Euroleague 2023-2024

Νικητής Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2023-2024
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 25)
  • Άλμπα Βερολίνου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αναντόλου Εφές

• Αρμάνι (Ολύμπια) Μιλάνο

• Ερυθρός Αστέρας

• Βίρτους Μπολόνια

Ψήφοι: 1 4,0%
  • Μονακό

Ψήφοι: 3 12,0%
  • Βιλερμπάν

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 1 4,0%
  • Μπασκόνια

• Μπάγιερν Μονάχου

• Φενέρμπαχτσε

• Μακάμπι Τελ Αβίβ

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 6 24,0%
  • Βαλένθια

• Παρτιζάν

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 9 36,0%
  • Παναθηναικός

Ψήφοι: 5 20,0%
  • Ζάλγκιρις

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Ένας να τους πει να κατεβάσουν το πανό ρε παιδια 😂😂😂 , ένας με κάποιο χαρτί αγγλικών δεν βρίσκεται στο στάδιο Ειρήνης αγάπης και φιλίας ; Μετά την ελληνικήν είναι αποφασισμένοι να τερματίσουν και την αγγλικήν γλώσσα αυτοί

Βρίζουν τη μάνα του Μπαρτζωκα στο ΟΑΚΑ, τιποτα. Βρίζουν τη μάνα του Σλουκα στο ΣΕΦ, το καταγράφουν. Προφανώς η μάνα του Σλουκα έχει μεγαλύτερη αξία από του Μπαρτζώκα

Κατά τ αλλά, κάκιστη διαιτησία κ για τις δύο ομάδες, έχω μετρήσει 6,7 φασεις

Βρίζουν τη μάνα του Μπαρτζωκα στο ΟΑΚΑ, τιποτα. Βρίζουν τη μάνα του Σλουκα στο ΣΕΦ, το καταγράφουν. Προφανώς η μάνα του Σλουκα έχει μεγαλύτερη αξία από του Μπαρτζώκα

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την διάκριση , παρατήρηση σε οποιαδήποτε σύνθημα , μέχρι και τον Λαρεντζάκη βρίσαμε εμείς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό δεν το πρόσεξα σε κανονική ροή 😂

Αυτό είναι το 50/50 ? Αυτή είναι η ισονομία ; Η ΕΡΤ αρνείται να μας δίνει Ρίπλεϊ αλλά όλα καταγράφονται , κυρία Βάσω αφήστε το μπάσκετ αφού δεν μπορείτε...

Με την αγωνιστική εικόνα και το ευρωπαϊκό η χρονιά έγινε επιτυχημένη για εμάς οπότε χαλάλι το πρωτάθλημα , τα αστέρια στο σήμα θέλω να ανεβάσω εγώ , πάμε για το 8ο , πρωταθλήματα έχω αλλά 39. Εύχομαι να περάσετε τον Αλβέρτη φίλοι μου 🤘🏻!

Καλό βράδυ από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης , 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδος και 20 φορές κυπελλούχου Ελλάδος ☘️🟢!

20240607_231924.jpg

Καλά τον κάνουν τον Μπαρτζώκα και και καλά κάνουν τον Σπανούλη

Τώρα θα χορέψετε

Να μην ξεχάσουμε

Αυτό είναι το 50/50 ? Αυτή είναι η ισονομία ; Η ΕΡΤ αρνείται να μας δίνει Ρίπλεϊ αλλά όλα καταγράφονται , κυρία Βάσω αφήστε το μπάσκετ αφού δεν μπορείτε...

Με την αγωνιστική εικόνα και το ευρωπαϊκό η χρονιά έγινε επιτυχημένη για εμάς οπότε χαλάλι το πρωτάθλημα , τα αστέρια στο σήμα θέλω να ανεβάσω εγώ , πάμε για το 8ο , πρωταθλήματα έχω αλλά 39. Εύχομαι να περάσετε τον Αλβέρτη φίλοι μου 🤘🏻!

Καλό βράδυ από τον εφτά φορές πρωταθλητή Ευρώπης , 39 φορές πρωταθλητή Ελλάδος και 20 φορές κυπελλούχου Ελλάδος ☘️🟢!

20240607_231924.jpg
Τώρα, δεν τους ξεπλένει τίποτα.

