Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

13-06-24

09:58
Σε 2 μηνες θα παρει ο μπαρτζωκας το ΣΟΥΠΕΡ καπ, πως κανετε ετσι? 2-1 ειναι οι τιτλοι φετος παντως. ΣΟΥΠΕΡ καπ και κυπελλο ο ολυμπιακος και την ευρωλιγκουλα ο παο.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

13-06-24

12:20
Μην κάνεις σαν τους άλλους που κόλλησαν στο εκπρόθεσμο (που ήταν δεν ήταν) του Canaan όταν προηγούταν με +4 ο Ολυμπιακός λες κι έκρινε το παιχνίδι και μιλούσαν για σφαγές και αηδίες...αυτό είναι το μπάσκετ, κάποια σφυρίγματα θα τους ξεφύγουν, κάποια θα είναι πιο αυστηρά από άλλα ακόμη κι επίτηδες (για balancάρισμα όπως χθες το αντιαθλητικό στο Σλούκα που αν ήθελε το έδινε κι απλό) και σε γενικές γραμμές τα «σπόρια» θα πηγαίνουν στον εκάστοτε γηπεδούχο...Τα τριποντα αυτα που χασανε στο τελος οντως ειναι να τρελαινεσαι.Αμαρκαριστα σαν προπονηση.Θολωσε το μυαλο τους απο την πιεση.Εγω το ψιλοφοβηθηκα οταν το πρωτο ημιχρονο ηταν για 20 ποντους και εμεινε μεσα.Αλλα και παλι εχει γυρισει το ματς και παει +4 με τριποντο λαρετζακη και παει και του δινει αντιαθλητικο και γυριζει ολο το ματς.Τιποτα ηταν για να γινει το σημερινο
Προσωπικά μετά τ' αποψινό (κι εφόσον γίνει αυτό που διαφαίνεται την Παρασκευή) θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας έχει κάνει τον κύκλο του κι αν ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους και διακρίσεις (που δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτόΕυκλείδη παίζανε σαν χεσμενοι , η μπάλα ήταν σαν βόμβα στα χέρια τους , θεωρώ είναι θέμα προσωπικοτήτων αλλά και προετοιμασίας , δεν γίνεται σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να χάνεις τις μισές βολές. Το σκότωσε και ο κοουτς Μπι προπονητικά σιγουρ ναι
Ο Παναθηναϊκός ξεκάθαρα έχει μεγαλύτερες προσωπικότητες , ότι πληρώνεις παίρνεις εάν δεν είχαμε τον Ναν και τον είχε ο Ολυμπιακός η σεζόν θα ήταν αλλιώς.
Ο Παναθηναϊκός έχει 4-0 σερί σε win or go home παιχνίδια φέτος , απίστευτο μμέταλλο
Στον απολογισμό έχει τεράστιες ευθύνες ο Μπαρτζώκας είναι αυτόχειρας της σεζόν αφού όλοι πίστεψαν πάνω του

Όταν μόνο για Fall και Milutinov έχουν δεσμεύσει 4 εκατομμύρια (χώρια τον Petrusev που δεν παίρνει και λίγα) με τι λεφτά θα φέρουν κάνα γκαρντ της προκοπής;
Ο Παναθηναϊκός αν απλώς κρατήσει το υπάρχον ρόστερ και φέρει τον Hezonja (ή ένα αντίστοιχο 3άρι απ' το πάνω ράφι) κι ένα 5άρι απλώς να μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα πίσω απ' τον Lessort θα είναι ακόμη πιο δύσκολος αντίπαλος του χρόνου, οπότε πάλι το ίδιο έργο θα δούμε!

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

13-06-24

12:35
ΟΧΙ. Εχει παει τον ολυμπιακο 3 σερι φ4, ειχε χτισει σερι 15-0 απεναντι στον παναθηναικο και εχει παρει ακομα και φετος 2 κουπες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΟΚΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙΠροσωπικά μετά τ' αποψινό (κι εφόσον γίνει αυτό που διαφαίνεται την Παρασκευή) θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας έχει κάνει τον κύκλο του κι αν ο Ολυμπιακός θέλει τίτλους και διακρίσεις (που δεν είμαι καθόλου σίγουρος γι' αυτό) πρέπει είτε να στραφεί σε προπονητή σαν τον Ataman (αφού, ας μην κοροϊδευόμαστε, κορυφαίοι coach σε προπονητικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν πια) ή να δώσει ευκαιρία στο Σπανούλη (που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα κάτσει στον πάγκο του) και να κάνει restart...αλλά θα μου πεις πως θα το κάνει όταν όλοι αυτοί οι παίκτες πλην Canaan (που κατά 90% φεύγει) έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

