οταν εχεις προβλημα πχ. αμεα(ατομα με αναπηρια) τα οποια ξερεται εχουν και αυτοι αναγκη για σεξουαλικη επαφη
Θα σου απαντήσω σε αυτό και μόνο σε αυτό, επειδή αναφέρεις για άλλη μια φορά τα άτομα με αναπηρία...
Είμαι ΑΜΕΑ λοιπόν.
1ον, δεν δέχομαι να ξαναδιαβάσω από οποιοδήποτε άτομο τέτοια άποψη, γιατί θίγει την κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκω, εμμέσως εμένα και ακόμα πιό εμμέσως το ανθρώπινο είδος (διότι όπως όλοι γνωρίζουμε τα ΑΜΕΑ είναι υποσύνολο του ανθρώπινου είδους, όπως οι ψηλοί, οι κοντοί, οι Έλληνες, οι Άγγλοι, οι Πασοκατζήδες, οι Κομμουνιστές, οι Γαύροι, οι Βάζελοι κλπ.)
Δεν υπάρχουν είδη ανθρώπων λοιπόν και κατηγορίες, που αν θίξει κανείς αυτούς θα είναι "καθαρός" με τους υπόλοιπους. Υπάρχει ένα είδος, το ανθρώπινο, τελεία και παύλα!
2ον δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να προβώ σε συναλλαγή αγοραίου έρωτα. Όχι γιατι δε μπορώ να περπατήσω όπως ο Μάκης, ο Τάκης, ο Σάκης κλπ, αλλά γιατί το μυαλό μου, μου λέει ότι δεν το έχω ανάγκη. Το μυαλό μου, μου λέει ότι κι αν δεν κάνω σεξ απόψε με την πχ Ελένη, δε χάθηκε κι ο κόσμος, οπότε γιατί να πάω σε πόρνη; Δεν έχω καμία ανάγκη για σεξουαλική επαφή κάποιες φορές, και όταν την έχω, την εκτονώνω παρέα με μια κοπέλα που γνωρίζω στο περιβάλλον μου και όχι σε οικο ανοχής. Είναι μια στάση ζωής που έχω, τελεία και παύλα.
3ον Θεωρώ χειρότερη κατάντια από άτομα ΑΜΕΑ να πηγαίνουν στις πόρνες, το να έχεις 100000 ανθρώπους εκεί έξω που δεν μπορούν ηθελημένα λόγω χαζομάρας να λειτουργήσουν το μυαλό τους. Ανόητους, ίσως πολλές φορές ψεύτες, πονηρούς, κακεντρεχείς, μνησίκακους, εκδικητικούς που δεν τους έκατσε η γκόμενα/ος, απατηλούς, απάνθρωπους, ελεγχόμενους από τους γονείς τους όντας άβουλοι κλπ άλλα "καλούδια". Τόσο για να βλάψουν τους άλλους ανθρώπους, όσο και τους εαυτούς τους. Είναι καλύτερο δηλαδή να λείπει κάτι στο σώμα, απ' το να λείπει κάτι στο μυαλό. Το πρώτο είναι καθαρή ατυχία, το δε δεύτερο πολλές φορές είναι και επιλογή προς βελτίωση. Άλλη μια στάση ζωής λοιπόν, για μένα που είμαι άντρας, είναι να ψάχνω ένα ταίρι του οποίου θα λειτουργεί το μυαλό, πρώτον για να ευχαριστηθώ την επικοινωνία και δεύτερον το σεξ (διότι ναι, το καλό σεξ περνάει και από το μυαλό).
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να απαντήσω και δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερη η χαρά μου που το έκανα. I just wanted to set things straight.