Αυτό προσπαθώ να πω στον Βαλντερ που εμένα μου φαίνεται αυτονόητο. Είναι αγενές και ρηχό. δεν ξέρω γιατί δεν γίνομαι κατανοητή...
Μια χαρά κατανοητή γίνεσαι. Το πρόβλημά σου δεν είναι πως δεν σε καταλαβαίνω. Το πρόβλημά σου ειναι πως σε καταλαβαινω πιο καλά απ οσο καταλαβαίνεις εσυ τον εαυτό σου.
Ξέρω μέχρι και τι τρέχει μέσα στο μυαλό σου οταν βλέπεις ποστ μου, πριν απαντήσεις.
Λες, α το μαλάκα τι είπε πάλι αυτός ο άξεστος, αλλά σε φαγουρίζει να μου απαντήσεις, παρόλο που το μυαλουδάκι σου σου λεει "ισως και να μη με καταλάβει, αλλα ας του τα πω". Εχεις καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό;
Φυσικά και σας φαίνεται αγενές, και υπο μια έννοια ειναι γιατί δεν ζητήθηκε η άποψή μας για το αν εισαι 8 ή 9. Αυτο το κομμάτι, θα το έβρισκα και γω αγενές. Οπως θα έβρισκα αγενές το "πηγαινε πήδα μια 40άρα στην ηλικία σου ρε μπάρμπα, τι τις θες τις μικρές". --> Δεν σου ζήτησα φίλε άποψη, αν στη ζητήσω να μου το πεις.
Όμως, σας φαινεται αγενές και για έναν άλλο λογο, που ΔΕΝ είναι αγένεια. Γιατί σας χτυπάει στην ανασφάλεια.
Εγω αμα πω τη λέξη "θεόχοντρη" ήδη ξερω κόσμο απο δω μεσα που θα θιχτεί. Γιατί; Γιατί είναι και οι ίδιες χοντρές.
Είναι κακό; Οχι.
Δεν αξίζουν να ζουν; Θεος φυλάξοι δεν εννοώ αυτό.
Δεν θα χουν το σουξέ τους; Φυσικά και θα το έχουν.
Απλά δεν μου αρέσουν εμένα οι χοντρές. Κι οταν γυρίζεις και το λες μπροστα στην άλλη "εισαι 3 στα 10 ή είσαι πατούρκα θεόχοντρη" ε θίγεται. Γιατί το ξέρει. Εκεί δεν έχετε άδικο, ούτε συ ουτε η Χιμέλα γι αυτο που λέτε.
Αλλά εγω προτιμώ κάποια που θα ρθει και θα μου πει "ρε φιλε οχι δεν μου αρέσεις γιατί έχεις πρόβλημα στο σώμα σου και δε βλέπω μέλλον μαζί σου" παρά μια που θα μου πιπιλίσει τα αυτάκια "πω πω πόσο καλη επικοινωνία έχουμε, είσαι πολύ συναισθηματικός, ξέρεις να μιλάς για πολλά θέματα" και να με κρατησει 10 χρονια να πηδιόμαστε και μέσα της να ξερει οτι δε θα παντρευτουμε γιατί δε θελει εναν προβληματικό σύζυγο εμφανισιακά.
Με καταλαβαίνεις τι σου λεω;