Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:10 Ο Guest 896561: #361 18-01-22 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε αυτό καλέ! Απλώς έψαχνα το θέμα χτες και παραξενεύτηκα! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Η Πουπουλίνα: #362 18-01-22 21:12 Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο giannhs2001: #363 18-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Pak έγραψε: #364 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν είπαμε αυτό καλέ! Click για ανάπτυξη... Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Aura έγραψε: #365 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Δεν είπαμε αυτό καλέ! Απλώς έψαχνα το θέμα χτες και παραξενεύτηκα!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Η Πουπουλίνα: #362 18-01-22 21:12 Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο giannhs2001: #363 18-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Pak έγραψε: #364 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν είπαμε αυτό καλέ! Click για ανάπτυξη... Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Aura έγραψε: #365 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:12 Ο giannhs2001: #363 18-01-22 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Pak έγραψε: #364 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν είπαμε αυτό καλέ! Click για ανάπτυξη... Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Aura έγραψε: #365 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δηλαδή σα να λέμε οτι στο chat and fun συχναζουμε οι πληβειοι του φόρουμ Click για ανάπτυξη... Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Pak έγραψε: #364 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν είπαμε αυτό καλέ! Click για ανάπτυξη... Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Aura έγραψε: #365 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Δεν είπαμε αυτό καλέ! Click για ανάπτυξη... Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:13 Η Aura έγραψε: #365 18-01-22 21:13 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω ξαναλεω. Ο θανατος της αρλετας ειναι θεμα προς συζητηση; Ειδηση ειναι εγω νομιζω., Η ροκ μουσικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Click για ανάπτυξη... Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως .
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Πουπουλίνα: #366 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Ναι άλλο ένα θέμα και άλλο να είναι όλα τα θέματα τίγκα με σοφά λόγια και τραγούδια, κάποια στιγμή το παρατήρησα ότι ήταν έτσι . Ούτε μπορείς να απαγορέψεις στα μέλη τι θα ανεβάζουν , άλλος θα βάλει στη μουσική , άλλος στην ποίηση άλλος στο σοφά λόγια και θα έρθουν όλα πάνω πάνω και οι συζητήσεις που είναι και ο σκοπός του φόρουμ θα πάνε στον πάτο. Μπορεί να πήγαν δίπλα τα πιο συχνά που ξεθάβουν τα μέλη ίσως . Click για ανάπτυξη... Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ;
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:14 Η Gate4 έγραψε: #367 18-01-22 21:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πληβείοι, περιθωριακοί και κουτσαβάκηδες Click για ανάπτυξη... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:20 Η Πουπουλίνα: #368 18-01-22 21:20 Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη να το ξεκαθαρισουμε. Τι πρεπει να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης; Και τι να μην γραφουμε; Ευχαριστω. @Scandal
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:22 Ο Guest 896561: #369 18-01-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε δεν προσβλήθηκα, πλακίτσα ήταν. Σα να μη με ξέρετε πια Click για ανάπτυξη... Εσένα σε μάθαμε μωρέ, αλλά εμένα μου έχει ήδη βγει το όνομα για κάτι τέτοια, γι'αυτό έσπευσα να απαντήσω
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:24 Η Aura έγραψε: #370 18-01-22 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ναι καμαρι μου.Συγχωνευεις ας πουμε τα πολλα θεματα για την ροκ και μεταλ σε ενα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Κινεζικα μιλαω; ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟΣ; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ; Τι σκατα δηλαδη να γραφουμε στην κατηγορια της μουσικης ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει .
