Scandal
Διαχειριστής

Δεν πατάς να παραμείνεις συνδεδεμένος / το κουτάκι; Λογικά αυτό θα έπρεπε να είχε διορθωθείΡε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in.
Με κουράζεις![]()

Εν ανάγκη καθάρισε κι εσύ τα cookies.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

@Fast το ανέβασμα αρχείου είναι για εικόνες. Αν θες να βάλεις σκέτο κείμενο - λογικά - το γράφεις στο πεδίο κειμένου που θα πρέπει να βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις στείλε screenshot αυτής της σελίδας.Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο.
Guest 875331
Επισκέπτης

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα
Scandal
Διαχειριστής

Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες

Τι εννοείς;Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους;![]()

Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report.Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν
Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Τι εννοείς;
Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report.![]()
Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται ..

Scandal
Διαχειριστής

αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή.Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε ..
![]()
![]()
Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή.
Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται![]()
Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα .

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ

Guest 874453
Επισκέπτης

Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί.
Jordan
Νεοφερμένο μέλος
Scandal
Διαχειριστής

FixedΠάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό:
View attachment 62970

Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής).
Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση.υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα
![]()
![]()
Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση;Καλησπέρα, χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει ....
Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ![]()

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα).
Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο

akikos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- chester20080
- Scandal
- Joji
- giannhs2001
- A350
- Libertus
- Wonderkid
- Reader
- Paragontas7000
- Memetchi
- Unicex
- taketrance
- fockos
- rafaela11
- American Economist
- Jack of Spades
- touvlo
- Bon12
- Unboxholics
- Μήτσος10
- Hased Babis
- gademis
- Εριφύλη
- jellojina
- linuxman
- mhxani tou kima
- jj!
- mixaelaaa
- phleidhs
- teacher_40
- Fernando_A
- Luludaki
- Esperos1
- Annie
- Dmzk
- GeorgePap2003
- AggelikiGr
- Δροσουλίτης
- Ilma
- camil
- User2350
- ougka pougka
- SlimShady
- kopii
- Citylights
- spring day
- eukleidhs1821
- Ada ada
- globglogabgalab
- Demlogic
- Viedo
- ggl
- Athens2002
- harry akritas
- tsiobieman
- Insertcoin
- orchidea
- nucomer
- McManus
- Vindemiatrix
- Giannis2307
- Μαυρίκιος
- Nikos 7
- Στεφανος56
- iminspain
- Κλημεντίνη
- louminis
- ΘανάσοςG4
- uni77
- kiyoshi
- Μάρκος Βασίλης
- JKaradakov
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.