Γι' αυτό γκαρντ όπως ο Goss αμείβονται με 1 εκατομμύριο το πολύ και γκαρντ όπως ο Σλούκας με 2-3+!

Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το ότι έκανε στον Ολυμπιακό ένα απ' τα μεγαλύτερα «χουνέρια» της μπασκετικής ιστορίας του!
Φοβερά παιχνίδια για μας τους ουδέτερους (αν και όχι με τόσο σασπένς γιατί αυτή την ανατροπή την ψιλοβλέπαμε να 'ρχεται

)...
Α και μη διαβάσω καμιά παπαρδέλα για τους διαιτητές ΚΑΙ απόψε, ήταν δεν ήταν 2 όλες κι όλες οι φάσεις που βοήθησαν το γηπεδούχο...
Εγω θελω ρε οπαδοι του τσιρκου να ρθει προταση απο το nba για ναν και να αναγκαστει να βρει παλι τετοιο σκορερ......Καθως ομαδικο παιχνιδι δεν εχει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι του χρονου για να αποδειχτει το ποσο κωλοφαρδος ηταν φετος.....Ενας παιχτης καθαρα ειναι!
Ναι, ειδικά μετά τ' αποψινά του χάλια ουρά θα κάνουν οι ομάδες του NBA ποια θα τον πρωτοτσιμπήσει!

Για Ευρώπη μια χαρά είναι, έχει και τους χαμάληδες στον Π.Α.Ο. να καλύπτουν τις αδυναμίες και τα νεκρά του διαστήματα, θ' αφήσει εποχή και θα κολυμπήσει στο €, στο NBA το πολύ πολύ να βολοδέρνει από 'δω κι από 'κει για πενταροδεκάρες (που λέει ο λόγος

)...
αν χασει σημερα βλεπω παραιτηση κοουτς μπι μαγκες
Κι εγώ πιστεύω ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει ψιλοκλείσει κι αν ήμουν στη θέση του μάλλον θα είχα παραιτηθεί μετά τ' αποψινό...αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, έτσι και φύγει ο Ολυμπιακός θα ρημάξει για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον!
Και για να είμαστε κι ακριβοδίκαιοι, σχετικά με το χαμένο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έβγαλε ΟΛΗ τη σειρά μ' έναν Milutinov μπροστά (ο Petrusev είναι «λίγος» ακόμη, θέλει δουλειά), ο οποίος δεν έχει και τις αντοχές π.χ. του Lessort να παίζει full τις μηχανές 30+ λεπτά σε σειρά αγώνων!
Βέβαια θα μου πεις, ποιος αποφάσισε να κατέβει ο Ολυμπιακός με 3 ξένα πεντάρια, ο Μήτσος;

Ή θα μου πεις, ο Ataman κορόιδο ήταν που επέμεινε στον Αντετοκούνμπο, δε μπορούσε να πάρει έναν σαν τον Wright κι αυτός το χειμώνα;
Έτσι είναι, η λάθος στελέχωση του ρόστερ ήρθε και τον δάγκωσε στον πισινό την κρίσιμη στιγμή!
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας (οι Αγγελόπουλοι δε νομίζω να θέλουν να τον αντικαταστήσουν) πάντως ο Ολυμπιακός πρέπει σε κάθε περίπτωση να λύσει το πρόβλημα που έχει στους Έλληνες (κι αυτό δε λύνεται ούτε με Τολιόπουλους ούτε με Λούντζηδες)...πιστεύω ότι με τον Fall κάτι θα γίνει το καλοκαίρι (μετά από 3 χρόνια παραμονής στη χώρα με το νέο νόμο δικαιούται ως Ευρωπαίος διαβατήριο) κι αν όχι ήταν έγκλημα η ανανέωσή του, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και με το Milutinov κάτι και σίγουρα πρέπει στη θέση του Canaan να φέρει τον Dorsey (κι ας είναι κατάτι υποδεέστερος του Αμερικανού)...