Euro 2024

Ποιος θα το σηκώσει;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 1 4,5%
  • Κροατία

• Γαλλία

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Δανία

• Αγγλία

• Γερμανία

• Ιταλία

Ψήφοι: 4 18,2%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 6 27,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 2 9,1%
  • Πορτογαλία

• Άλλη ομάδα

Ψήφοι: 0 0,0%

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Ακόμη δεν έχω φαβορί. Αν κρίνω απ το χθεσινό παιχνίδι, θα πόνταρα στη γερμανία. Κάποιοι λένε, πως θα το πάρει ο Wirtz, o πιτσιρικος. Θα δούμε.... Χαίρομαι που έχουμε κάτι ευχάριστο και θεαματικό να ασχολούμαστε πέρα από σκοτωμούς.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Μπαίνουμε στην αγαπημένη εποχή των αντρών, δηλαδή καλοκαίρι με τουρνουά εθνικών ομάδων (σαν το Μουντιάλ δεν έχει, όμως), με άπειρη μπύρα και παρακολούθηση κάθε ματς (εμείς οι καμένοι βλέπουμε μέχρι και τα Σαουδική Αραβία - Ιράν ή τα Αλβανία - Γεωργία ξέρω' γω, για την περίπτωση του Γιούρο), άπειρες μπύρες και ο τελικός να μας βρει (εύχομαι σε όλους) πιωμένους μετά από μπάνιο στη θάλασσα.
Προσωπικά είμαι με Ιταλία, γιατί είναι η αγαπημένη μου εθνική ομάδα, βάζουν ελάχιστους ξένους στην Εθνική τους και παίζουν με απίστευτο πάθος με λογική νίκη ή θάνατος. Από τα αουτσάιντερ στηρίζω Σερβία, γιατί είναι ομόθρησκα αδέρφια και παίζει και ο Ζίφκοβιτς. Φαβορί βέβαια πάλι ηνωμένα αφρικανικά έθνη της Γαλλίας βλέπω, Γερμανία με τούρκο αρχηγό (ντροπή) και Ισπανία για κάποιον λόγο (παρόλο που βάζουν επί το πλείστον Ισπανούς, τους αντιπαθώ σε όλα τα αθλήματα.) Μακάρι να γελάσουμε και με νέα αποτυχία της Αγγλίας, επίσης.
Με αυτό το post μίλησες στην καρδιά μου. Όλη η κατάντια των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων που μόνο εθνικές δεν είναι με κάνουν να μην θέλω ούτε να το βλέπω. Και για τον ίδιο λόγο και εγώ με Ιταλία και Ουγγαρία συνήθως είμαι.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Παίκτης Ελβετίας Λεωνίδας Στεργίου :laugh: :laugh:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
H Κροατία παίζει καλύτερα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Και έφαγε 2 γκολ σε 3 λεπτά.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Και τις δυο μπαλες μέσα. ΑΝ και απο τους δυο, πιο πολυ με Κροατια θα ημουν. Δεν τους παω τους Ισπανους ειναι φιλοι των Τουρκων. Οι Χρωβατες ηταν και βυζαντινοί πολιτες καποτε. (και οι Ισπανοι λιγο κατω στην Ανδαλουσια)

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Με αυτό το post μίλησες στην καρδιά μου. Όλη η κατάντια των ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων που μόνο εθνικές δεν είναι με κάνουν να μην θέλω ούτε να το βλέπω. Και για τον ίδιο λόγο και εγώ με Ιταλία και Ουγγαρία συνήθως είμαι.
Μίλησε στην καρδιά σου γιατί είναι αυτά για τα οποία έτρωγες γιούχα που φέρνεις τα πολιτικά στο ποδόσφαιρο. Τόσοι λίγοι μείναμε τελικά να υποστηρίζουμε αντικειμενικά

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
O γιαννης φανταζομαι θα ναι hater εθνικης γαλλιας.....

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Το no politica είναι μόνο για τους συλλόγους. Εκεί υποστηρίζουμε μόνο τις ομάδες μας και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο. Όταν παίζουν χώρες, εννοείται ότι το βλέπουμε εθνικά, πέρα από την μπάλα και εννοείται υποστηρίζουμε εθνικές που έχουν σχέση με ορθοδοξία (πχ Σερβία) ή όμορφες ιδεολογίες (πχ Ιταλία) και είναι όσο το δυνατόν λιγότερο πολυπολιτισμικές στο ρόστερ τους.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Αρκετοί λένε ότι η Αλβανία θα κάνει την έκπληξη... Δεν νομίζω.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

akikos

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Πβς βαλανε σε 20 δευτερολεπτα ρε φιλε

Παρακαλω τον θεο να βγει ιταλια

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Η Αρμενια θα το παρει . Αφου μας απεκλεισε το αξιζει 100% . Αρμενια - Σλοβενια τελικος !

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Δύσκολο ματς, αλλά η Ιταλία είναι μανούλα σε αυτά. Πολύ ανταγωνιστική η Αλβανία.
Μπαρέλα θυμίζει Πίρλο (ιεροσυλία, οκ), Καλαφιόρι θυμίζει Νέστα (στο μαλλί, δεύτερη ιεροσυλία), θετικό σημάδι ότι η Ιταλία έπαιξε πρώτο ματς με μουσουλμανική χώρα (το 2021 είχε παίξει με Τουρκία), αλλά λείπει από την ομάδα ένας ψυχάκιας τύπου Κιελίνι ή Γκατούζο. Όπως και να' χει, FORZA ITALIA.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αρκετοί λένε ότι η Αλβανία θα κάνει την έκπληξη... Δεν νομίζω.
Πήγε να... κλέψει την παράσταση πάντως σήμερα στην τελευταία φάση...

Τελευταία επεξεργασία:

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Και για να μην ξεχνιόμαστε @giannhs2001
εικόνα_2024-06-16_000049461.png

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Μεγαλη κουφαλα αυτος ο γερμανος διαιτητης.Δεν εδωσε καθαρο κορνερ στο 90 στους αλβανους και εδωσε αστεια φαουλ για να μην κανουν επιθεση.Ποπο να χεις παιξει συστημα γεωργιου με ισοπαλιες τρελαινεσαι με την ευκαιρια αυτη

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Εγώ είμαι με την Ολλανδία αλλά πιστεύω πολύ σε τελικό Γερμανία-Γαλλία

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε @giannhs2001 View attachment 133838

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου αγώνα για να γίνει αυτό. Η Ιταλία θεωρείται αδελφό έθνος της Αλβανίας και ουκ ολίγες φορές στην ιστορία της, υποστήριξε το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας (κάποιες φορές τους πούλησε βέβαια).

Κατά τα άλλα τα έχω πει, όλα αυτά είναι για να τα βλέπουν οι αγαπούληδες που θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει φιλία με Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια και για όλα τα κακώς κείμενα έχουν την απάντηση "οι κυβερνήσεις μισιούνται, όχι οι λαοί", ξεχνώντας το ποιοι βγάζουν τις κυβερνήσεις 👀

Χρήστες Βρείτε παρόμοια