Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.

06-06-24

12:21
Ναι, 2 χρόνιαΟ Κανααν υπέγραψε ερυθρό; νόμιζα φήμη είναι
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

06-06-24

13:27
Άρα θέλει κ 2αρι ο ΟΣΦΠ πέρα από ΝτορσειΝαι, 2 χρόνια
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

06-06-24

15:22
Και θα πάρει 3Μ για δύο χρόνια , μου φάνηκαν υπερβολικά λεφτά , θα ανεβάσει το μπάτζετ ο ερυθρός ?Ναι, 2 χρόνια
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.611 μηνύματα.

06-06-24

15:23
Πολύ πιθανόνΚαι θα πάρει 3Μ για δύο χρόνια , μου φάνηκαν υπερβολικά λεφτά , θα ανεβάσει το μπάτζετ ο ερυθρός ?
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

07-06-24

22:21
Ένας να τους πει να κατεβάσουν το πανό ρε παιδια 

, ένας με κάποιο χαρτί αγγλικών δεν βρίσκεται στο στάδιο Ειρήνης αγάπης και φιλίας ; Μετά την ελληνικήν είναι αποφασισμένοι να τερματίσουν και την αγγλικήν γλώσσα αυτοί

Μήτσος10
Διάσημο μέλος

07-06-24

22:23
Βρίζουν τη μάνα του Μπαρτζωκα στο ΟΑΚΑ, τιποτα. Βρίζουν τη μάνα του Σλουκα στο ΣΕΦ, το καταγράφουν. Προφανώς η μάνα του Σλουκα έχει μεγαλύτερη αξία από του Μπαρτζώκα
Κατά τ αλλά, κάκιστη διαιτησία κ για τις δύο ομάδες, έχω μετρήσει 6,7 φασεις
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

07-06-24

22:27
Βρίζουν τη μάνα του Μπαρτζωκα στο ΟΑΚΑ, τιποτα. Βρίζουν τη μάνα του Σλουκα στο ΣΕΦ, το καταγράφουν. Προφανώς η μάνα του Σλουκα έχει μεγαλύτερη αξία από του Μπαρτζώκα
Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διάκριση , παρατήρηση σε οποιαδήποτε σύνθημα , μέχρι και τον Λαρεντζάκη βρίσαμε εμείς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτό δεν το πρόσεξα σε κανονική ροή

NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

07-06-24

23:27
Αυτό είναι το 50/50 ? Αυτή είναι η ισονομία ; Η ΕΡΤ αρνείται να μας δίνει Ρίπλεϊ αλλά όλα καταγράφονται , κυρία Βάσω αφήστε το μπάσκετ αφού δεν μπορείτε...
Με την αγωνιστική εικόνα και το ευρωπαϊκό η χρονιά έγινε επιτυχημένη για εμάς οπότε χαλάλι το πρωτάθλημα , τα αστέρια στο σήμα θέλω να ανεβάσω εγώ , πάμε για το 8ο , πρωταθλήματα έχω αλλά 39. Εύχομαι να περάσετε τον Αλβέρτη φίλοι μου
!
Καλό βράδυ από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης , 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδος και 20 φορές κυπελλούχου Ελλάδος
!
Με την αγωνιστική εικόνα και το ευρωπαϊκό η χρονιά έγινε επιτυχημένη για εμάς οπότε χαλάλι το πρωτάθλημα , τα αστέρια στο σήμα θέλω να ανεβάσω εγώ , πάμε για το 8ο , πρωταθλήματα έχω αλλά 39. Εύχομαι να περάσετε τον Αλβέρτη φίλοι μου

Καλό βράδυ από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης , 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδος και 20 φορές κυπελλούχου Ελλάδος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

07-06-24

23:33
Καλά τον κάνουν τον Μπαρτζώκα και και καλά κάνουν τον ΣπανούληΒρίζουν τη μάνα του Μπαρτζωκα στο ΟΑΚΑ, τιποτα. Βρίζουν τη μάνα του Σλουκα στο ΣΕΦ, το καταγράφουν. Προφανώς η μάνα του Σλουκα έχει μεγαλύτερη αξία από του Μπαρτζώκα
Τώρα θα χορέψετε
Να μην ξεχάσουμε
Τώρα, δεν τους ξεπλένει τίποτα.Αυτό είναι το 50/50 ? Αυτή είναι η ισονομία ; Η ΕΡΤ αρνείται να μας δίνει Ρίπλεϊ αλλά όλα καταγράφονται , κυρία Βάσω αφήστε το μπάσκετ αφού δεν μπορείτε...
Με την αγωνιστική εικόνα και το ευρωπαϊκό η χρονιά έγινε επιτυχημένη για εμάς οπότε χαλάλι το πρωτάθλημα , τα αστέρια στο σήμα θέλω να ανεβάσω εγώ , πάμε για το 8ο , πρωταθλήματα έχω αλλά 39. Εύχομαι να περάσετε τον Αλβέρτη φίλοι μου!
Καλό βράδυ από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης , 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδος και 20 φορές κυπελλούχου Ελλάδος!
View attachment 133491
Μπαρτζώκα νο..νο ξέρεις εσύ. Θα σε πετύχουμε εκτός γηπέδου
Συνημμένα
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

07-06-24

23:48
Αν πιστεύεις ότι καλά κάνουν που βρίζουν πεθαμένους ανθρώπους, είσαι άρρωστος πραγματικά. Μήπως κ συ φωνάζεις Θρύλε γ...σου εσύ κ οι νεκροί σου; Ικανό σε εχωΚαλά τον κάνουν τον Μπαρτζώκα και και καλά κάνουν τον Σπανούλη
Lancelot
Περιβόητο μέλος

07-06-24

23:50
Όταν δεν σέβεστε ; Τι πρέπει να γίνει ; Τι νομίζετε ότι είστε ;Αν πιστεύεις ότι καλά κάνουν που βρίζουν πεθαμένους ανθρώπους, είσαι άρρωστος πραγματικά. Μήπως κ συ φωνάζεις Θρύλε γ...σου εσύ κ οι νεκροί σου; Ικανό σε εχω
Η βρωμιά της Ελλάδας . Κρίμα που το Νταχάου ήταν στην Πολωνία και όχι στον Πειραιά.

