_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

αχ,σε καταλαβαινω και'γω αυτον τον καιρο το ψαχνω πολυ διοτι θελω και΄γω να κανω στο ιδιο σημειο με'σεναΚανεις???????????![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IwannaLoveCat
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ βέβαια αν η βελόνα δεν είναι 1 χρήσης και μ' αυτό έχει τρυπηθεί η μισή πόλη.
Έχοντας δοκιμάσει και το πιστολάκι και τη βελόνα (σε αυτί & μύτη) μπορώ να πω ότι η βελόνα πονάει λιγότερο.
Γενικά στα tattoo studio χρησιμοποιούν βελόνα, αλλά βεβαιώσου αν πας σε τέτοιο ότι θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής (όπως και στο κοσμηματοπωλείο).
Και στο κοσμηματοπωλείο βάζουν μπάρα.

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Κανεις???????????![]()
Με βελόνα δεν πονάει στο πτερύγιο καθόλου.
Γενικά, αν διαβάσεις προηγούμενες σελίδες αυτού του thread νομίζω ότι θα κατατοπιστείς πλήρως

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγω παλι αντιπαθω τις βελονες τις σιχενομαι νιωθω οτι ο πονος ειναι μακροχρονος,ενω με το πιστολακι μπαμ και κατω. Μια και τελειωσες.Το percing (όπως έχει χιλιοειπωθεί σε αυτό το θέμα) είναι καλό να γίνεται με βελόνα, για λόγους υγιεινής.
Μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ βέβαια αν η βελόνα δεν είναι 1 χρήσης και μ' αυτό έχει τρυπηθεί η μισή πόλη.
Έχοντας δοκιμάσει και το πιστολάκι και τη βελόνα (σε αυτί & μύτη) μπορώ να πω ότι η βελόνα πονάει λιγότερο.
Γενικά στα tattoo studio χρησιμοποιούν βελόνα, αλλά βεβαιώσου αν πας σε τέτοιο ότι θα τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής (όπως και στο κοσμηματοπωλείο).
Και στο κοσμηματοπωλείο βάζουν μπάρα.![]()

IwannaLoveCat
Νεοφερμένο μέλος

εισαι η μονη που μου το λεει αυτο ..και αλλοι φιλοι μου που εχουν κανει τρυπα στο πτερυγιο μου λενε οτι οτι ποναει πολυ με τη βελοναΜε βελόνα δεν πονάει στο πτερύγιο καθόλου.
αυτο ακριβως πιστευω κι εγω!μισω τον μακροχρονο πονο καλυτερα με το πιστολακι!μια και κατω!!Εγω παλι αντιπαθω τις βελονες τις σιχενομαι νιωθω οτι ο πονος ειναι μακροχρονος,ενω με το πιστολακι μπαμ και κατω. Μια και τελειωσες.
Εμφάνιση spoiler

αν ειναι θα το κανω στο τελος του μηνα οποτε θα σας ενημερωσω οταν ειναι για το που/ποτε θα το κανω και τα αποτελεσματα !
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω γιατί πόνεσαν! Εγώ έχω 6 (ή 7, σόρρυ που δεν τις μετράω τώρα αλλα δεν θυμάμαι) στο πτερύγιο κ δεν με πόνεσε καμία! Πιο πριν βέβαια ο τυπάς που μου τις έκανε έβαλε κάτι (ξυλοκαίνη?) κ το σημείο μούδιασε εντελώς, οπότε δεν ένιωσα τίποτε. Τι να πω. Δεν ξξέρω από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όταν κάνεις πάντως ενημέρωσε σχετικά. Καλά αποτελέσματα!εισαι η μονη που μου το λεει αυτο ..και αλλοι φιλοι μου που εχουν κανει τρυπα στο πτερυγιο μου λενε οτι οτι ποναει πολυ με τη βελονα
αν ειναι θα το κανω στο τελος του μηνα οποτε θα σας ενημερωσω οταν ειναι για το που/ποτε θα το κανω και τα αποτελεσματα !

