bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

α) δεν είναι δήθεν
β) έχει χιούμορ
γ) συνδυάζει εξίσου σοβαρά θέματα με πιο χαλαρά !
Εν ολίγοις , υπάρχει το κλίμα παρέας .Επίσης είδα πολλά ποστ εδώ που ρωτάνε οι διαχειριστές τα μέλη το θέλετε αυτό, το θέλετε το άλλο ,κτλ.Δηλαδή θέλουν να προσαρμόσουν το χώρο στις επιθυμίες των μελών τους

Και μου άρεσε πολύ και το μήνυμα που εμφανίζεται στην εικόνα "εκεί που οι ιδέες βρίσκουν την ηρεμία τους" , σε προδιαθέτει θετικά
p.s.Μήπως τα πρώτα μέλη τα διαλέξατε κατόπιν interview για να λειτουργήσουν ως attraction ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέρα από την πλάκα, διαβάζω το στέκι πολύ ευχάριστα, βλέπω ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες ιδέες και χαίρομαι που είμαι κ εγώ μέλος του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου αρέσει πολύ αισθητικά, φαίνεται ότι είναι καλοδουλεμένο.
Εγώ εδώ μπαίνω για να βρω όχι ιδιαίτερα σοβαρά θέματα (και μη μου προσβληθείτε, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό). Έχει πλάκα το παρείστικό κλίμα και είναι μία σταθερά στην καθημερινότητα μου. Σε γενικές γραμμές λοιπόν έχω πολύ θετική άποψη και μερικά από τα μέλη μου προκαλούν τρομερή συμπάθεια ή/και γέλιο.
Ένα ζήτημα που με ενοχλεί είναι η διαχείριση, την οποία ενίοτε θεωρώ υπερβολική και μερικές φορές εμφανώς παράλογη ή και άδικη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειδα επισης οτι λενε τα μελη (οσοι θελουν φυσικα) τι ειναι και τι κανουν και τι ρανουν. Δεν ειδα δηλαδη μεγαλη μυστικοπαθεια. Καλο αυτο γιατι κι εγω ετσι ειμαι.
roumana
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις παρα να μας πεις μέσο του report (αναφορά μηνύματος) συγκεκριμένα τι θεωρείς ότι ήταν υπερβολικό, παράλογο ή άδικο. Η πρόθεση μας είναι πάντα η καλή λειτουργία του σίτε και η ευχάριστη διαμονή των μελών στην παρέα μας. Αφιερώνουμε αρκετές ώρες καθημερινά στον έλεγχο των συζητήσεων, ώστε να μην μας ξεφύγει τίποτα. Αν αυτό συμβαίνει, η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.Ένα ζήτημα που με ενοχλεί είναι η διαχείριση, την οποία ενίοτε θεωρώ υπερβολική και μερικές φορές εμφανώς παράλογη ή και άδικη.

Διαφωνίες στο στέκι θα δεις. Φασαρίες όχι. "Την γλιτώσαμε" επειδή εφαρμόζουμε τους κανόνες μας.Φασαριες δεν ειδα ακομη, σιγουρα θα υπαρχουν, δεν την γλυτωνει κανεις. Οπως και δυσαρεστημενοι και διαφωνουντες.

Demelene
Διάσημο μέλος

Κάτσε αυτό πως γίνεται? Γιατί πριν κάποιες εβδομάδες 2ή 3 ήμουν έτοιμος να γίνουμε μαλιά κουβάρια με ένα μέλος της ΟΔ που επανειλημένα δεν ξέρει που πάνε τα 4.Δεν έχεις παρα να μας πεις μέσο του report (αναφορά μηνύματος) συγκεκριμένα τι θεωρείς ότι ήταν υπερβολικό, παράλογο ή άδικο. Η πρόθεση μας είναι πάντα η καλή λειτουργία του σίτε και η ευχάριστη διαμονή των μελών στην παρέα μας. Αφιερώνουμε αρκετές ώρες καθημερινά στον έλεγχο των συζητήσεων, ώστε να μην μας ξεφύγει τίποτα. Αν αυτό συμβαίνει, η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.![]()
Ελπίζω να μπορώ ακόμα γιατί του την έχω φυλαγμένη όχι γιαυτό που έκανε τόσο για το γεγονός ότι κάλυψε τα ίχνη του πολύ γρήγορα μην τον πάρει χαμπάρι και κανένας.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωστόσο αν μιλάμε για κάποιο τόσο αδίστακτο άνθρωπο καλύτερα να επικοινωνήσεις με αυτούς.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εγώ θέλω τσακωμούς,

μαλλιοτραβήγματα,

προσωπικούς χαρακτηρισμούς

μπαναρισματα

απειλές

και μηνύσεις

αλλά όσο και να προσπαθώ δεν γίνεται τίποτα από αυτά. Ε είστε κακοζηλιάρηδες και σπαστικοί

Έχω μια τελευταία ελπίδα να γίνουν τα προηγούμενα, με την αθρόα εισβολή των κοσμογκέρλς

Demelene
Διάσημο μέλος

Από ότι καταλαβαίνω αυτό το κουμπί κάνει αναφορά του συγκεκριμένου μηνύματος στην ΟΔ. Και αν το πρόβλημα είναι ότι ο τυχαίος αυτός καταζητούμενος του FBI έχει μετακινήσει και έχει κόψει και ράψει μηνύματα όπως του αρέσουν ακριβώς μετά το ποστ τους γιατί τυχαίνει να βλέπει το θέμα και η διαφωνία να είναι με αυτόν?<- πατάς αυτό του κουμπάκι και γράφεις κάτι, αυτό το κάτι θα διαβάσει όλη η ΟΔ και θα το συζητήσει.![]()
Όχι πως θα βγεί τίποτα, όπως άλλωστε δεν έχει ξαναβγεί αλλά έτσι ενημερωτικά ρωτάω.
Hunter
Περιβόητο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

λοιπον.λειτουργικα ειναι μια χαρα.απλα βαρεθηκα τα χρωματα.θα προτιμουσα κατι λιγο πιο εντυπωσιακο πιο ζωντανο σαν interface.
Ναι, τα χρώματα είναι μεν πολύ ωραία, αλλά άλλη μία επιλογή θα μας ανανέωνε! Ή λίγη ένταση. Επίσης το κοχύλι και το τραπέζι πάνω-πάνω δεν κολλάνε
Κάντε λίγη υπομονή...

Giovanna
Επιφανές μέλος

αλλα γενικα ειμαι ευχαριστημενη απο το στεκι

Subject to change
e-steki.gr Founder

αυτο το κοχυλι ειναι οντως επιεικως......ουυυυυφφφφ!
Είπαμε, υπομονήηη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.