13-06-24

14:00
Πραγματικα ξαναβλεπω τωρα το ματς και στο πρωτο δεκαλεπτο εχει βαλει ολους τους ποντους στο τελευταιο δευτερο επιθεσης!!!Αδιανοητο αδιανοητο φαρδος!!!Εγω απο κει την ειχα ψιλιαστει τη δουλεια οτι σημερα δεν κερδιζει με τιποτα ο μπαρτζωκας!
Εγω θελω ρε οπαδοι του τσιρκου να ρθει προταση απο το nba για ναν και να αναγκαστει να βρει παλι τετοιο σκορερ......Καθως ομαδικο παιχνιδι δεν εχει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι του χρονου για να αποδειχτει το ποσο κωλοφαρδος ηταν φετος.....Ενας παιχτης καθαρα ειναι!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Kαλα αμα φυγει ο μπαρτζωκας και ερθει ο σπανουλης η καλυτερη του τσιρκου θα ειναι για αυτο τα στημενα αρθρα για μπαρτζωκα μερα νυχτα....Δεν ειναι ομως οι αγγελοπουλοι σαν το τσιρκο να απολυουν προπονητες ετσι οπως εμεις τον αργυραρο που εφυγε σαν το σκυλι.....ΟΧΙ. Εχει παει τον ολυμπιακο 3 σερι φ4, ειχε χτισει σερι 15-0 απεναντι στον παναθηναικο και εχει παρει ακομα και φετος 2 κουπες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΜΠΑΡΤΖΟΚΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Εγω θελω ρε οπαδοι του τσιρκου να ρθει προταση απο το nba για ναν και να αναγκαστει να βρει παλι τετοιο σκορερ......Καθως ομαδικο παιχνιδι δεν εχει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι του χρονου για να αποδειχτει το ποσο κωλοφαρδος ηταν φετος.....Ενας παιχτης καθαρα ειναι!
Alexandros28
Δραστήριο μέλος
Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 750 μηνύματα.

13-06-24

14:46
Αδιανόητο το φάρδος και με τον Ναν ευκλειδη! Χωρίς τον Ναν και χωρίς τα τρίποντα ουτε πλευ ιν δε θα μπαίναμε! Ποια πρόταση να σκάσει ρε για τον Ναν; Χτες κατέβηκε από το πούλμαν με δάκρυα στα μάτιαΠραγματικα ξαναβλεπω τωρα το ματς και στο πρωτο δεκαλεπτο εχει βαλει ολους τους ποντους στο τελευταιο δευτερο επιθεσης!!!Αδιανοητο αδιανοητο φαρδος!!!Εγω απο κει την ειχα ψιλιαστει τη δουλεια οτι σημερα δεν κερδιζει με τιποτα ο μπαρτζωκας!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Kαλα αμα φυγει ο μπαρτζωκας και ερθει ο σπανουλης η καλυτερη του τσιρκου θα ειναι για αυτο τα στημενα αρθρα για μπαρτζωκα μερα νυχτα....Δεν ειναι ομως οι αγγελοπουλοι σαν το τσιρκο να απολυουν προπονητες ετσι οπως εμεις τον αργυραρο που εφυγε σαν το σκυλι.....
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.610 μηνύματα.

14-06-24

13:41
Ανανέωσε ο Τζέιμς στη Μονακό
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

14-06-24

13:49
Αυτος ο τζειμς κλασσικο αμερικανακι....Μονο να αρπαξει λεφτα.....Μηδεν φιλοδοξια να μεινει μονακο.....Μετα το σημερινο αποτελεσμα βλεπω να ερχεται κανας σπανουλης οσφπ....Standby ειναι και περιμενει
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-06-24

13:52
Και εγω αυτο βλεπω. Κριμα εγω ηθελα μπαρτζωκα.
Αυτος ο τζειμς κλασσικο αμερικανακι....Μονο να αρπαξει λεφτα.....Μηδεν φιλοδοξια να μεινει μονακο.....Μετα το σημερινο αποτελεσμα βλεπω να ερχεται κανας σπανουλης οσφπ....Standby ειναι και περιμενει
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

14-06-24

17:22
Μου φαίνεται γελοίο που όποιος χάνει βγάζει ανακοίνωση για διαιτησία
Σήμερα δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά όσοι παίζετε στοίχημα ρίξτε το "ανακοίνωση για διαιτησία μετά το τέλος του ματς" και θα πληρωθείτε
Σήμερα δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει αλλά όσοι παίζετε στοίχημα ρίξτε το "ανακοίνωση για διαιτησία μετά το τέλος του ματς" και θα πληρωθείτε
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

14-06-24

17:49
αν χασει σημερα βλεπω παραιτηση κοουτς μπι μαγκες
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.610 μηνύματα.

