Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-02-25

01:08
Ναι θα έχει αυτό-διαγραφεί. Βαζε τα attachments - εικόνες λίγο πριν υποβάλλει το post για να γίνουν associated.Insert image πατάω και, όταν δεν παύει να εμφανίζεται η εικόνα, δείχνει κάτι τέτοιο: View attachment 123456.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

06-02-25

01:27
Υπάρχει περίπτωση να δώσετε κάποτε στους χρήστες τη δυνατότητα να βάζουν δείκτη (subscript) και εκθέτη (superscript) στα μηνύματά τους;
Ειδικά ο εκθέτης είναι χρήσιμος για υποσημειώσεις.
Ευχαριστώ και πάλι
Ειδικά ο εκθέτης είναι χρήσιμος για υποσημειώσεις.
Ευχαριστώ και πάλι

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

06-02-25

09:53
χ²+ψ³Υπάρχει περίπτωση να δώσετε κάποτε στους χρήστες τη δυνατότητα να βάζουν δείκτη (subscript) και εκθέτη (superscript) στα μηνύματά τους;
Τετράγωνο και κύβος υπάρχουν, καθώς και μερικά ακόμα.
Σύμβολα κατευθείαν από (ελληνικό) πληκτρολόγιο:
Δυνάμεις: ² : {CTRL ALT 2} , ³ : {CTRL ALT 3} ,
Μοίρες: ° : {CTRL ALT 0},
± : {CTRL ALT -} , ½ : {CTRL ALT +} ,
Απόλυτη τιμή: | : {SHIFT \}
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

06-02-25

10:51
Από το κινητό μπορώ να βάλω ως ακέραιους εκθέτες το 1, 2, 3 και 4. Τους άλλους αριθμούς όχιχ²+ψ³
Τετράγωνο και κύβος υπάρχουν, καθώς και μερικά ακόμα.
Σύμβολα κατευθείαν από (ελληνικό) πληκτρολόγιο:
Δυνάμεις: ² : {CTRL ALT 2} , ³ : {CTRL ALT 3} ,
Μοίρες: ° : {CTRL ALT 0},
± : {CTRL ALT -} , ½ : {CTRL ALT +} ,
Απόλυτη τιμή: | : {SHIFT \}

Επίσης, μπορώ να βάλω ως εκθέτες κάποια κλάσματα. Και αυτά όχι όλα

Εκτός από τις υποσημειώσεις / παραπομπές για τις οποίες χρησιμεύουν οι εκθέτες, χρήσιμοι είναι και για μαθηματικούς τύπους (όπως σωστά αναφέρεις) αλλά και για χημικούς τύπους.
Ακόμα, ως δείκτες και ως εκθέτες μπορούν να τεθούν και χαρακτήρες (π.χ. α, β, +, - κ.λπ.).
Ό,τι αποφασίσει ο Πέτρος και η ομάδα του. Εγώ απλώς έριξα την πρόταση

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

06-02-25

11:33
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

06-02-25

13:27
Τι ωραία νέα που μου φέρνεις, Πέτρο!
Ξέρεις ότι λατρεύω τη λάτεχ!
Μπράβο σας. Φτου φτου φτου

Μπράβο σας. Φτου φτου φτου

Scandal
Διαχειριστής

06-02-25

13:32
Κοίτα μην αρχίσεις να γράφεις κείμενα σε latex ως κείμενα posts.Τι ωραία νέα που μου φέρνεις, Πέτρο!
Μπράβο σας. Φτου φτου φτου![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

06-02-25

13:36
Το δοκίμασα μόλις: Μόνο αριθμούς και σύμβολα αναγνωρίζει τοΚοίτα μην αρχίσεις να γράφεις κείμενα σε latex ως κείμενα posts.![]()
[latex][/latex]

Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπάκι για latex. Όπως υπάρχει για code, inline code κ.λπ., έτσι να υπάρχει και για latex.
Εγώ προσωπικά τώρα μαθαίνω αυτή τη δυνατότητα. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε το κουμπάκι και μου το είπες μόλις εσύ, Πέτρο.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

23-02-25

19:29
Να ρωτήσω κάτι και ταυτόχρονα να προτείνω;
Γιατί όταν ένα μέλος τρώει ban προσωρινα, εξακολουθεί να μπορεί να κάνει reactions σε post αλλωνων και ουσιαστικα κατα αυτον τον τρόπο να επηρεαζει άλλα μέλη στα threads; Ban κανονικά σημαίνει ότι ως τιμωρια του αφαιρειται προσωρινα η δυνατοτητα να επηρεαζει threads. Αυτο κανονικα πρεπει να αφορα οχι απλως το να postαρει αλλά και να κανει reactions. Όχι;
@Scandal
Γιατί όταν ένα μέλος τρώει ban προσωρινα, εξακολουθεί να μπορεί να κάνει reactions σε post αλλωνων και ουσιαστικα κατα αυτον τον τρόπο να επηρεαζει άλλα μέλη στα threads; Ban κανονικά σημαίνει ότι ως τιμωρια του αφαιρειται προσωρινα η δυνατοτητα να επηρεαζει threads. Αυτο κανονικα πρεπει να αφορα οχι απλως το να postαρει αλλά και να κανει reactions. Όχι;
@Scandal

24-02-25

12:24
Ακόμα κι αν δεν μπορούσε να δώσει reaction τις μέρες του μπαν, θα μπορέσει όταν λήξει το μπαν οπότε μία ή άλλη είναι. Δεν ξέρω αν τεχνικά γίνεται να μην μπορεί να δώσει ούτε reaction παρ' όλα αυτά, οπότε ας το δει ο Πέτρος κι ας μας πει όταν μπορεί.Να ρωτήσω κάτι και ταυτόχρονα να προτείνω;
@Scandal

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-02-25

12:55
Το ίδιο ισχύει και για τις απαντήσεις ομως, μπορεί μετά το ban να πάει να γράψει και να συνεχίσει τις συζητήσεις.Ακόμα κι αν δεν μπορούσε να δώσει reaction τις μέρες του μπαν, θα μπορέσει όταν λήξει το μπαν οπότε μία ή άλλη είναι.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

24-02-25

12:57
Ναι λες και ο άλλος μετά από 30 μέρες ban ξερω γω θα γυρίσει πίσω σε ένα ένα όλα τα ποστ που είχε δει πριν 30 μέρες να πατήσει reaction...Ακόμα κι αν δεν μπορούσε να δώσει reaction τις μέρες του μπαν, θα μπορέσει όταν λήξει το μπαν οπότε μία ή άλλη είναι. Δεν ξέρω αν τεχνικά γίνεται να μην μπορεί να δώσει ούτε reaction παρ' όλα αυτά, οπότε ας το δει ο Πέτρος κι ας μας πει όταν μπορεί.![]()
Ο σκοπός είναι το πλαίσιο της τιμωρίας του ban ότι σκοπός είναι αυτός που τρώει το ban να μην επηρεάζει το thread, και αυτό το κάνει έμμεσα με συνεχόμενα reactions.
Συν και ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και με replies post μετά το ban όπως λέει και η αμαρελια πάνω, δεν έχει λογική το ένα να επιτρέπεται και το άλλο όχι

24-02-25

13:01
Το ίδιο ισχύει και για τις απαντήσεις ομως, μπορεί μετά το ban να πάει να γράψει και να συνεχίσει τις συζητήσεις.![]()
Σκοπός είναι να μην του επιτρέπεται να γράφει ώστε να χαλάει με κάποιο τρόπο το θέμα. Αν μετά το μπαν συνεχίσει μια συζήτηση με το ίδιο ύφος, πάλι θα πάρει μπαν και τα ποστ θα διαγραφούν. Τα reactions δε θεωρώ οτι συμμετέχουν και επηρεάζουν τη συζήτηση, αλλά ας μας πει ο Πέτρος αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.Ναι λες και ο άλλος μετά από 30 μέρες ban ξερω γω θα γυρίσει πίσω σε ένα ένα όλα τα ποστ που είχε δει πριν 30 μέρες να πατήσει reaction...
Ο σκοπός είναι το πλαίσιο της τιμωρίας του ban ότι σκοπός είναι αυτός που τρώει το ban να μην επηρεάζει το thread, και αυτό το κάνει έμμεσα με συνεχόμενα reactions.
Συν και ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και με replies post μετά το ban όπως λέει και η αμαρελια πάνω, δεν έχει λογική το ένα να επιτρέπεται και το άλλο όχι
Scandal
Διαχειριστής

