Subject to change
e-steki.gr Founder

Περιμένουμε με αγωνία!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΥΓ. Θα με βόλεβε το "quick reply"
ΥΓ2. Νομίζω θα ήταν καλύτερα μετά το πόστ να μεταφέρεσε στο thread ωστε να βλέπεις πως δημοσιέυτηκε αυτό που έγραψες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά keep up the good work!
ΥΓ. Θα με βόλεβε το "quick reply"
ΥΓ2. Νομίζω θα ήταν καλύτερα μετά το πόστ να μεταφέρεσε στο thread ωστε να βλέπεις πως δημοσιέυτηκε αυτό που έγραψες.
Όλα αυτα υπάρχουν αν κανεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο προφιλ!! Περίεργο πάντως, είχαμε βάλει να ειναι αυτές οι προεπιλεγμένς ρυθμίσεις, θα το κοιτάξουμε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Και ενω πριν από αυτό το Edit είχα μια παραπάνω καλή γνώμη, τώρα δε θα ήθελες να δεις πως ξεσπάω επάνω στο πληκτρολόγιο. Γνώμη μου λοιπόν είναι οτι το φόρουμ σας είναι καλό αλλά μην προσπαθείτε να του εμφυσήσετε νοοτροπίες μόνο και μόνο επειδή κάποτε κάποιοι σας ενόχλησαν αλλού και προσπαθείτε να αποτρέψετε παρόμοια φαινόμενα εδω. Δε λεω καλή η ιδέα σας αλλά να ξέρετε οτι τις κακές συμπεριφορές δεν τις δημιουργούν οι κανόνες αλλά βρώμικα μυαλά (που σιγά το βρώμικο μυαλό μου, παρατήρηση έκανα). Οι κανόνες είναι πάντα υποκειμενικοί και δημιουργούν αντιδράσεις (απο τα "κόκκινα παιδιά" ή απλά απο αυταρχικούς, απόλυτους, σπαστικούς, όπως εγω, που μάλιστα είμαι ασύγκριτα καλύτερος αυτάρχας απο όλους

Εγω στο φόρουμ μου δεν έχω θέσει καν κανόνες. Ότι γράφεται μένει εκεί ως απόδειξη της νοοτροπίας αυτού που το έγραψε (εκτός φυσικά αν βρίζει αισχρά). Εδω δεν πρόλαβα να συμπληρώσω 10 πόστς και βλέπω οτι ενα απο αυτά διορθώθηκε γιατι έκανα νύξη για την ορθογραφία κάποιων, συνοδευόμενο από τη συνήθη αστειευόμενη συμπεριφορά μου
1ον Όταν θα γίνουν πολλά τα ανορθόγραφα πόστς σκεφτείτε οτι θα πέσει η κίνηση του φόρουμ μιας και θα βαριόνται να τα διαβάσουν. Τα γράμματα είναι σαν το αμάξι, αμα δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς σωστά, ΠΩΣ βγαίνεις έξω και τα χρησιμοποιείς;
ΔΕΝ γελάω, ΑΡΑ ΔΕΝ χλευάζω! Είναι ζήτημα το οποίο θέτω σοβαρά προς σκέψη...

άρα λοιπόν άκυρη η διόρθωσή σου Μισελ.
2ον Όταν διορθώνεις ενα πόστ άλλου μέλους (αφαιρείς σημαντικό κομμάτι του), οι μάζες των μελών το βλέπουν ως φίμωση, ως έλεγχο, ως, ως. Απο την παραπάνω κίνηση μάλλον δεν υπάρχει γνώση καταπως φαίνεται, στη διαχείριση μαζών. Όχι δε με έπιασαν αισθήματα καλοσύνης και αριστερισμού, επιμένω οτι έχω δίκιο και προσπαθώ να περάσω την άποψη μου, απλά μια διαχείριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να κάνει και τη δουλειά της λίγο σιωπηλά...

