Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:έχω μόλις βγει από το μπάνιο και είμαι γυμνός και υγρός
σκουπίσου κακομοίρη μου γιατι θα πουντιάσεις..αν catch καμιά πνευμονία η Giovanna δεν θα σε τρέχει...στο διαβεβαιώνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό που κάποτε μου είπε κάποιος..."γιατι φοβάσαι μήπως πεταχτεί ο @@τσος μου απο την οθόνη και τρομάξεις???" (

χααχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
γιατί όχι δλδ????

Πω πω, και να ' μαι με κατι πυτζαμες φαρδιες, μες την τρίχα... και να νομιζει ο καημενος ο boyfriend ο οποιος βρισκοταν Ελλάδα, οτι ειμαι με το σι θρου νυχτικακι που με εβλεπε τις λιγες φορες που μπορεσε να ερθει και να με επισκεφτει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epidromi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Γενικά πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας πιο επικεντρωμένος αυνανισμός που θα μπορούσε να είναι με μια πολύ ωραία ερωτική ταινεία εγώ δεν βρίσκω διαφορά.
Και αυτό γιατί η κά**α είναι κυρίως εγκεφαλική.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτο δεν ειναι τίποτα .... μπροστα της περιπτωσεις του 090 ...Αρχική Δημοσίευση από briki:Φοουν σεξ, loooooooooooooooooool τι μου θυμησατε τωρα...! Ναι, φυσικα και εχω κανει, σπουδες Λονδινο, αμορε Αθηνα, ε, επομενο είναι να γίνει κι αυτο... τρελλοι λογαριασμοι στην bt.. πλάκα είχε, το θυμαμαι και σκάω στα γέλια πραγματικα! (οχι με την αρνητικη εννοια!)
Πω πω, και να ' μαι με κατι πυτζαμες φαρδιες, μες την τρίχα... και να νομιζει ο καημενος ο boyfriend ο οποιος βρισκοταν Ελλάδα, οτι ειμαι με το σι θρου νυχτικακι που με εβλεπε τις λιγες φορες που μπορεσε να ερθει και να με επισκεφτει.![]()
RENEGADE
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

δεν μπορώ να τη βρω
με κομπιούτερ και με κουμπάκια
New Wave, Jazz, Rock,
Sex, Drugs, Rock ʽnʼ Roll
με τζατζίκι και με σουβλάκια
Τζίμης Πανούσης
perseusath
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann7365
Νεοφερμένο μέλος

Δεν τρελαίνομαι κι όλας, ούτε το βρίσκω κι άσχημο.
Αλλά είναι σχεδόν λογικό, για όποιον έχει πχ αναγκαστεί να έχει σχέση από απόσταση για κάποιο καιρό. Τουλάχιστον δεν το κάνεις και εντελώς μόνος σου

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Sovara,
Δεν έχω κάνει ποτέ cyber και δεν είμαι από τους συνεσταλμένους.

Αλλά οι αισθήσεις βγαίνουν παραπονούμενες.
Δεν συμβιβάζομαι με κορνέ χωρίς γέμιση...
Άσε που σε blind-cyber, παίζει κι αυτό: (

Γενικά, πάντως, το concept του cyber με παραπέμπει σε κάτι τέτοιο:

Καρααίσχουλο, σα να λέμε.
Όσοι το λαδώνετε το έθερνετ, να προσέχετε τα καλώδια και το keyboard.
Εξού και τα παρακάτω (2) σχετικά:
1.

2.

Πάντως αυτός είναι λόγος για cyber. Αν δε μπορείς να γλυκαθείς, τουλάχιστον ας γίνεις γαριδομάτης:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rose25
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.