morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

πόσο;![]()
Δεν ξερω για Αθηνα, θεωρω πως καποιος θα υπαρχει! Εγω απο Πατρα ειμαι, για το πρωτο μου piercing εδωσα 25 και για τα αλλα 20 επειδη τα εκανα στον ιδιο και κανει εκπτωση απο το δευτερο και μετα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω για Αθηνα, θεωρω πως καποιος θα υπαρχει! Εγω απο Πατρα ειμαι, για το πρωτο μου piercing εδωσα 25 και για τα αλλα 20 επειδη τα εκανα στον ιδιο και κανει εκπτωση απο το δευτερο και μετα.
Για λοβό μιλάμε, όχι άλλο σημείο του αυτιού...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

10 ευρω μαξ.
αλλιως μοναστηρακι>3 ευρω

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γω για λοβο λεω. Οπου εχω κοιταξει σε εξωτερικο και Ελλαδα η τιμη ειναι γυρω στα 25 ευρω, γενικα, και για πιο συνηθισμενα piercing οπως του λοβου σου κανουν εκπτωση 5 ευρω περιπου, οχι παραπανω. Προσωπικα με τοσα καντηλια που εχω ριξει για τις τρυπες που εχω ανοιξει με πιστολακι μονο παραλογο δε μου φαινεται αυτο το ποσο, τεσπα.
φρι
Διάσημο μέλος

μαρια__
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος

πριν απο 2 μερες (την τριτη) εκανα τρυπα στον χονδρο ψηλα οχι πολυ ψηλα εκει που κανει καμπυλη το αφτι και γυρναω απο πισω το κουμπωμα για να μην κολησει οταν εγινε η τρυπα δεν ετρεξε ουτε αιμα ουτε πιον τιποτα δεν εκανε απλα πονεσε πολυ στην αρχη(με πιστολι την εκανα) και την καθαρι2ω κιολας και με οινοπνευμα και με φυσιολογικο ορο τι να κανω..;
τι άλλο να κάνεις δηλαδή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

πριν απο 2 μερες (την τριτη) εκανα τρυπα στον χονδρο ψηλα οχι πολυ ψηλα εκει που κανει καμπυλη το αφτι και γυρναω απο πισω το κουμπωμα για να μην κολησει οταν εγινε η τρυπα δεν ετρεξε ουτε αιμα ουτε πιον τιποτα δεν εκανε απλα πονεσε πολυ στην αρχη(με πιστολι την εκανα) και την καθαρι2ω κιολας και με οινοπνευμα και με φυσιολογικο ορο τι να κανω..;
Δεν σου έδωσαν οδηγίες όταν το έκανες;
Εμένα μου είχαν πει να το καθαρίζω με οξυζενέ και μετά να βάζω μια κρέμα για να αποφευχθεί η μόλυνση. Το είχα κάνει με βελόνα βέβαια αλλά δεν έχει καμία διαφορά πιστεύω.

Pak
Επιφανές μέλος

Αν οι τρύπες είναι ίδιου μεγέθους μπορείς απ'όσο ξέρω. Φίλοι μου έβαζαν τα ίδια σκουλαρίκια.Για helix τρύπες, μπορούμε να βάλουμε και κάποιο σκουλαρίκι που είναι για τον λοβό; Αυτή τη στιγμή εχω μπάρα αλλά θα ήθελα σε λιγο καιρό να το αλλάξω.
Υ.Γ Εκτός από κρικάκια νομίζω
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Αν το μέγεθος είναι το ίδιο, δεν έχεις θέμα. Εγώ σκέψου έχω septum και παλαιότερα έβαζα όποιο σκουλαρίκι - καλού υλικού- έβρισκα.Για helix τρύπες, μπορούμε να βάλουμε και κάποιο σκουλαρίκι που είναι για τον λοβό; Αυτή τη στιγμή εχω μπάρα αλλά θα ήθελα σε λιγο καιρό να το αλλάξω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.