24-02-25

13:03
Νομίζω το είχαμε συζητήσει παλιά σαν ΟΔ (γιατί εφικτό είναι τεχνικά) που το είχα ρίξει σαν πρόταση και είχαμε καταλήξει ότι δεν ενοχλούν τα reactions.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-02-25

13:09
Σκοπός είναι να μην του επιτρέπεται να γράφει ώστε να χαλάει με κάποιο τρόπο το θέμα. Αν μετά το μπαν συνεχίσει μια συζήτηση με το ίδιο ύφος, πάλι θα πάρει μπαν και τα ποστ θα διαγραφούν. Τα reactions δε θεωρώ οτι συμμετέχουν και επηρεάζουν τη συζήτηση, αλλά ας μας πει ο Πέτρος αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Επηρεάζουν τα άτομα που μένουν στο thread και συνεχίζουν τις συζητήσεις, πέρα από ψυχολογικούς λόγους σε αυτόν που συνεχίζει ας πούμε το banαρισμενο μέλος να χλευαζει με reactions. Δηλαδή γιατί εγώ να βλέπω shadow reactions να μου σπάνε τα νεύρα άτομα που δεν συμμετέχουν στη συζήτηση και δεν μπορώ να απαντήσω όπως θα τους άρμοζε;Νομίζω το είχαμε συζητήσει παλιά σαν ΟΔ (γιατί εφικτό είναι τεχνικά) που το είχα ρίξει σαν πρόταση και είχαμε καταλήξει ότι δεν ενοχλούν τα reactions.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

24-02-25

20:52
Εδώ που τα λέμε, τα reactions (ειδικά τα αρνητικά) μπορούν να γίνουν μια μορφή spamming.
Το έχω παρακάνει στο παρελθόν με τα reactions και σκέφτομαι ότι μπορεί άθελά μου να έγινα ενοχλητικός για τους άλλους
Το έχω παρακάνει στο παρελθόν με τα reactions και σκέφτομαι ότι μπορεί άθελά μου να έγινα ενοχλητικός για τους άλλους

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-02-25

21:01
Κάποια Αυτοκρατορικά αηδονάκια, μου ψιθυρίζουν ότι γίνεται ολόκληρη πλεκτάνη με τα reactions στο παρασκήνιο για να είναι συγκεκριμένοι χρήστες στην πρώτη θέση δημοφιλών μελών με πόντους "για να μη τους τη φάνε άλλοι χρήστες" (sic), και έχει μπει lobbying να ανταλλάζουν reactions γι αυτό το σκοπό.
Δηλαδή μιλάμε για σκοπούς και στόχους ζωής, όχι αστεία. Όταν το πρωτάκουσα μου φάνηκε αστείο αλλά μετά άρχισα να ανησυχώ για την ψυχική υγεία κάποιων συνομιλητών μας.
Δηλαδή μιλάμε για σκοπούς και στόχους ζωής, όχι αστεία. Όταν το πρωτάκουσα μου φάνηκε αστείο αλλά μετά άρχισα να ανησυχώ για την ψυχική υγεία κάποιων συνομιλητών μας.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

24-02-25

21:08
Δηλώνω ένοχοςμιλάμε για σκοπούς και στόχους ζωής

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-02-25

21:17
τι σημαίνει αυτο;για να είναι συγκεκριμένοι χρήστες στην πρώτη θέση δημοφιλών μελών με πόντους
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-02-25

21:20
ΜΑ ΤΙ θα καταλάβετε αμα βγειτε πρώτοι σε πόντους σε ενα σαιτ με 170 ιδιους επισκεπτες καθε μερα όλους κι όλους;Δηλώνω ένοχος![]()
Να πάρε 200 ριαξιονς δώρο και πέρνα με. Τι καταλαβες; Τίποτα.

Αμα πας εκει που λεει Λιστα μελών κάτω κάτω θα δεις αυτη την εικόνατι σημαίνει αυτο;
Κάποιοι γαμωποστάρουν ή ανταλλάσσουν στοχευμένα αντιδράσεις χονδρική μεταξύ τους για να "ξεπερνάνε" άλλους χρήστες που αντιπαθούν.
Μιλάμε για psycho God Tier.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.