Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 13:59 Ο Scandal έγραψε: #41 27-06-18 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Click για ανάπτυξη... Δεν πατάς να παραμείνεις συνδεδεμένος / το κουτάκι; Λογικά αυτό θα έπρεπε να είχε διορθωθεί Εν ανάγκη καθάρισε κι εσύ τα cookies. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 19:48 Ο Guest 875331: #42 27-06-18 19:48 Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #43 27-06-18 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Click για ανάπτυξη... @Fast το ανέβασμα αρχείου είναι για εικόνες. Αν θες να βάλεις σκέτο κείμενο - λογικά - το γράφεις στο πεδίο κειμένου που θα πρέπει να βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις στείλε screenshot αυτής της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 21:01 Ο Guest 875331: #44 27-06-18 21:01 Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:57 Η Dreamer_SW: #45 05-07-18 22:57 Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chemwizard: Ρε Πέτρο κάθε φορά που μπαίνω στη σελιδα απο κινητό πλέον θέλει log in. Με κουράζεις Click για ανάπτυξη... Δεν πατάς να παραμείνεις συνδεδεμένος / το κουτάκι; Λογικά αυτό θα έπρεπε να είχε διορθωθεί Εν ανάγκη καθάρισε κι εσύ τα cookies. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 19:48 Ο Guest 875331: #42 27-06-18 19:48 Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #43 27-06-18 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Click για ανάπτυξη... @Fast το ανέβασμα αρχείου είναι για εικόνες. Αν θες να βάλεις σκέτο κείμενο - λογικά - το γράφεις στο πεδίο κειμένου που θα πρέπει να βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις στείλε screenshot αυτής της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 21:01 Ο Guest 875331: #44 27-06-18 21:01 Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:57 Η Dreamer_SW: #45 05-07-18 22:57 Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2018 στις 20:53 Ο Scandal έγραψε: #43 27-06-18 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Click για ανάπτυξη... @Fast το ανέβασμα αρχείου είναι για εικόνες. Αν θες να βάλεις σκέτο κείμενο - λογικά - το γράφεις στο πεδίο κειμένου που θα πρέπει να βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις στείλε screenshot αυτής της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 21:01 Ο Guest 875331: #44 27-06-18 21:01 Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:57 Η Dreamer_SW: #45 05-07-18 22:57 Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Δεν εχω υπογραφη αυτη τη στιγμη και παω να βαλω και μου λεει πως το αρχειο δεν υποστηριζεται. Δεν ανεβασα εικονα, μονο κειμενο. Click για ανάπτυξη... @Fast το ανέβασμα αρχείου είναι για εικόνες. Αν θες να βάλεις σκέτο κείμενο - λογικά - το γράφεις στο πεδίο κειμένου που θα πρέπει να βλέπεις. Αν δεν το βλέπεις στείλε screenshot αυτής της σελίδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιουνίου 2018 στις 21:01 Ο Guest 875331: #44 27-06-18 21:01 Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:57 Η Dreamer_SW: #45 05-07-18 22:57 Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2018 στις 22:57 Η Dreamer_SW: #45 05-07-18 22:57 Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:17 Η Dreamer_SW: #46 07-07-18 12:17 Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:44 Ο Scandal έγραψε: #47 07-07-18 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πατάω αυτό: https://prnt.sc/k02usm Και παίρνω αυτό: https://prnt.sc/k02vcz Click για ανάπτυξη... Έχει διορθωθεί εδώ και κάποιες μέρες Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα, στον πίνακα ελέγχου μου, στις ειδοποιήσεις μου, δεν μου αποθηκεύονται οι ενέργειες της ΟΔ στα μηνύματά μου, συμβαίνει και σε άλλους; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Στο τσατ, το emojii : kissing : δεν μου λειτουργεί, μου αφήνει κενό μήνυμα όπως και στο φόρουμ όταν το βάζω κανονικά δεν εμφανίζεται καν Υγ: Δηλαδή όταν πατάω αποστολή , μετά αφήνει κενό μήνυμα Click για ανάπτυξη... Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:49 Η Dreamer_SW: #48 07-07-18 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιουλίου 2018 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Τι εννοείς; Ναι γενικά το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι κάποια smilies και στον editor και στα μηνύματα, ξαφνικά δεν φορτώνουν κι ας υπάρχει το αρχείο στον server. Θα έχει να κάνε με το caching σύστημα που μπήκε μαζί με την αλλαγή server. Το έκανα μόλις report. Click για ανάπτυξη... Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε και μετά εξαφανίζονται .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 12:53 Ο Scandal έγραψε: #49 07-07-18 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Σχετικά με το πρώτο, έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη 100% ότι ό,τι ενέργειες γινόντουσαν από την ΟΔ αποθηκευόντουσαν στον πίνακα ελέγχου χρήστη στην κατηγορία ειδοποιήσεις. Τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί η δυνατότητα αυτή, και τις βλέπεις μόνο όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι πχ διεγράφη αυτό το ποστ ή μεταφέρθηκε .. Click για ανάπτυξη... αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2018 στις 13:01 Η Dreamer_SW: #50 07-07-18 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: αα όχι δεν αποθηκεύονται στον Πίνακα Ελέγχου, αλλά φαίνονται σε ειδική σελίδα. Συγκεκριμένα αυτή. Πρέπει να βρω ένα σημείο να χώσω κι αυτό το link καθώς όντως μόνο στις ειδοποιήσεις φαίνεται Click για ανάπτυξη... Ναι επειδή έλεγε πίνακας ελέγχου χρήστη --> Ενέργειες συντονιστών, μπερδεύτηκα και είχα πάει εκεί (στον πίνακα) αλλά δεν τις βρήκα ποτέ, αφού είχα τις δει από τις ειδοποιήσεις. Μόνο μία φορά είχα την εντύπωση ότι τις είχα δει στις ειδοποιήσεις του πίνακα και όχι αυτές που έρχονται πχ σαν μήνυμα . . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 17:46 Η Dreamer_SW: #51 15-07-18 17:46 Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 874453 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Ο Guest 874453: #52 15-07-18 21:53 υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.386 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 22:24 Η Himela έγραψε: #53 15-07-18 22:24 Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Incognito καλησπέρα. Ευχαριστούμε, είμαστε ενήμεροι και θα το φτιάξουμε το συντομότερο δυνατό. Μια λύση είναι να επιλέξεις να βλέπεις 25 ποστ ανά σελίδα. Αλλά όπως κι αν έχει το θέμα θα λυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jordan Νεοφερμένο μέλος Ο Jordan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:53 Ο Jordan έγραψε: #54 17-07-18 22:53 Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.254 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:27 Ο Scandal έγραψε: #55 18-07-18 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jordan: Πάτησα το link για να πάρω RSS feed και μου έβγαλε αυτό: Click για ανάπτυξη... Fixed Θα πρέπει να λειτουργεί πλέον για τα threads που είναι ανοιχτά και στους επισκέπτες (λόγω πρακτικότητας της εφαρμογής). Αρχική Δημοσίευση από Incognito: υπαρχει προβλημα με ενα θεμα,συγκεκριμενα Click για ανάπτυξη... Thanks το έχουμε υπόψιν το θέμα εδώ και κάποιες μέρες και προσπαθούμε να βρούμε λύση. Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Καλησπέρα , χωρίς να είμαι σίγουρη αλλά το έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει .... Στο chat όταν κλείνω τις καρτέλες ιδιωτικής συνομιλίας (Pm) πατώντας δηλαδή το x , έχω διαπιστώσει ότι η καρτέλα ξαναπετάγεται χωρίς να την έχω ανοίξει εγώ Click για ανάπτυξη... Μήπως τώρα βελτιώθηκε η κατάσταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2018 στις 00:31 Η Dreamer_SW: #56 18-07-18 00:31 @Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Scandal ναι, όλα μία χαρά .... : give_roses: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 20:46 Η Dreamer_SW: #57 20-07-18 20:46 @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2018 στις 23:35 Η Zilda έγραψε: #58 20-07-18 23:35 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: @Scandal συγγνώμη που σε έχω ζαλίσει ..... Βάζω ένα βίντεο από το fb σε αυτό το ποστ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ για την κωδικοποίηση εδώ και δεν μου λειτουργεί, τι κάνω λάθος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Και εγώ το παθαίνω αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 01:39 Ο palio_melos: #59 21-07-18 01:39 Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το σωστό είναι να μη σας παίζει Δεν μπορεί να γίνει embed πια βίντεο από το facebook στο steki. Αυτό έχει ξεμείνει από παλαιότερα στις οδηγίες με τα bbcodes (3+ χρόνια πριν λέμε τώρα). Ωστόσο θα ταν ωραίο να γίνει κι αυτό Πέτρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2018 στις 21:57 Ο akikos έγραψε: #60 24-07-18 21:57 Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υπογραφή πως αλλάζουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.