touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

25-10-24

10:05
Πάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.Δεν έχω καταλάβει πας σε σχολή χορού ή κάνεις ιδιαίτερο ;
Χαχαχ έχω χορέψει σε πάρτι αλλά δεν μου κάνει διαφορά από το αν είναι ο άλλος άντρας ή γυναίκα
Για μένα η διαφορά είναι, πως ο άντρας έχει πιο σφιχτό (και τρυφερό

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

25-10-24

10:12
Χμμμμ...Πάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.
Για μένα η διαφορά είναι, πως ο άντρας έχει πιο σφιχτό (και τρυφερό) πιάσιμο και σε κατευθύνει καλύτερα. Επίσης έχει μεγαλύτερο <<εκτόπισμα>> ούτως ώστε σε κατευθυνει με το σώμα του, το οποίο <<καλύπτει>> καλύτερα το χώρο. Έτσι το νοιώθω εγώ με την μικρή μου εμπειρία. Ίσως μια γυναίκα δασκάλα, καλή και έμπειρη, να κάνει την ίδια δουλειά.
Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, που σου αρέσει τόσο ο χορός...
Και δε σε αδικώ...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

25-10-24

10:16
Πάντως η πρότασή μου να χορέψουμε, ισχύει. Μπορεί να μην είσαι ο παρτενέρ της ζωής μου, αλλά θα κάνεις καλύτερη δουλειά, από έναν παρτενέρ που χορεύει με το στανιό. Τουλάχιστο θα μάθουμε τα βήματαΧμμμμ...
Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, που σου αρέσει τόσο ο χορός...
Και δε σε αδικώ...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-10-24

10:18
Αν ήσουν πιο κοντά, χιλιομετρικά, θα το σκεφτόμουν...Πάντως η πρότασή μου να χορέψουμε, ισχύει. Μπορεί να μην είσαι ο παρτενέρ της ζωής μου, αλλά θα κάνεις καλύτερη δουλειά, από έναν παρτενέρ που χορεύει με το στανιό. Τουλάχιστο θα μάθουμε τα βήματα
Συγγνώμη γιατί δεν τον αλλάζεις ; Δε γίνεται ; Είναι σπάσιμο να έχεις τέτοιον παρτενέρ. Μπορώ να το καταλάβω...Αφού δεν έχει όρεξη, γιατί δεν πάει σπίτι του ;
touvlo
Διάσημο μέλος

25-10-24

10:26
γιατί το σπίτι του είναι και σπίτι μου και δεν τον αφήνωΑν ήσουν πιο κοντά, χιλιομετρικά, θα το σκεφτόμουν...
Συγγνώμη γιατί δεν τον αλλάζεις ; Δε γίνεται ; Είναι σπάσιμο να έχεις τέτοιον παρτενέρ. Μπορώ να το καταλάβω...Αφού δεν έχει όρεξη, γιατί δεν πάει σπίτι του ;

Ένα μάθημα έμεινε. Ίσως κάτι καταφέρουμε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-10-24

10:29
Ο άντρας σου είναι ;γιατί το σπίτι του είναι και σπίτι μου και δεν τον αφήνω
Ένα μάθημα έμεινε. Ίσως κάτι καταφέρουμε

Συγγνώμη !! Ούτε καν πήγε το μυαλό μου...
Κι εσύ, μωρέ, με τον άντρα σου πήγες για χορό ; Αυτά τα "λάθη" πληρώνονται...
touvlo
Διάσημο μέλος

25-10-24

10:34
Έτσι το σκεφτήκαμε. Τώρα που είδαμε πως δεν ...τραβάει, έχω έναν άλλο κατά νου, που είναι λίγο γκέι και δε θα έχει (ελπίζω) πρόβλημα ο δικός μου. Τι να πω, θα δείξει. Δεν μπορείς να τρίβεσαι όλη νύχτα σ΄έναν ξένο. Ο άντρας μου είναι δεινός χορευτής. Στα ελληνικά πετάει!Ο άντρας σου είναι ;
Συγγνώμη !! Ούτε καν πήγε το μυαλό μου...
Κι εσύ, μωρέ, με τον άντρα σου πήγες για χορό ; Αυτά τα "λάθη" πληρώνονται...
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-10-24

15:29
Νομίζω αναλόγως το ποσό καιρό κάνει κάποιος χορό κ πόσο "το χει" . Εμείς επειδή έχουμε έλλειψη αντρων , σε παραστάσεις κάποιες θα χορέψουμε με τους δασκάλους κ κάποιες με τις δασκάλες οι οποίες θα είναι ντυμένες άντρεςΠάω σε σχολή. Στο μάθημα όμως πάνε ζευγάρια, δεν πας μόνος.
Για μένα η διαφορά είναι, πως ο άντρας έχει πιο σφιχτό (και τρυφερό) πιάσιμο και σε κατευθύνει καλύτερα. Επίσης έχει μεγαλύτερο <<εκτόπισμα>> ούτως ώστε σε κατευθυνει με το σώμα του, το οποίο <<καλύπτει>> καλύτερα το χώρο. Έτσι το νοιώθω εγώ με την μικρή μου εμπειρία. Ίσως μια γυναίκα δασκάλα, καλή και έμπειρη, να κάνει την ίδια δουλειά.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

