Euroleague 2023-2024

Νικητής Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2023-2024
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 26)
  • Άλμπα Βερολίνου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αναντόλου Εφές

• Αρμάνι (Ολύμπια) Μιλάνο

• Ερυθρός Αστέρας

• Βίρτους Μπολόνια

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Μονακό

Ψήφοι: 3 11,5%
  • Βιλερμπάν

• Μπαρτσελόνα

Ψήφοι: 1 3,8%
  • Μπασκόνια

• Μπάγιερν Μονάχου

• Φενέρμπαχτσε

• Μακάμπι Τελ Αβίβ

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 6 23,1%
  • