amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-02-25

21:23
θα είναι φλεξ για πρώτο ραντεβούΜΑ ΤΙ θα καταλάβετε αμα βγειτε πρώτοι σε πόντους σε ενα σαιτ με 170 ιδιους επισκεπτες καθε μερα όλους κι όλους;
-έχω πολλούς πόντους
-

-Να σου δείξω;
-

-www.estek
-

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

24-02-25

21:27
Όταν αποκλείεται μέλος απ' όλο το σάιτ, δεν μπορεί να γράφει, να ψηφίζει ή ακόμα και να βλέπει θέματα επί προσωπικού, σωστά;
Κάποιος θα περίμενε όταν αποκλείεται μόνο από τη Χ κατηγορία ή το Χ θρεντ, να ισχύει το ίδιο για τη Χ κατηγορία ή το Χ θρεντ
.
Κάποιος θα περίμενε όταν αποκλείεται μόνο από τη Χ κατηγορία ή το Χ θρεντ, να ισχύει το ίδιο για τη Χ κατηγορία ή το Χ θρεντ

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

24-02-25

21:28
Διαφορετικοί δεν είναι οι επισκέπτες;με 170 ιδιους επισκεπτες καθε μερα όλους κι όλους

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-02-25

21:35
Εννοω ρε παιδι μου οτι μια παρέα ειμαστε, μια μικρη κοινωνία, μπαινεις εσυ εγω η αμαρέλια ο τσεστερ ο γασπαρ κλπ.Διαφορετικοί δεν είναι οι επισκέπτες;![]()
Πανω κατω οι ιδιοι και οι ιδιοι ειμαστε.
Νταξει δεν εχει καμια βαρυνουσα σημασία, απλώς επειδη μιλάτε για reactions, ειπα να σας μεταφέρω αυτή την πληροφορία για να σας πέσουν κι εσάς τα μαλλιά όπως κόντεψαν να μου πέσουν κι εμένα (και τα υπόλοιπα) όταν το άκουσα.
Δηλαδή οκ ξενοντρόπι νιώθω, και μόνο που το ανέφερα.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

24-02-25

21:43
Εγώ κατάλαβα αρχικά ότι ως επισκέπτες εννοείς αυτούς που δεν είναι μέλη και αναρωτήθηκα «Διαφορετικοί άνθρωποι δεν είναι οι επισκέπτες;»Εννοω ρε παιδι μου οτι μια παρέα ειμαστε, μια μικρη κοινωνία, μπαινεις εσυ εγω η αμαρέλια ο τσεστερ ο γασπαρ κλπ.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-02-25

21:50
Μη με σκας, ψειρίζεις τρίχα ρε κερατά.Εγώ κατάλαβα αρχικά ότι ως επισκέπτες εννοείς αυτούς που δεν είναι μέλη και αναρωτήθηκα «Διαφορετικοί άνθρωποι δεν είναι οι επισκέπτες;»![]()

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

24-02-25

22:09
το θέμα είναι πώς εξαρχής κάποιος σου είπε κάτι τέτοιο χαχαχα πρώτη φορά έμαθα ότι υπάρχουν αυτά τα κόλπα με πόντουςειπα να σας μεταφέρω αυτή την πληροφορία
Μόνο το post count ήξερα, που φαίνεται δίπλα σε κάθε ποστ μας
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

24-02-25

22:12
View attachment 145464
Κάποιοι γαμωποστάρουν ή ανταλλάσσουν στοχευμένα αντιδράσεις χονδρική μεταξύ τους για να "ξεπερνάνε" άλλους χρήστες που αντιπαθούν.
Μιλάμε για psycho God Tier.![]()
Ποιος κάνει κάτι τέτοιο??
Valder
Τιμώμενο Μέλος

24-02-25

22:12
Εχω τρόπους να μαθαινω και τι έφαγες για μεσημέρι, αν θελήσω.το θέμα είναι πώς εξαρχής κάποιος σου είπε κάτι τέτοιο χαχαχα πρώτη φορά έμαθα ότι υπάρχουν αυτά τα κόλπα με πόντους

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

24-02-25

22:36
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι.. Οχι ψέμματα των reactions.. Να τα βάλουν στον κώλο τους .. Είχαμε μια καούρα αν ο Τάκης πχ ξεπέρασε τη Βούλα ,την ασπονδο" Εχθρό του "( τυχαία ονόματα) στο τιτανομεγιστο άθλημα του ποσταρισματος.ΜΑ ΤΙ θα καταλάβετε αμα βγειτε πρώτοι σε πόντους σε ενα σαιτ με 170 ιδιους επισκεπτες καθε μερα όλους κι όλους;
Να πάρε 200 ριαξιονς δώρο και πέρνα με. Τι καταλαβες; Τίποτα.
Αμα πας εκει που λεει Λιστα μελών κάτω κάτω θα δεις αυτη την εικόνα
View attachment 145464
Κάποιοι γαμωποστάρουν ή ανταλλάσσουν στοχευμένα αντιδράσεις χονδρική μεταξύ τους για να "ξεπερνάνε" άλλους χρήστες που αντιπαθούν.
Μιλάμε για psycho God Tier.![]()
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

24-02-25

23:58
Αμα δεν έχεις ψάξει όλο το στέκι, δεν έχεις πατήσει κάθε κούμπι, δεν είσαι αληθινος στεκίτης.το θέμα είναι πώς εξαρχής κάποιος σου είπε κάτι τέτοιο χαχαχα πρώτη φορά έμαθα ότι υπάρχουν αυτά τα κόλπα με πόντους

(πλάκα κάνω ε; )

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

28-02-25

07:53
Το τελευταίο 12ωρο μου πετάει τακτικά error η σελίδα An unexpected database error occurred. Please try again later.

28-02-25

07:54
Ναι το είδα κι εγώ, κάντε υπομονή και θα το δει ο Πέτρος όταν μπορέσει.Το τελευταίο 12ωρο μου πετάει τακτικά error η σελίδα An unexpected database error occurred. Please try again later.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-02-25

09:26
Καλημέρα! 
Το παρακολουθώ και αν επιμείνει θα ανοίξω ticket στο hosting.
Thanks for reporting.

Το παρακολουθώ και αν επιμείνει θα ανοίξω ticket στο hosting.
Thanks for reporting.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-02-25

14:15
Έχω ανοίξει ticket στην εταιρεία hosting και θα το επιλύσουμε σύντομα. 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

14:24
Ναι κι εμένα μου το έκανε, και λευκή σελίδα με error οπως επισης κανει και timeout χωρις να ριχνει τη σελίδα καποιες φορές πετωντας εσωτερικο μηνυμα του xenforo οτι κατι πηγε στραβα.
Επίσης κατι άσχετο.
Προσπαθησα να διαβασω το θεμα των Τεμπων και οκ με εβγαλε σε μια σελίδα πχ 110 απο 134 ας πουμε. Και ηθελα να παω στην τελευταια αμέσως να δω τα πιο πρόσφατα. Για κινητό μιλάω με Chrome.
Ε το κουμπάκι το διπλό για την τελευταια σελίδα είναι εκτός ορίων της σελίδας και δε μπορω να βρω τροπο να το πατησω (δεν σκρολλάρεται η σελιδα αριστερα, ειναι εξω απο το outline εντελώς του responsive theme)
Επίσης κατι άσχετο.
Προσπαθησα να διαβασω το θεμα των Τεμπων και οκ με εβγαλε σε μια σελίδα πχ 110 απο 134 ας πουμε. Και ηθελα να παω στην τελευταια αμέσως να δω τα πιο πρόσφατα. Για κινητό μιλάω με Chrome.
Ε το κουμπάκι το διπλό για την τελευταια σελίδα είναι εκτός ορίων της σελίδας και δε μπορω να βρω τροπο να το πατησω (δεν σκρολλάρεται η σελιδα αριστερα, ειναι εξω απο το outline εντελώς του responsive theme)
Scandal
Διαχειριστής

28-02-25

14:25
Ωχ δίκιο έχεις, θα το φτιάξω!Ε το κουμπάκι το διπλό για την τελευταια σελίδα είναι εκτός ορίων της σελίδας και δε μπορω να βρω τροπο να το πατησω (δεν σκρολλάρεται η σελιδα αριστερα, ειναι εξω απο το outline εντελώς του responsive theme)
Για τώρα δοκίμασε να γυρίσεις οριζόντια το κινητό, ίσα για να αλλάξεις τη σελίδα

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

28-02-25

14:26
Μέχρι να διορθωθεί, μπορείς να πατήσεις εκεί που δείχνει 115 απο 131 και να βάλεις μόνος σου τη σελίδα που θες πατωντας τα νουμερα.Ναι κι εμένα μου το έκανε, και λευκή σελίδα με error οπως επισης κανει και timeout χωρις να ριχνει τη σελίδα καποιες φορές πετωντας εσωτερικο μηνυμα του xenforo οτι κατι πηγε στραβα.
Επίσης κατι άσχετο.
View attachment 145594
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

28-02-25

14:27
ή αν πας στην 1η σελιδα μετα εχει χωρο για το βελακι της τελευταιαςΩχ δίκιο έχεις, θα το φτιάξω!
Για τώρα δοκίμασε να γυρίσεις οριζόντια το κινητό, ίσα για να αλλάξεις τη σελίδα![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-02-25

14:30
Σε οριζόντιο orientation αλλάζει τελείως το μενού και εξαφανιζονται τα κουμπάκια (πρώτη <<) και (τελευταια >>)Ωχ δίκιο έχεις, θα το φτιάξω!
Για τώρα δοκίμασε να γυρίσεις οριζόντια το κινητό, ίσα για να αλλάξεις τη σελίδα![]()
σε
<Προηγούμενη 1........ 114,115,116,117,118... 133 Επόμενη >
Όπου οντως η 133 ειναι η τελευταία.
Ευχαριστώ πολύ αν και εχω OCD και θέλω να τα βλεπω στην εντέλεια τα κουμπάκιαΜέχρι να διορθωθεί, μπορείς να πατήσεις εκεί που δείχνει 115 απο 131 και να βάλεις μόνος σου τη σελίδα που θες πατωντας τα νουμερα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.