάλω αυτο το πακέτο αλλα μου λεει οτι δε μπορω επειδη δεν εχουν τελειωσει τα λεπτα ομιλιας.Υπαρχει καποιος τροπος για να το ανανεωσω και να μην πρεπει να περιμενω μεχρι τις 2/07 που ληγει το πακετο αυτο;;Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:51 Ο teol20 έγραψε: #2 26-06-10 10:51 Βασικά αμά ξαναπεράσεις μια κάρτα των 5 ευρώ θα ανανεωθούν αυτόματα και θα χεις πάλι 1500' ομιλίας και 1500 sms. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:54 Ο Jason93 έγραψε: #3 26-06-10 10:54 Πήρα κάρτα αλλα δε μου ανανεωθηκαν.Πρεπει να στειλω μνμ.Και οταν στελνω μου λεει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 11:03 Ο teol20 έγραψε: #4 26-06-10 11:03 Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:24 Ο Valder έγραψε: #5 03-09-10 21:24 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα βάλει αυτό το πακέτο τον προηγούμενο μήνα και μου τελείωσαν τα sms..Παω να ξαναβάλω αυτο το πακέτο αλλα μου λεει οτι δε μπορω επειδη δεν εχουν τελειωσει τα λεπτα ομιλιας.Υπαρχει καποιος τροπος για να το ανανεωσω και να μην πρεπει να περιμενω μεχρι τις 2/07 που ληγει το πακετο αυτο;;Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:51 Ο teol20 έγραψε: #2 26-06-10 10:51 Βασικά αμά ξαναπεράσεις μια κάρτα των 5 ευρώ θα ανανεωθούν αυτόματα και θα χεις πάλι 1500' ομιλίας και 1500 sms. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:54 Ο Jason93 έγραψε: #3 26-06-10 10:54 Πήρα κάρτα αλλα δε μου ανανεωθηκαν.Πρεπει να στειλω μνμ.Και οταν στελνω μου λεει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 11:03 Ο teol20 έγραψε: #4 26-06-10 11:03 Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:24 Ο Valder έγραψε: #5 03-09-10 21:24 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά αμά ξαναπεράσεις μια κάρτα των 5 ευρώ θα ανανεωθούν αυτόματα και θα χεις πάλι 1500' ομιλίας και 1500 sms. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 10:54 Ο Jason93 έγραψε: #3 26-06-10 10:54 Πήρα κάρτα αλλα δε μου ανανεωθηκαν.Πρεπει να στειλω μνμ.Και οταν στελνω μου λεει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 11:03 Ο teol20 έγραψε: #4 26-06-10 11:03 Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:24 Ο Valder έγραψε: #5 03-09-10 21:24 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα κάρτα αλλα δε μου ανανεωθηκαν.Πρεπει να στειλω μνμ.Και οταν στελνω μου λεει αυτο που ανεφερα παραπανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2010 στις 11:03 Ο teol20 έγραψε: #4 26-06-10 11:03 Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:24 Ο Valder έγραψε: #5 03-09-10 21:24 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:24 Ο Valder έγραψε: #5 03-09-10 21:24 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms. Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο! Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα! Να πάρω στο 1313;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο teol20 έγραψε: #6 03-09-10 21:38 1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1313 και θα σου πει μια κατα τα αλλα γλυκουλα ξανθια-καλά πλακίζω- πως εχει προβλημα το δικτυο και θα σου ενημερωθει το υπολοιπο το πολυ σε 1 με μιαμιση ωρα.Ωρα αιχμής βλέπεις και το δικτυο έχει γονατίσει. Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:57 Η Devina έγραψε: #7 03-09-10 23:57 Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι έβαλα cosmote για καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:59 Η LiViNGtheLiFE: #8 04-09-10 00:59 παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
παντως χρεωνει λιγοτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 15:17 Η Sweet_Butterfly: #9 28-11-11 15:17 να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
να ρωτησω κατι...γινεται να διακοψω το προγραμμα cosmote απεριοριστα 25 και αν ναι ποσο επιβαρυνεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.