Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος

Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τότε πάρε τηλέφωνο στο 1313.Αφου πέρασες κάρτα ανεξαρτητα αν εχει τελειωσει ή οχι ο μήνας έπρεπε να σου μπουν αυτόματα.Χωρις να στειλεις κάποιο μήνυμα.Και στο λέω εγώ ο μανιακός με τα τηλέφωνα
Επειδη το δίκτυο της Cosmote καποιες φορές ειναι για τα μπάζα,μου έχει τυχει πολλες φορές να περνάω κάρτα και να μην μου βάζει τα λεφτα.Με ένα τηλέφωνο όμως λύθηκε το πρόβλημα.
Κάποιες;;; ΠΟΛΛΕΣ φορές είναι για τα μπάζα. Μόλις έβαλα κάρτα ανανέωσης και μου ανανέωσε μόνο τα 1500 sms.
Λέει έχετε 0' και 1500 sms. Τον κακό τους τον φλάρο!
Τα 60' που κέρδισα στο reloaded τα μετράνε κανονικά όμως. Σπαμ-company είναι. 40 sms για να σου ανακοινώσουν οτι πήρες δώρο. Εντάξει το κατάλαβα, είστε μεγαλόψυχοι, σκάστε τώρα!
Να πάρω στο 1313;;;

Aλλα δεν τα χανεις τα λεπτα μην σκας.Απλα θα φας τη ψυχικη οδυνη στη μαπα.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.