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μολις την κανεις γραψε μου να ξερω διοτι με βλεπω και'μενα τελη του μηνα να μην κρατηθω και να παω να την κανωευχαριστω πολυ παιδια!! μαλλον θα παω να την κανω σε ενα κοσμηματοπολειο που ξερω και μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο με αποστιρομενα,μιας χρησης και τετοια...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μόλις το είπα στη μάνα μου;
Θα σε κάνουμε φρικιό εσένα,τα αφτιά σουρωτήρια,μα καλά σε τι κόσμο ζεις;
Οδηγία απο εμπειρία στη δεύτερη τρύπα:
Όταν σας βάζουν το πρώτο-πρώτο σκουλαρίκι να το γυρνάτε,γιατί αν μείνει μια-δυο μέρες αγύριστο θα κάνει πύον και πολύ πιθανόν θα ματώσει κιόλας.Εγώ το αρχικό σκουλαρίκι στη δεύτερη τρύπα το απολυμαίνω μια φορά το μήνα,δεν το έχω αλλάξει,παρα μόνο μια φορά που ήθελα να βάλω μπάρα και ήταν χοντρή και με πόνεσε.
Ποτέ σας μη βάλετε στρετς όμως:
Θα σας γίνει η τρύπα δυο μέτρα,και μετά παίζει να μη κλείσει κιόλας.
Μια φίλη μου,και η αδερφή της,είχαν βάλει στρετσάκι στο 4,και εκτός απο το οτι τους περνάγαν καλαμάκια μέσα απο τα αυτιά,όταν θέλαν να κλείσουν τη τρύπα δε τους έκλεινε,ενώ σε μια γνωστή τους είχε κλείσει...
Αυτά,και ας προσπαθήσω να πείσω τη μάνα μου μέχρι τα Χριστούγεννα.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Προφανώς ρε'συ αν σου βάλει ξυλοκαίνη δε νιώθεις τίποτα,αλλά αν δε σου βάλουν (έκανε προχθές μια φίλη μου ΧΩΡΙΣ ξυλοκαίνη)πεθαίνεις στον πόνο (και σκέψου ότι αυτή δύσκολα πονάειΔεν ξέρω γιατί πόνεσαν! Εγώ έχω 6 (ή 7, σόρρυ που δεν τις μετράω τώρα αλλα δεν θυμάμαι) στο πτερύγιο κ δεν με πόνεσε καμία! Πιο πριν βέβαια ο τυπάς που μου τις έκανε έβαλε κάτι (ξυλοκαίνη?) κ το σημείο μούδιασε εντελώς, οπότε δεν ένιωσα τίποτε. Τι να πω. Δεν ξέρω από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όταν κάνεις πάντως ενημέρωσε σχετικά. Καλά αποτελέσματα!![]()

Εγώ πάλι τη μάνα μου την έχω πείσει εγώ είμαι το θέμα που φοβάμαι τον πόνο

Ερώτηση:Το στρετς τι είναι;
challenger
Επιφανές μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Όταν τα κοινά σκουλαρίκια σου φαίνονται υπερβολικά μικρά και βάζεις πιάτα για να νοιώσεις ότι φοράς κάτι.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αυτό που δου έδειξε ο Challenger πιο πάνω

Ανοίγει τη τρύπα και χωράνε μεσα απο καλαμάκια μέχρι μπριζόλες και βιβλία

fanouladim20
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αλοιφή δε νομίζω να υπάρχει. Το πόσο καιρό θα πάρει για να κλείσει εξαρτάται από την ευκολία του οργανισμού σου να επουλώνει πληγές... Βγάλε το σκουλαρίκι και άστην θα κλείσει από μόνη τηςγεια σας να ρωτήσω κάτι; έχω τρυπα στο άνω χείλος σε ποσο καιρό μπορεί να κλείσει; υπάρχει καμια κρέμα-αλοιφή που μπορεί να μου την καλύπτει προσωρινά;

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Έχω την εντύπωση ότι δεν κλείνει. Ίσως την καλύψεις με μακιγιάζ.γεια σας να ρωτήσω κάτι; έχω τρυπα στο άνω χείλος σε ποσο καιρό μπορεί να κλείσει; υπάρχει καμια κρέμα-αλοιφή που μπορεί να μου την καλύπτει προσωρινά;

Στα καταστήματα μπορούν να κάνουν μέχρι και δεύτερη τρύπα, οπότε θεωρητικά δε θα έχω πρόβλημα. Απλά τα αυτιά μου είναι μικρά, και μάλιστα είχα κάνει πλαστική επέμβαση πριν την εφαρμογή του λέιζερ, άρα έχω συρματάκι στο χόνδρο.
Ενώ η τρύπα δε θα είναι στο χόνδρο, έχω μία ανησυχία μη γίνει βλακεία.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω, ή κάποια συγκεκριμένη συμβουλή; Το κλωσάω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σου μιλάει άτομο με 5 τρύπες στα αυτιά.Σκέφτομαι να κάνω δεύτερη τρύπα στο ένα αυτί. Δεν ξέρω πού να πάω, μιας και το πιο βολικό είναι κάποιο κατάστημα με αξεσουάρ. Αλλά ξέρω ότι ένας επαγγελματίας ξέρει πιο καλά τη δουλειά αυτή...
Στα καταστήματα μπορούν να κάνουν μέχρι και δεύτερη τρύπα, οπότε θεωρητικά δε θα έχω πρόβλημα. Απλά τα αυτιά μου είναι μικρά, και μάλιστα είχα κάνει πλαστική επέμβαση πριν την εφαρμογή του λέιζερ, άρα έχω συρματάκι στο χόνδρο.
Ενώ η τρύπα δε θα είναι στο χόνδρο, έχω μία ανησυχία μη γίνει βλακεία.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω, ή κάποια συγκεκριμένη συμβουλή; Το κλωσάω...

Απλώς μιας και ανέφερες αυτό για την επέμβαση εγώ θα έλεγα piercer.

Εκτός και αν είσαι φοβιτσιάρα σαν εμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Το θέμα με την επέμβαση θα'ναι μόνο πρόβλημα αν κάνω πιο ψηλά τρύπες. Λογικά κάτω στο λοβό δεν έχει πρόβλημα, απλά ανησυχώ μη δεν πετύχει το σημείο που'ναι μόνο δέρμα και πιάσει και λίγο χόνδρο...
Αλμα: ναι, λοβό, δε με βλέπω για πιο πάνω.
Αχ βελόνα ε; Πφφφφγκννννν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.