14-06-24

17:56
Πήρε Παντερ και Χεζονια η Μπαρτσελόνα. Αν είχε Τσάβι αντί για Πεναρογια στον πάγκο θα έλεγα πως πάει για μεγάλα πραματα
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

14-06-24

18:06
Πήρε Παντερ και Χεζονια η Μπαρτσελόνα. Αν είχε Τσάβι αντί για Πεναρογια στον πάγκο θα έλεγα πως πάει για μεγάλα πραματα
τρομερη αρχη , εγω πιστευω θα κανει πραγματακια ο πεναρογια
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

14-06-24

18:12
Ε αλλά με Τσάβι καμία σχεσητρομερη αρχη , εγω πιστευω θα κανει πραγματακια ο πεναρογια
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

14-06-24

22:12
Κακή άμυνα Ολυμπιακου και χειρουργείο άνευ αναισθητικου Πουρσανίδη..
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

14-06-24

22:22
Ας θυμόταν να βάλει το Walkup πριν του κάνει ο ποντικοουράς τη σούφρα γαρύφαλλο και θα 'ταν με τα μπούνια μέσα στο παιχνίδι, τώρα άντε κυνήγα!Κακή άμυνα Ολυμπιακου και χειρουργείο άνευ αναισθητικου Πουρσανίδη..

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.555 μηνύματα.

14-06-24

23:32
Μπράβο στον βάζελο, κάθε απώλεια τίτλου του γαύρου είναι νίκη για τον αθλητισμό.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

14-06-24

23:46
Πρωταθλητές Ευρώπης ✓
Πρωταθλητές Ελλάδος ✓
Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα , η καλύτερη στην Ευρώπη. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Άντε και του χρόνου

Υ.Γ. Μπαρτζώκα ευχαριστούμε για τον Κώστα Σλούκα , έχεις συμβάλλει στις επιτυχίες μας. Σε ευχαριστούμε για όλα, μην τολμήσεις και φύγεις
.
Πρωταθλητές Ελλάδος ✓
Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα , η καλύτερη στην Ευρώπη. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Άντε και του χρόνου

Υ.Γ. Μπαρτζώκα ευχαριστούμε για τον Κώστα Σλούκα , έχεις συμβάλλει στις επιτυχίες μας. Σε ευχαριστούμε για όλα, μην τολμήσεις και φύγεις

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

14-06-24

23:53
Γι' αυτό γκαρντ όπως ο Goss αμείβονται με 1 εκατομμύριο το πολύ και γκαρντ όπως ο Σλούκας με 2-3+!
Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το ότι έκανε στον Ολυμπιακό ένα απ' τα μεγαλύτερα «χουνέρια» της μπασκετικής ιστορίας του!
Φοβερά παιχνίδια για μας τους ουδέτερους (αν και όχι με τόσο σασπένς γιατί αυτή την ανατροπή την ψιλοβλέπαμε να 'ρχεται
)...
Α και μη διαβάσω καμιά παπαρδέλα για τους διαιτητές ΚΑΙ απόψε, ήταν δεν ήταν 2 όλες κι όλες οι φάσεις που βοήθησαν το γηπεδούχο...

Για Ευρώπη μια χαρά είναι, έχει και τους χαμάληδες στον Π.Α.Ο. να καλύπτουν τις αδυναμίες και τα νεκρά του διαστήματα, θ' αφήσει εποχή και θα κολυμπήσει στο €, στο NBA το πολύ πολύ να βολοδέρνει από 'δω κι από 'κει για πενταροδεκάρες (που λέει ο λόγος
)...
Και για να είμαστε κι ακριβοδίκαιοι, σχετικά με το χαμένο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έβγαλε ΟΛΗ τη σειρά μ' έναν Milutinov μπροστά (ο Petrusev είναι «λίγος» ακόμη, θέλει δουλειά), ο οποίος δεν έχει και τις αντοχές π.χ. του Lessort να παίζει full τις μηχανές 30+ λεπτά σε σειρά αγώνων!
Βέβαια θα μου πεις, ποιος αποφάσισε να κατέβει ο Ολυμπιακός με 3 ξένα πεντάρια, ο Μήτσος;
Ή θα μου πεις, ο Ataman κορόιδο ήταν που επέμεινε στον Αντετοκούνμπο, δε μπορούσε να πάρει έναν σαν τον Wright κι αυτός το χειμώνα;
Έτσι είναι, η λάθος στελέχωση του ρόστερ ήρθε και τον δάγκωσε στον πισινό την κρίσιμη στιγμή!
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας (οι Αγγελόπουλοι δε νομίζω να θέλουν να τον αντικαταστήσουν) πάντως ο Ολυμπιακός πρέπει σε κάθε περίπτωση να λύσει το πρόβλημα που έχει στους Έλληνες (κι αυτό δε λύνεται ούτε με Τολιόπουλους ούτε με Λούντζηδες)...πιστεύω ότι με τον Fall κάτι θα γίνει το καλοκαίρι (μετά από 3 χρόνια παραμονής στη χώρα με το νέο νόμο δικαιούται ως Ευρωπαίος διαβατήριο) κι αν όχι ήταν έγκλημα η ανανέωσή του, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και με το Milutinov κάτι και σίγουρα πρέπει στη θέση του Canaan να φέρει τον Dorsey (κι ας είναι κατάτι υποδεέστερος του Αμερικανού)...

Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το ότι έκανε στον Ολυμπιακό ένα απ' τα μεγαλύτερα «χουνέρια» της μπασκετικής ιστορίας του!
Φοβερά παιχνίδια για μας τους ουδέτερους (αν και όχι με τόσο σασπένς γιατί αυτή την ανατροπή την ψιλοβλέπαμε να 'ρχεται

Α και μη διαβάσω καμιά παπαρδέλα για τους διαιτητές ΚΑΙ απόψε, ήταν δεν ήταν 2 όλες κι όλες οι φάσεις που βοήθησαν το γηπεδούχο...
Ναι, ειδικά μετά τ' αποψινά του χάλια ουρά θα κάνουν οι ομάδες του NBA ποια θα τον πρωτοτσιμπήσει!Εγω θελω ρε οπαδοι του τσιρκου να ρθει προταση απο το nba για ναν και να αναγκαστει να βρει παλι τετοιο σκορερ......Καθως ομαδικο παιχνιδι δεν εχει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι του χρονου για να αποδειχτει το ποσο κωλοφαρδος ηταν φετος.....Ενας παιχτης καθαρα ειναι!

Για Ευρώπη μια χαρά είναι, έχει και τους χαμάληδες στον Π.Α.Ο. να καλύπτουν τις αδυναμίες και τα νεκρά του διαστήματα, θ' αφήσει εποχή και θα κολυμπήσει στο €, στο NBA το πολύ πολύ να βολοδέρνει από 'δω κι από 'κει για πενταροδεκάρες (που λέει ο λόγος

Κι εγώ πιστεύω ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει ψιλοκλείσει κι αν ήμουν στη θέση του μάλλον θα είχα παραιτηθεί μετά τ' αποψινό...αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, έτσι και φύγει ο Ολυμπιακός θα ρημάξει για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον!αν χασει σημερα βλεπω παραιτηση κοουτς μπι μαγκες
Και για να είμαστε κι ακριβοδίκαιοι, σχετικά με το χαμένο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έβγαλε ΟΛΗ τη σειρά μ' έναν Milutinov μπροστά (ο Petrusev είναι «λίγος» ακόμη, θέλει δουλειά), ο οποίος δεν έχει και τις αντοχές π.χ. του Lessort να παίζει full τις μηχανές 30+ λεπτά σε σειρά αγώνων!
Βέβαια θα μου πεις, ποιος αποφάσισε να κατέβει ο Ολυμπιακός με 3 ξένα πεντάρια, ο Μήτσος;

Ή θα μου πεις, ο Ataman κορόιδο ήταν που επέμεινε στον Αντετοκούνμπο, δε μπορούσε να πάρει έναν σαν τον Wright κι αυτός το χειμώνα;
Έτσι είναι, η λάθος στελέχωση του ρόστερ ήρθε και τον δάγκωσε στον πισινό την κρίσιμη στιγμή!
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας (οι Αγγελόπουλοι δε νομίζω να θέλουν να τον αντικαταστήσουν) πάντως ο Ολυμπιακός πρέπει σε κάθε περίπτωση να λύσει το πρόβλημα που έχει στους Έλληνες (κι αυτό δε λύνεται ούτε με Τολιόπουλους ούτε με Λούντζηδες)...πιστεύω ότι με τον Fall κάτι θα γίνει το καλοκαίρι (μετά από 3 χρόνια παραμονής στη χώρα με το νέο νόμο δικαιούται ως Ευρωπαίος διαβατήριο) κι αν όχι ήταν έγκλημα η ανανέωσή του, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και με το Milutinov κάτι και σίγουρα πρέπει στη θέση του Canaan να φέρει τον Dorsey (κι ας είναι κατάτι υποδεέστερος του Αμερικανού)...
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

14-06-24

23:59
H διαιτησία ήταν με ΠΑΟ σήμερα. Ο Ολυμπιακός αν ήταν εύστοχος στο τρίποντο σήμερα θα νίκαγε ανετα.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος

15-06-24

00:03
Καλά εσύ περνα καμία Τοφας στο BCL και άσε τα άλλα για μαςΜπράβο στον βάζελο, κάθε απώλεια τίτλου του γαύρου είναι νίκη για τον αθλητισμό.
Πονεμενε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.