Λυπάμαι, ακούγομαι ψυχρός αλλά είμαι κάτι χρόνια παλιότερος στο επάγγελμα...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης όπως και στην "πραγματική ζωη" δεν είναι σωστο να ειρωνεύεσαι έστω και στο ελάχιστο καποιον που δεν γνωρίζεις. Με τους γνωστούς μας όλοι μπορούμε να κάνουμε πλάκα, αλλά το να κάνουμε το ίδιο σε άγνωστα μας άτομα δειχνει ελλειψη τρόπων.
Όσο για τη φίμωση, τότε το ιδιο ισχύει και για τα censored words που έχουν σχεδόν όλα τα φόρουμ. Πρέπει δηλαδη να αφήσουμε το φόρουμ ξέφραγγο αμπέλι για να μην μας κατηγορούν κάποιοι για λογοκρισία? Αλλώστε, αν δεν κάνω λάθος τους κανόνες αυτούς τους αποδέχτηκες πατώντας "Εγγραφή", σωστα? ʼρα τώρα γιατι κατηγορείς τους διαχειριστές που τους εφαρμόζουν?
Τέλος, αν πας σε οποιοδήποτε μεγάλο φόρουμ (τα οποία πάντα αποτελουν "πρότυπο" για τα μικρότερα), πάντα θα δεις να παραπονιούνται καποιοι χρήστες για λογοκρισία. Ή επειδη εμεις δεν είμαστε μεγάλο φόρουμ πρεπει να τα δεχόμαστε όλα για να έχουμε μερικά πόστ παραπάνω?
Πριν δημιουργήσουμε αυτό το διαδικτυακό τόπο είχαμε συμφωνήσει με τον Exposed_Bone να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την ποιότητα και να είναι το φόρουμ φιλικό για όλους όσους ακολουθούν τους (βασικότερους έστω) κανόνες του, δηλαδή να μην συναντάει καποιο μέλος εχθρικότητα απο άλλους χρήστες. Αν δεν το τηρούμε αυτό τότε το φόρουμ δεν έχει λόγο ύπαρξης για μας.
Επίσης πιστεύω οτι περισσότερο δεν θα θέλει κάποιος να διαβάσει ενα thread όπου ο ένας ειρωνεύεται τον άλλο παρά ενα ανορθόγραφο thread.
Τέλος, όλα αυτά σου τα γράφω εντελώς φιλικά, και δεν προσπαθώ να σου επιτεθώ, απλα να σου εξηγήσω γιατι πήραμε την απόφαση να κόψουμε την επίμαχη πρόταση. Ελπίζουμε να μας καταλάβεις και να μην έχεις κακή εντύπωση για το e-steki επειδη απλά προσπαθούμε να τηρήσουμε τους κανόνες του.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Αλλώστε, αν δεν κάνω λάθος τους κανόνες αυτούς τους αποδέχτηκες πατώντας "Εγγραφή", σωστα? ʼρα τώρα γιατι κατηγορείς τους διαχειριστές που τους εφαρμόζουν?
1ον Βάλε παραγράφους, με τύφλωσες κι εσυ (ελπίζω να μη μου το σβήσεις και αυτό)
2ον Δε με πειράζει ο κανόνας. Τον αποδέχτηκα. Τον τρόπο εφαρμογής κατηγόρησα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τα δυο παιδιά (τι τύχη, ο ενας είναι και ο Admin), μικρά είναι και θέλω να τα γαλουχήσω σε αρχοντικές συνήθειες. Σοβαρά τώρα, εγω το σκέφτηκα με γνώμονα οτι μπορεί να ενοχλεί τους άλλους που το διαβάζουν.
Εσυ ειδικά με ξέρεις πιο καλά απ όλους τους άλλους και περίμενα να τα χες καταλάβει αυτά. Σβήστα μου όλα, δεν έχω πρόβλημα, αλλά ξέρεις οτι εχω δικο μου θεο και οτι είμαι ενας απόλυτος κάφρος του κερατά... 8)
(Αν γίνω λίγο δημοκρατικός, τουλάχιστον θα κερδίσω μια νύχτα μαζί σου;

