εγώ παιδιά είμαι πολύ του χορού...είμαι αυτή που θα αρχίσει το γλέντι..ΠΑΝΤΑ όμως...χαχαχα.κι ήμουν έτσι από πολύ μικρή
έκανα μπαλέτο και είχα ξεκινήσει και παραδοσιακά στο Λύκειο Ελληνίδων από 5 χρονών και συνέχισα ως τα 18 μου...δυστυχώς πέρυσι σταμάτησα λόγω υποχρεώσεων στη σχολή..έλλειψει χρόνου αναγκαζόμαστε συχνά να αποχωριστούμε πράγματα που αγαπούμε,ξέρετε τώρα...

από κει και πέρα έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με πολλά είδη χορού.
Το belly dancing το λατρεύω,κι ενώ πήγα στην Κων/πολη δεν πήρα στολή επαγγελματική και το μετανιώνω τώρα

έχω μόνο εκείνη τη φαρδιά ζώνη με τα φλουριά
δεν έχω πάει σε σχολή, αλλά είχα κάνει μαθήματα από DVD και τα αγοράκια τουλάχιστον λένε ότι το κουνάω καλά!

Η μεγάλη αδυναμία μου όμως είναι τα λάτιν και σίγουρα αυτό στο οποίο τα καταφέρνω καλύτερα από όλα τα άλλα.δεν ξέρω, με εκφράζουν μου αρέσουν...τη βρίσκω ρε παιδί μου!! εδώ ξέρω τα μισά τραγούδια απ'έξω πλέον...χαχαχα...είναι πολύ ρομαντικά και άμα θες γίνονται ως και προκλητικά

ή ως κι ακροβατικά

...χεχε.
Έτσι που λέτε...φέτος θα πάω και σε σχολή χορού για τα λάτιν,σε προχωρημένο όμως τμήμα.ώρα να μάθω και μερικά ακροβατικά

αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έχω το χρόνο και θα μου λείπει η πίεση από τη σχολή...Αυτά!
ΥΓ.Σόρυ για τη φλυαρία αλλά μην ακούσω εγώ χορό...χάρηκα απότομα!