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:25 Η Πουπουλίνα: #371 18-01-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Δεν καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Μια χαρά είναι η μουσική, όταν ανοίγεις όμως και βλέπεις όλα τα πρώτα θέματα, σοφά λόγια, μουσική , αποσπάσματα από βιβλία , ροκ κτλ δεν είναι μια χαρά και δεν ξέρω τι περιορισμός θα μπορούσε να μπει . Click για ανάπτυξη... Μα εγω δεν μιλαω για τα σοφα λογια. Εγω μιλαω για καθαρα μουσικα θεματα. Ειναι δυνατον να μην εχουμε ενα θεμα στη ΜΟΥΣΙΚΗ στο στεκυ πχ για την ροκ..σοβαρα τωρα;
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:26 Η Agaphbou έγραψε: #372 18-01-22 21:26 Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:28 Η Πουπουλίνα: #373 18-01-22 21:28 Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδη με ποιο σκεπτικο μενει αυτο και φευγει η ροκ; Τι είδους μουσική άκουγαν οι γονείς μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2022 Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #374 18-01-22 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές; Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Αυτο γιατι μενει και φευγει η ροκ; 12ος πίθηκος Ο 12ος είναι με διαφορά ο αγαπημένος μου ράπερ, και είναι απ'τους λίγους που κρατάει τον πήχη του γνήσιου ελληνικού ραπ ψηλά, είναι απ'τους που αλλά απλός αναφέρονται σε γεγονότα ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αποτρέπει την νεολαία από διάφορες κακές συνήθειες τις εποχής, όταν άκουσα το... www.e-steki.gr Click για ανάπτυξη... γιατί κάποιος έκανε μισές δουλειές;
Guest 896561 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:32 Ο Guest 896561: #375 18-01-22 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λοιπόν, ως μουσικόφιλη προτείνω να φτιαχτεί ξεχωριστό section, e-Music, e-steki music ή όπως θέλετε, και να πάνε εκεί ΟΛΑ τα θρεντ σχετικά με τη μουσική. Τέλειο; Click για ανάπτυξη... Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει!
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:33 Η Πουπουλίνα: #376 18-01-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω; Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ναι αμε συμφωνω. Να αφησουμε στο στεκυ μονο την κουβεντα χωρις θεμα. Εγω ακομα δεν καταλαβα.Η ροκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ; Τι να γραφω στην κατηγορια μουσικη εδω;
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:34 Η Agaphbou έγραψε: #377 18-01-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ"
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.167 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Ο giannhs2001: #378 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 chester20080 charmander Scandal Libertus vas 78 Πουπουλίνα Entropy24 Ilikntas American Economist bibliofagos giannhs2001 Drscientist Memetchi Wonderkid fockos Dr. Gl. Luminous A350 touvlo ck_chrysiis Joji Paragontas7000 rafaela11 Μήτσος10 Dmzk justanerd Unboxholics Δροσουλίτης Ilma jj! Τodoroki camil Anastasia_01 Εχέμυθη KORA User2350 Cupid J.Cameron Mexicanos Cookie_Monster Mt73 Εριφύλη wft2010 Ariana2018 GeorgePap2003 Dreamer_SW epan Stelios725 Αντικειμενικός Idontknoww fmarulezkd Μαρια30 tsiobieman Viedo Free_demo_n_female Helen93 CiNeFiL xrisamikol Atarax Αναστασία197 gademis Panos_02 SlimShady Sevasti physicscrazy kauphy snowy DeWiN eukleidhs1821 ggl Thundergirl spring day Ria99 Dora140303 T C globglogabgalab Satan Claus Loozen harry akritas orchidea ΘανάσοςG4 iminspain Luke. pink_panther Ryuzaki Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Εγώ λέω να κάνουμε από ένα στέκι για κάθε τομέα. E-politics, e-economy, e-philosophy... Χαμός θα γίνει! Click για ανάπτυξη... Ε ρε κλέφτη ιδεών. Με το που διάβασα το σχόλιο της Αγάπης και εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Πάμε για ομοσπονδιοποίηση του e-steki
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.611 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #379 18-01-22 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αμέ, και στο e-humor προτείνω να βάλουμε ένα banner με το εκάστοτε αβαταρ σου και δίπλα με τεράστια γράμματα "ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΝΟ.1 ΧΩΡΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΦΌΡΟΥΜ" Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Το soundtrack της ζωής σας... Συζητήσεις για τη μουσική σε κάθε της μορφή! Click για ανάπτυξη... Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να παμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ;H τι ακουγαν οι γονεις μας! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Τελος παντων να μας διευκρινισουν τι μενει στο στεκυ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΤ. Μπορει καποιος να μας το διευκρινισει; ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;Διοτι κανεις δεν μας διευκρινισε το σκεπτικο.Κια τι μενει και τι φευγει. @Scandal
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 21:38 Η Agaphbou έγραψε: #380 18-01-22 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω στην κατηγορια ΜΟΥΣΙΚΗ....βλεπω αυτο το διευκρινιστικο. Δεν βλεπω οτι αν θελουμε να βαλουμε ροκ κομματια να λαμε στο τσατ εντ φαν.Δεν βλεπω να λεει πουθενα να γραφουμε ΜΟΝΟ για τους μουσικους που πεθαινουν. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. Τι να γραψω στην μουσικη; Click για ανάπτυξη... Ας αναστήσουμε αυτό το διαμάντι γι' αρχή.