Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:01 Η Joji έγραψε: #401 19-02-24 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 100kb ανά αρχείο / μέχρι 5 αρχεία εικόνας! Click για ανάπτυξη... Έχω μια που ότι και να την κάνω βγαίνει 150kb και πάνω. Πώς την μετατρέπω σε 100 (χωρίς να χαλάσει και πολύ η ανάλυση βεβαίως); Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:02 Ο Scandal έγραψε: #402 19-02-24 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω μια που ότι και να την κάνω βγαίνει 150kb και πάνω. Πώς την μετατρέπω σε 100 (χωρίς να χαλάσει και πολύ η ανάλυση βεβαίως); Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να την ανοίξεις με ζωγραφική και να την σώσεις ως jpg ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο site του στυλ https://imagecompressor.com/ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Η Joji έγραψε: #403 19-02-24 16:27 Τέλεια! Δείτε την. Μήπως μπορώ να την βάλω στο κέντρο με κάποιον τρόπο; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #404 13-03-24 19:33 Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:35 Ο Scandal έγραψε: #405 13-03-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: 100kb ανά αρχείο / μέχρι 5 αρχεία εικόνας! Click για ανάπτυξη... Έχω μια που ότι και να την κάνω βγαίνει 150kb και πάνω. Πώς την μετατρέπω σε 100 (χωρίς να χαλάσει και πολύ η ανάλυση βεβαίως);
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:02 Ο Scandal έγραψε: #402 19-02-24 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω μια που ότι και να την κάνω βγαίνει 150kb και πάνω. Πώς την μετατρέπω σε 100 (χωρίς να χαλάσει και πολύ η ανάλυση βεβαίως); Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να την ανοίξεις με ζωγραφική και να την σώσεις ως jpg ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο site του στυλ https://imagecompressor.com/ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Η Joji έγραψε: #403 19-02-24 16:27 Τέλεια! Δείτε την. Μήπως μπορώ να την βάλω στο κέντρο με κάποιον τρόπο; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #404 13-03-24 19:33 Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:35 Ο Scandal έγραψε: #405 13-03-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχω μια που ότι και να την κάνω βγαίνει 150kb και πάνω. Πώς την μετατρέπω σε 100 (χωρίς να χαλάσει και πολύ η ανάλυση βεβαίως); Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε να την ανοίξεις με ζωγραφική και να την σώσεις ως jpg ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο site του στυλ https://imagecompressor.com/
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Η Joji έγραψε: #403 19-02-24 16:27 Τέλεια! Δείτε την. Μήπως μπορώ να την βάλω στο κέντρο με κάποιον τρόπο; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #404 13-03-24 19:33 Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:35 Ο Scandal έγραψε: #405 13-03-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:33 Η amarelia έγραψε: #404 13-03-24 19:33 Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:35 Ο Scandal έγραψε: #405 13-03-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:35 Ο Scandal έγραψε: #405 13-03-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τελευταία στο safari (στο κινητό) δεν μου εμφανίζει τις παραθέσεις στην «Γρήγορη Απάντηση» στο μήνυμα που πάω να γράψω και είτε πρέπει να πατάω πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί είτε να κάνω refresh. Click για ανάπτυξη... mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:38 Η amarelia έγραψε: #406 13-03-24 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: mm? Μήπως εννοείς το "Πολλαπλή Παράθεση"; Αν θες περιέγραψε λίγο τα βήματα. Click για ανάπτυξη... Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.398 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 19:41 Η Εριφύλη έγραψε: #407 13-03-24 19:41 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.266 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 20:23 Ο Scandal έγραψε: #408 13-03-24 20:23 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Τώρα για παράδειγμα πάτησα «Γρήγορη απάντηση» στο μήνυμά σου, το παρέθεσε και απο κάτω γράφω το κείμενο μου. Πολλές φορές όμως δεν εμφανίζεται το μήνυμα (see pic) και πρέπει είτε να ξαναπατήσω πολλές φορές Γρήγορη απάντηση πάλι μέχρι να το εμφανίσει, είτε να κάνω refresh και πάλι δεν εμφανίζεται πάντα. Καλύτερα τώρα; Click για ανάπτυξη... Πολύ περίεργο, δεν αλλάξαμε κάτι τελευταία. Θα σε πείραζε να έκανες clear cache; Όχι cookies κτλ (πράγμα που θα σε αποσύνδεε από όλες τις σελίδες). Γενικά δεν ξέρω τα settings, αλλά ό,τι μπορείς να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις όσον αφορά το e-steki κι - αν ξανά χρειαστεί να συνδεθείς - θα μπορούσες να το κάνεις. Τέλος, έγινε κάποιο update recently του browser σε νέα έκδοση, που μπορεί να προκάλεσαι αυτή την ασυμβατότητα; Δεν έχω iPhone δυστυχώς και δε νομίζω ο Windows 11 Chrome να κάνει σοβαρό emulation του iPhone. Όταν μπω το βράδυ από το tablet μου (android) θα δοκιμάσω να πατήσω κι εγώ το κουμπί! Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Πόσο να το κάνουμε δηλαδή; Θα το συζητήσουμε σαν ΟΔ για αύξηση του περιθωρίου.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:19 Η Himela έγραψε: #409 13-03-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θα πω κάτι που δεν μου αρέσει και πολύ (το μοναδικό) Να γίνεται επεξεργασία και μετά τη μια ώρα @Scandal Click για ανάπτυξη... Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 21:22 Η amarelia έγραψε: #410 13-03-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτό δε θα γίνει γιατί μετά θα γράφει κάποιος απάντηση σε κάτι, θα γίνεται ίσως ολόκληρη συζήτηση, και μετά θα το σβήνει και οι απαντήσεις θα είναι άσχετες. Click για ανάπτυξη... Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2024 στις 22:27 Ο Micro έγραψε: #411 13-03-24 22:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αφήνατε επιλογή να φαίνονται τα επεξεργασμένα; Αν δεν κάνω λάθος παλιά γινόταν αυτό και αποθαρρύνει τον άλλον απο τα άσκοπα edits Click για ανάπτυξη... Επεξεργαζόμαστε και εμείς όμως μηνύματα για να τα προσαρμόσουμε στους όρους χρήσης και προφανώς αυτά καλό είναι να μην φαίνονται. + ότι μπορεί να αναφέρονται προσωπικές πληροφορίες κτλ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:47 Ο ultraviolence: #412 24-03-24 14:47 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.803 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:51 Ο Micro έγραψε: #413 24-03-24 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:54 Ο ultraviolence: #414 24-03-24 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: τις έβγαλα Ειχα γραψει μηπως πανω ή κατω απο τον Γιαννη ; Click για ανάπτυξη... Nope. Συγκεκριμένα πρόκειται για τούτο το ποστ.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Himela έγραψε: #415 24-03-24 14:57 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως bug, αλλά μόλις παρατήρησα αυτό διαβάζοντας ένα thread. Έχει μπει η υπογραφή του αγαπητού @Micro ως άβαταρ του Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Ναι έχει ξαναγίνει. Είναι bug, μην ανησυχείτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:02 Η Πουπουλίνα: #416 25-04-24 12:02 Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:04 Η rafaela11: #417 25-04-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Kαλημερα! Μου σερνεται το στεκι...(οχι αλλοι ιστοτοποι) και εμφανιζει μερικες φορες και περιεργα τα ποστ. Υπαρχει καποιο θεμα ; Click για ανάπτυξη... Κι εμένα αργεί λίγο σήμερα κι με βγάζει oops κτλ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.560 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:06 Η Πουπουλίνα: #418 25-04-24 12:06 Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo Kate1914 Scandal Πουπουλίνα Wonderkid giannhs2001 touvlo American Economist charmander Memetchi Paragontas7000 Libertus A350 ggl chester20080 Joji Unicex taketrance fockos rafaela11 Jack of Spades Bon12 Unboxholics Μήτσος10 gademis Εριφύλη jellojina linuxman mhxani tou kima jj! mixaelaaa phleidhs teacher_40 Fernando_A Luludaki Esperos1 Annie Dmzk GeorgePap2003 AggelikiGr Δροσουλίτης Ilma camil User2350 ougka pougka SlimShady kopii Citylights spring day eukleidhs1821 Ada ada globglogabgalab Demlogic Viedo Lathy harry akritas tsiobieman Insertcoin orchidea nucomer McManus Vindemiatrix Giannis2307 Μαυρίκιος Nikos 7 Στεφανος56 iminspain Κλημεντίνη louminis ΘανάσοςG4 uni77 kiyoshi Μάρκος Βασίλης JKaradakov Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμενα αργει αρκετα..οχι λιγο και ειδικα οταν παταω να μπω σε θεμα ,αοαντηση..ακομα και αντιδρασεις. Τι συμβαινει;Θα ζησουμε;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.393 μηνύματα. 25 Απριλίου 2024 στις 12:46 Η Himela έγραψε: #419 25-04-24 12:46 Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 32 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υπομονή παιδιά, μετά από τις συνθήκες ερήμου που επικράτησαν στη χώρα είπαμε να ακολουθήσουμε κι εμείς το αργό περπάτημα στην έρημο. (δεν υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα, ίσως είναι παροδικό)
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 27 Απριλίου 2024 στις 22:47 Ο Fernando_A: #420 27-04-24 22:47 Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Δεν ξέρω αν έχει γίνει μόνο σε εμένα, ούτε και αν είναι κάποιο λάθος αλλά θα το αναφέρω, στα πρόσφατα emoji δεν υπάρχουν αυτά που χρησιμοποιούσα παρά μόνο ένα το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι φυσιολογικό αυτό;