Tο διπλό φάουλ στον Ναν που αγνοήθηκε και προκάλεσε την τεχνική του ποινή (vid)
Στις αρχές της τρίτης περιόδου ο Τόμας Ουόκαπ υπέπεσε σε... διπλό φάουλ στον Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε εν συνεχεία το καλάθι αλλά όντας εκνευρισμένος για το σφύριγμα που δε δόθηκε «έφαγε» τεχνική ποινή.

Εδώ δείτε το πιο βρωμερό σωματείο στον πλανήτη.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

07-06-24

23:55
Μπαρτζωκαρος πεδουλας του 2013!!Με 50 50 διαιτησια και ειναι σε παρακρουση ο βοθρος και ολοι!!Μην το γκαντεμιαζουμε ομως.Εχει ακομα ματς!!
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

07-06-24

23:55
Θα το πάρεις το πρωτάθλημα σκάσε πιαΌταν δεν σέβεστε ; Τι πρέπει να γίνει ; Τι νομίζετε ότι είστε ;
Η βρωμιά της Ελλάδας . Κρίμα που το Νταχάου ήταν στην Πολωνία και όχι στον Πειραιά.
![]()
Στις αρχές της τρίτης περιόδου ο Τόμας Ουόκαπ υπέπεσε σε... διπλό φάουλ στον Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε εν συνεχεία το καλάθι αλλά όντας εκνευρισμένος για το σφύριγμα που δε δόθηκε «έφαγε» τεχνική ποινή.www.sdna.gr
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

07-06-24

23:57
Ετσι να τσουζε τσιρκο του ντιφαλα!!Και η πλακα ειναι οτι σπορια αν πηρε ο γαβρος τα αισχη του ντιφαλα μπελοσεβιτς ουτε 1%!!!Ο θριαμβος της ελληνικης σχολης!!!Με πεδουλα το πρωταθλημα ηταν σιγουρο......Όταν δεν σέβεστε ; Τι πρέπει να γίνει ; Τι νομίζετε ότι είστε ;
![]()
Στις αρχές της τρίτης περιόδου ο Τόμας Ουόκαπ υπέπεσε σε... διπλό φάουλ στον Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε εν συνεχεία το καλάθι αλλά όντας εκνευρισμένος για το σφύριγμα που δε δόθηκε «έφαγε» τεχνική ποινή.www.sdna.gr
Θα ξαναοριστουν οι ντιφαλα μπελοσεβιτς?Θα το πάρεις το πρωτάθλημα σκάσε πια
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-06-24

23:58
O Aταμαν έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

07-06-24

23:59
Τι να φυγει ο ταβερνιαρης της πλακας!!Με 50 50 διαιτησια και χωρις να τα βαζει απο παντου ο ναν τον γλενταει ο μπαρτζωκαρος!!!O Aταμαν έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

07-06-24

23:59
Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, έχει ακόμα αρκετες πιθανότητες, εγώ δίνω 65-35 στον Ολυμπιακό κ σας το λέω αλήθεια κ το πιστεύω.
Προς οπαδούς Αταμάν κ πρεζακια, ξυδακι κ υπνο
Προς οπαδούς Αταμάν κ πρεζακια, ξυδακι κ υπνο
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-06-24

00:02
Εντωμεταξυ το 50/50. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο αλλά πρέπει να υπάρχει γνώση και των κανονισμών , γιατί για να βλέπει 50/50 κάποιος σήμερα σημαίνει ότι δεν έχει γνώση του αθλήματος. Αυτά.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

08-06-24

00:06
31-13 βολές ο ΟσφπΕτσι να τσουζε τσιρκο του ντιφαλα!!Και η πλακα ειναι οτι σπορια αν πηρε ο γαβρος τα αισχη του ντιφαλα μπελοσεβιτς ουτε 1%!!!Ο θριαμβος της ελληνικης σχολης!!!Με πεδουλα το πρωταθλημα ηταν σιγουρο......
Θα ξαναοριστουν οι ντιφαλα μπελοσεβιτς?
2 φάουλ ο Μιλουτίνοφ
βήματα ο Λαρεντζάκης
Εκπρόθεσμο ο Κάνααν
ΤΠ στο Ναν που το έχει γίνει φάουλ

Τεχνική ποινή σε Ναν και υβριστικά συνθήματα κατά Σλούκα (vid)
Ο Κέντρικ Ναν τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία και στην εξέλιξη τα παράπονα του Κώστα Σλούκα έφερε τα υβριστικά συνθήματα από την εξέδρα.

ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ DPG ΕΣΥ
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

08-06-24

00:06
Η διαιτησία ήταν κάκιστη κ ευνόησε τον Ολυμπιακό, όχι γτ υπήρχε δόλος, αλλά γτ είναι πραγματικά άσχετοι, εγώ κ εσύ να πάμε να σφυρίξουμε θα τα πάμε κλτρα. Ωστόσο κ ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καλά, νομίζω κ με 50-50 θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός
Εντωμεταξυ το 50/50. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο αλλά πρέπει να υπάρχει γνώση και των κανονισμών , γιατί για να βλέπει 50/50 κάποιος σήμερα σημαίνει ότι δεν έχει γνώση του αθλήματος. Αυτά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.