25-10-24

20:00
Λίγο gay ή πολύ gay δεν υπάρχει. Ή είναι ή δεν είναι...Έτσι το σκεφτήκαμε. Τώρα που είδαμε πως δεν ...τραβάει, έχω έναν άλλο κατά νου, που είναι λίγο γκέι και δε θα έχει (ελπίζω) πρόβλημα ο δικός μου. Τι να πω, θα δείξει. Δεν μπορείς να τρίβεσαι όλη νύχτα σ΄έναν ξένο. Ο άντρας μου είναι δεινός χορευτής. Στα ελληνικά πετάει!
Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να συνεχίσεις...
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

25-10-24

22:51
Μωρέ μοιραία τρίβεσαι με τον ξένο, έτσι είναι κάποιοι χοροί. Να μην μπερδεύεσαι όμως... Άλλο ταιριάζουμε στον χορό άλλο έχουμε σχέση. Μια ρούμπα δεν είναι σχέση. Τα λέω για κάποιες που με βλέπουν κάπως σαν τρίτο πρόσωπο στη σχέση που δεν έχουν. Η μούρλα κυκλοφορεί παντού.
touvlo
Διάσημο μέλος

04-11-24

10:06
Είδα εχθές ένα ντοκυμαντέρ για τη Νότια Αμερική.
Ανάμεσα σ΄όλα, είπε και για το χορό. Είπε λοιπόν, πως οι αργεντινέζοι είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και το χορό. Παρά τη φτώχια τους, διασκεδάζουν με αυτά. Είπε για την ιστορία του τανγκο. Ανάμεσα στα πολλά, μίλησε μια χορεύτρια και είπε, πως το τάνγκο εξελίσσεται όπως η ζωή. Και είπε, πως για πολλά χρόνια το οδηγούσε ο άντρας. Τώρα τελευταία το οδηγούν και οι γυναίκες και έχει βελτιωθεί πολύ. Λέω λοιπόν, αύριο στο τελευταίο μάθημα, να το οδηγήσω εγώ, ή και εγώ. Πιστεύω, αν μου....κάτσει ο ήμισης, θα το απολαύσουμε καλύτερα. Τι λετε;

Ανάμεσα σ΄όλα, είπε και για το χορό. Είπε λοιπόν, πως οι αργεντινέζοι είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και το χορό. Παρά τη φτώχια τους, διασκεδάζουν με αυτά. Είπε για την ιστορία του τανγκο. Ανάμεσα στα πολλά, μίλησε μια χορεύτρια και είπε, πως το τάνγκο εξελίσσεται όπως η ζωή. Και είπε, πως για πολλά χρόνια το οδηγούσε ο άντρας. Τώρα τελευταία το οδηγούν και οι γυναίκες και έχει βελτιωθεί πολύ. Λέω λοιπόν, αύριο στο τελευταίο μάθημα, να το οδηγήσω εγώ, ή και εγώ. Πιστεύω, αν μου....κάτσει ο ήμισης, θα το απολαύσουμε καλύτερα. Τι λετε;