Subject to change
e-steki.gr Founder

(Μην ανησυχεις, δεν παρεξηγήθηκα. Αν όμως δεν σε ήξερα μπορει να ειχα παρεξηγηθει. Ειναι αυτο που λέω πιο πάνω...)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder δεν ξέρεις για ποίους λόγους γράφω με λάθη. Ο dark kronos έχει σίγουρα και αυτός λόγο να γράφει με ορθογραφικά. Μόλις πριν μερικούς μήνες ξεκίνησα την προσπάθεια να γράφω ορθογραφημένα και μόλις μερικές εβδομάδες πριν να βάζω τόνους. Εσύ στηρίχθηκες σε ένα ελάττωμα για να περιγελάσεις δυο μέλη. Αυτό είναι κάτι που είναι ενάντια στην φιλοσοφία του forum. Για αυτό πολύ άπλα σβήσαμε αυτό που ήταν ενάντια. Πάντως για εμένα δεν με πείραξε τόσο αλλά με προκάλεσες να βελτιώσω και αυξήσω τις προσπάθειες. Όμως για τον dark kronos μπορεί να φαινόταν ως χλευασμός για αυτό εμείς για εκμηδενίσουμε αυτή την πιθανότητα πράξαμε έτσιΑρχική Δημοσίευση από Valder :1ον Βάλε παραγράφους, με τύφλωσες κι εσυ (ελπίζω να μη μου το σβήσεις και αυτό)
2ον Δε με πειράζει ο κανόνας. Τον αποδέχτηκα. Τον τρόπο εφαρμογής κατηγόρησα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τα δυο παιδιά (τι τύχη, ο ενας είναι και ο Admin), μικρά είναι και θέλω να τα γαλουχήσω σε αρχοντικές συνήθειες. Σοβαρά τώρα, εγω το σκέφτηκα με γνώμονα οτι μπορεί να ενοχλεί τους άλλους που το διαβάζουν.
Εσυ ειδικά με ξέρεις πιο καλά απ όλους τους άλλους και περίμενα να τα χες καταλάβει αυτά. Σβήστα μου όλα, δεν έχω πρόβλημα, αλλά ξέρεις οτι εχω δικο μου θεο και οτι είμαι ενας απόλυτος κάφρος του κερατά... 8)
(Αν γίνω λίγο δημοκρατικός, τουλάχιστον θα κερδίσω μια νύχτα μαζί σου;Admin μην παρεξηγηθείς εσυ... έχω δικό μου θεο λέμε
)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Valder δεν ξέρεις για ποίους λόγους γράφω με λάθη.
Και ούτε με αφορά, αλλά θα χαρώ πολύ να σε δω να τα ξεπερνάς

Ο dark kronos έχει σίγουρα και αυτός λόγο να γράφει με ορθογραφικά. Μόλις πριν μερικούς μήνες ξεκίνησα την προσπάθεια να γράφω ορθογραφημένα και μόλις μερικές εβδομάδες πριν να βάζω τόνους.
Πολλά άτομα μπορεί να έχουν λόγους και μάλιστα υγείας τους οποίους σέβομαι. Δε θα ήταν λίγο ηλίθιο να κοροιδεύω το πρόβλημα του άλλου τη στιγμή που έχω κι εγω στραβά επάνω μου; Ρώτα τη Michelle να μάθεις...
Εσύ στηρίχθηκες σε ένα ελάττωμα για να περιγελάσεις δυο μέλη.
Δεν περιγέλασα, μη με εκνευρίζεις και φέρω το μαστίγιο

Πάντως για εμένα δεν με πείραξε τόσο αλλά με προκάλεσες να βελτιώσω και αυξήσω τις προσπάθειες.
Είδες που απαντάς μόνος σου; ʼντε, γλύτωσες το μαστίγιο.... Και μη σε ξαναδώ να γράφεις τη λέξη π...ος με ύψιλον

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Και μη σε ξαναδώ να γράφεις τη λέξη π...ος με ύψιλον![]()
Εεεεε?

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Θέλει ορισμένες βελτιώσεις, αλλά αυτά με τον καιρό θα μπούν στη θέση τους (προσφορά-ζήτηση

Μεγιά το site

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Θέλει ορισμένες βελτιώσεις, αλλά αυτά με τον καιρό θα μπούν στη θέση τους (προσφορά-ζήτηση)
Ευχαριστούμε! Μήπως θα μπορούσες να γράψεις ποιες βελτιώσεις πιστεύεις οτι πρεπει να γίνουν ώστε να τις έχουμε υπόψιν και να τις βάλουμε στο "πρόγραμμα"?
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Το ότι δεν με ξέρεις , δεν σημαίνει κάτι , έχω σκοπο να καταθέσω ενά μεγάλο μέρος του ευατού μου στο φόρουμ αυτό αρά θα με μάθειςΑρχική Δημοσίευση από liono :γεια σας παιδια!!ειμαι ο sakaflias7!!michelle συγχαρητηρια.εμενα μου αρεσει αρκετα αν κ λιγο σκουροχρωμο το φοντο κ κουραζει τα ματια!!τον αλλον ιδρυτη δεν τον ξερω αλλα συγχαρητηρια κ σ'αυτον!!! 8) 8) 8)

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

τεσπα, καλυτερα νομιζω να ειχε σταλει προσωπικο μνμ που να υπενθυμιζει τον κανονισμο. πιο λογικο δεν ειναι?
κατα ταλλα παρα πολυ καλο το φορουμ, αν και πολυ περιορισμενη θεματολογια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.