Μπαρτζώκα νο..νο ξέρεις εσύ. Θα σε πετύχουμε εκτός γηπέδου

Συνημμένα

• 1717792461502.png
    1717792461502.png
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 66
Καλά τον κάνουν τον Μπαρτζώκα και και καλά κάνουν τον Σπανούλη
Αν πιστεύεις ότι καλά κάνουν που βρίζουν πεθαμένους ανθρώπους, είσαι άρρωστος πραγματικά. Μήπως κ συ φωνάζεις Θρύλε γ...σου εσύ κ οι νεκροί σου; Ικανό σε εχω

Αν πιστεύεις ότι καλά κάνουν που βρίζουν πεθαμένους ανθρώπους, είσαι άρρωστος πραγματικά. Μήπως κ συ φωνάζεις Θρύλε γ...σου εσύ κ οι νεκροί σου; Ικανό σε εχω
Όταν δεν σέβεστε ; Τι πρέπει να γίνει ; Τι νομίζετε ότι είστε ;

Η βρωμιά της Ελλάδας . Κρίμα που το Νταχάου ήταν στην Πολωνία και όχι στον Πειραιά.

Εδώ δείτε το πιο βρωμερό σωματείο στον πλανήτη.

Μπαρτζωκαρος πεδουλας του 2013!!Με 50 50 διαιτησια και ειναι σε παρακρουση ο βοθρος και ολοι!!Μην το γκαντεμιαζουμε ομως.Εχει ακομα ματς!!

Η βρωμιά της Ελλάδας . Κρίμα που το Νταχάου ήταν στην Πολωνία και όχι στον Πειραιά.

Θα το πάρεις το πρωτάθλημα σκάσε πια

Ετσι να τσουζε τσιρκο του ντιφαλα!!Και η πλακα ειναι οτι σπορια αν πηρε ο γαβρος τα αισχη του ντιφαλα μπελοσεβιτς ουτε 1%!!!Ο θριαμβος της ελληνικης σχολης!!!Με πεδουλα το πρωταθλημα ηταν σιγουρο......

Θα το πάρεις το πρωτάθλημα σκάσε πια
Θα ξαναοριστουν οι ντιφαλα μπελοσεβιτς?

O Aταμαν έπρεπε να πάρει την ομάδα και να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, έχει ακόμα αρκετες πιθανότητες, εγώ δίνω 65-35 στον Ολυμπιακό κ σας το λέω αλήθεια κ το πιστεύω.

Προς οπαδούς Αταμάν κ πρεζακια, ξυδακι κ υπνο

Εντωμεταξυ το 50/50. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο αλλά πρέπει να υπάρχει γνώση και των κανονισμών , γιατί για να βλέπει 50/50 κάποιος σήμερα σημαίνει ότι δεν έχει γνώση του αθλήματος. Αυτά.

Ετσι να τσουζε τσιρκο του ντιφαλα!!Και η πλακα ειναι οτι σπορια αν πηρε ο γαβρος τα αισχη του ντιφαλα μπελοσεβιτς ουτε 1%!!!Ο θριαμβος της ελληνικης σχολης!!!Με πεδουλα το πρωταθλημα ηταν σιγουρο......

Θα ξαναοριστουν οι ντιφαλα μπελοσεβιτς?
31-13 βολές ο Οσφπ

2 φάουλ ο Μιλουτίνοφ

βήματα ο Λαρεντζάκης

Εκπρόθεσμο ο Κάνααν

ΤΠ στο Ναν που το έχει γίνει φάουλ

ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ DPG ΕΣΥ

Εντωμεταξυ το 50/50. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο αλλά πρέπει να υπάρχει γνώση και των κανονισμών , γιατί για να βλέπει 50/50 κάποιος σήμερα σημαίνει ότι δεν έχει γνώση του αθλήματος. Αυτά.
Η διαιτησία ήταν κάκιστη κ ευνόησε τον Ολυμπιακό, όχι γτ υπήρχε δόλος, αλλά γτ είναι πραγματικά άσχετοι, εγώ κ εσύ να πάμε να σφυρίξουμε θα τα πάμε κλτρα. Ωστόσο κ ο ΠΑΟ δεν έπαιξε καλά, νομίζω κ με 50-50 θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back