touvlo
Διάσημο μέλος

06-11-24

09:32
Τελευταίο 4ο μάθημα του εντατικού τανγκο μαθήματος χθες.
Κατά τη γνώμη μου, πήγε κάπως καλύτερα. Εγώ πολύ το χαίρομαι.
Ο δάσκαλος μας είπε, να μην συγκεντρωνόμαστε στα βήματα, ας πάει και κάτι λάθος, αλλά στην επαφή, την επικοινωνία και τη μουσική.
Στην αρχή του μαθήματος, του είπα, να το απολαύσουμε, μην αγχωνόμαστε με τα λάθη. Και πραγματικά, αρχικά πήγαινε πολύ καλά. Τα λάθη μας τα κάλυπτα αμέσως. Βρίσκαμε το βήμα περισσότερο από τύχη, παρά από σκέψη, μας πήγαινε η μουσική (τουλάχιστο εμένα). Ο ήμισης αρχικά το έβρισκε χαριτωμένο, πως όλα τα παραπατήματα τα συνέχιζα και έβρισκα καινουργιο βήμα. Μέχρι που ο δάσκαλος μας δίδαξε καινούργιο βήμα και τον έβγαλε απ το χαλαρό στυλ του <απλά χορεύουμε>. Άρχισε πάλι να μετρά βήματα, να δίνει οδηγίες κλπ. Τέλος πάντων, τον άφησα να χορεύει με το <<μέτρημα>>, αφού έτσι του άρεσε, αλλά στην πρωτη ευκαιρία του έκανα τις φιγούρες μου και ομολογώ πως του άρεσε
Φοβερός χορός ρε παιδιά! Ολόκληρη φιλοσοφία κρύβεται από πίσω.
Τώρα έχουμε ακόμη μια φορά δωρεάν να πάμε να χορέψουμε ελεύθερα, να εξασκήσουμε όσα μάθαμε και βλέπουμε.......
Κατά τη γνώμη μου, πήγε κάπως καλύτερα. Εγώ πολύ το χαίρομαι.
Ο δάσκαλος μας είπε, να μην συγκεντρωνόμαστε στα βήματα, ας πάει και κάτι λάθος, αλλά στην επαφή, την επικοινωνία και τη μουσική.
Στην αρχή του μαθήματος, του είπα, να το απολαύσουμε, μην αγχωνόμαστε με τα λάθη. Και πραγματικά, αρχικά πήγαινε πολύ καλά. Τα λάθη μας τα κάλυπτα αμέσως. Βρίσκαμε το βήμα περισσότερο από τύχη, παρά από σκέψη, μας πήγαινε η μουσική (τουλάχιστο εμένα). Ο ήμισης αρχικά το έβρισκε χαριτωμένο, πως όλα τα παραπατήματα τα συνέχιζα και έβρισκα καινουργιο βήμα. Μέχρι που ο δάσκαλος μας δίδαξε καινούργιο βήμα και τον έβγαλε απ το χαλαρό στυλ του <απλά χορεύουμε>. Άρχισε πάλι να μετρά βήματα, να δίνει οδηγίες κλπ. Τέλος πάντων, τον άφησα να χορεύει με το <<μέτρημα>>, αφού έτσι του άρεσε, αλλά στην πρωτη ευκαιρία του έκανα τις φιγούρες μου και ομολογώ πως του άρεσε

Φοβερός χορός ρε παιδιά! Ολόκληρη φιλοσοφία κρύβεται από πίσω.
Τώρα έχουμε ακόμη μια φορά δωρεάν να πάμε να χορέψουμε ελεύθερα, να εξασκήσουμε όσα μάθαμε και βλέπουμε.......
Guest 881237
Επισκέπτης

09-12-24

22:38
Τι τραγούδια χορεύουμε
Τι τραγούδια θέλω εγώ να χορεύω
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω και μερικά ιδιαίτερα μέσα στον μήνα (το ομαδικό μάθημα θα το συνεχίσω κανονικά) με την δασκάλα μου ! Θα κάνουμε και χορογραφία για την επόμενη εκδήλωση!
Τι τραγούδια θέλω εγώ να χορεύω

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω και μερικά ιδιαίτερα μέσα στον μήνα (το ομαδικό μάθημα θα το συνεχίσω κανονικά) με την δασκάλα μου ! Θα κάνουμε και χορογραφία για την επόμενη εκδήλωση!
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

10-12-24

10:14
Ρε συ χθες ασχολιόμουν με το τελευταίο τραγούδι, τι σύμπτωση! Καλή τύχη στη χορογραφία!
Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

10:19
Ευχαριστώ πολύ!!! Τώρα έχουμε την ομαδική χριστουγεννιάτικη βέβαια, την Παρασκευή έχουμε την εκδήλωση για τα Χριστούγεννα!!!Ρε συ χθες ασχολιόμουν με το τελευταίο τραγούδι, τι σύμπτωση! Καλή τύχη στη χορογραφία!
Εσυ κάνεις χορό;
camil
Πολύ δραστήριο μέλος

10-12-24

13:36
Εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια...
Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

13:46
Αααα τέλεια ! Κι εγώ έκανα χρόνια χορό , άλλα είδη όπως σύγχρονο, παραδοσιακούς κλπ και τώρα είπα να δοκιμάσω λάτιν/ ευρωπαϊκούς . Το είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικό στο μυαλό μου από αυτά που κάνουμε...Εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια...
touvlo
Διάσημο μέλος

10-12-24

20:26
αυτό δεν είναι που χόρευε ο Ριτσαρντ Γκηρ με τη Τζένιφερ Λοπεζ στο "shall we dance" ?Ρε συ χθες ασχολιόμουν με το τελευταίο τραγούδι, τι σύμπτωση! Καλή τύχη στη χορογραφία!
Συμφωνώ, πολύ ωραίο είναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τι χορό; Πού θα σε βρούμε να μας μάθεις και να χορέψουμε;Εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λοιπόν, την Παρασκευή θα πάω στο δωρεάν μάθημα που μου χρωστά η σχολή και υπάρχει η θέση του καβαλιέρου ελεύθερη. Όποιος θέλει, αν επικοινωνήσει
Guest 881237
Επισκέπτης

10-12-24

21:05
Μας πέφτει λιγάκι μακριά η ΓερμανίαΌποιος θέλει, αν επικοινωνήσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.