roumana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε προκαλώ. Αν ξέρω να χορεύω περισσότερους δημοτικούς χορούς από σένα θα δηλώσεις δημόσια ότι συμφωνείς να κρατήσει σημαία αλλοδαπό παιδάκι.![]()
Αν χορέψεις μαζί μου θα το σκεφτώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Embrance
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

το ότι θα προσπαθήσει να τον μάθει να χορεύει είναι το μόνο σίγουροΕίναι ένα από τα μεγάλα μου μείον ότι δεν ξέρω να χορεύω τίποτα ενώ τραγουδάω καλά. Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να είναι λόγος για να απορρίψει κάποια γυναίκα έναν άντρα ?

μετά θα καταλάβει ότι είναι ανίατη περίπτωση και θα κρυφαναστενάζει κάθε φορά που θα πηγαίνουν σε χορούς και δεξιώσεις.

roumana
Διάσημο μέλος

Ο άντρας μου δεν ξέρει να χορεύει και δεν με ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα.Είναι ένα από τα μεγάλα μου μείον ότι δεν ξέρω να χορεύω τίποτα ενώ τραγουδάω καλά. Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να είναι λόγος για να απορρίψει κάποια γυναίκα έναν άντρα ?
Giovanna
Επιφανές μέλος

ουτε γω ξερω ιδιεταιρα

αντε να ουμε ποτε θα μας κατσει με την τραβελ εκεινο το belly!
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Χορό ε; Κάνω εδώ και 10 χρόνια περίπου μπαλέτο και τώρα τελευταία έχω αρχήσει και κάποια άλλα όπως: σύγχρονο,τζαζ και γιόγκα. Ο χορός είναι η ζωή μου που λέμε..κάτι τέτοιο.![]()
![]()
Το γιόγκα χαρακτηρίζετε ως χορός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το γιόγκα χαρακτηρίζετε ως χορός?![]()
Ναι οκ, φυσικά δεν είναι χορός με όλη του την έννοια αλλά οτι έχει κάποια στοιχεία χορού, τα έχει. Η γιόγκα πάντως δεν είναι απλά μια σειρά ασκήσεων αλλά σειρές κινήσεων του σώματος για να πάρει συγκεκριμένες στάσεις.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αργεντίνικο Tango κανείς? Εγώ χορεύω εδώ και ένα χρόνο και μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Ασε που μπορείς να χορέψεις τανγκο σε οποιοδήποτε σχεδόν κομμάτι! π.χ. Ειχα δει στον Παπαδόπουλο στη Νετ να χορεύουν σε ρεμπέτικο ζειμπέκικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή κάποιος ρώτησε για το μοντέρνο, είναι μια μορφή χορού που γενικά είναι δύσκολο να περιγραφεί και πάντα επικρατεί μια σύγχυση ως προσ τον ορισμό του, το σίγουρο είναι ότι βασίζεται στο κλασικό μπαλέτο- ένας χορευτής πρέπει να έχει κάνει κλασικό για να εξασκήσει σωστά την τεχνική του μοντέρνου- αλλα είναι πολύ πιο ελεύθερο και δημιουργικό, δεν είναι τόσο στυλιζαρισμένο και πειθαρχημένο όσο το μπαλέτο.'Εχει βέβαια άλλες δυσκολίες, δεν σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο...επήσης υπάρχουν διάφορα συστήματα τεχνικής του μοντέρνου, αυτα που διδάσκουν στις σχολές στην Αθήνα (τις επαγγελματικές κυρίως) είναι τα Límon, Graham, Cunningham και release.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα είναι πολύ τέλεια... Λατρέυω το χορο...

angelXristos
Νεοφερμένο μέλος

τι σας αρεσει να χορευεται/????
εγω εναν χρονο εχω που μπορεσα να ασχολειθω με Λάτιν , Ευρωπαϊκά κ Φλαμένγκο....
τρελένομαι να χορευω.....ειδικα λάτιν...
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Ποιός ειναι ο χορός που σας αρεσει να θαυμάζετε???
τι σας αρεσει να χορευεται/????
εγω εναν χρονο εχω που μπορεσα να ασχολειθω με Λάτιν , Ευρωπαϊκά κ Φλαμένγκο....
τρελένομαι να χορευω.....ειδικα λάτιν...
Συμφωνώ! Το λάτιν είναι απίστευτο! Αν προλάβω φέτος θα πάω πάλι για μαθήματα!

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

έκανα μπαλέτο και είχα ξεκινήσει και παραδοσιακά στο Λύκειο Ελληνίδων από 5 χρονών και συνέχισα ως τα 18 μου...δυστυχώς πέρυσι σταμάτησα λόγω υποχρεώσεων στη σχολή..έλλειψει χρόνου αναγκαζόμαστε συχνά να αποχωριστούμε πράγματα που αγαπούμε,ξέρετε τώρα...

από κει και πέρα έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με πολλά είδη χορού.
Το belly dancing το λατρεύω,κι ενώ πήγα στην Κων/πολη δεν πήρα στολή επαγγελματική και το μετανιώνω τώρα

δεν έχω πάει σε σχολή, αλλά είχα κάνει μαθήματα από DVD και τα αγοράκια τουλάχιστον λένε ότι το κουνάω καλά!

Η μεγάλη αδυναμία μου όμως είναι τα λάτιν και σίγουρα αυτό στο οποίο τα καταφέρνω καλύτερα από όλα τα άλλα.δεν ξέρω, με εκφράζουν μου αρέσουν...τη βρίσκω ρε παιδί μου!! εδώ ξέρω τα μισά τραγούδια απ'έξω πλέον...χαχαχα...είναι πολύ ρομαντικά και άμα θες γίνονται ως και προκλητικά

Έτσι που λέτε...φέτος θα πάω και σε σχολή χορού για τα λάτιν,σε προχωρημένο όμως τμήμα.ώρα να μάθω και μερικά ακροβατικά

ΥΓ.Σόρυ για τη φλυαρία αλλά μην ακούσω εγώ χορό...χάρηκα απότομα!

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και για μένα ο χορός είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια μου η ζωή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.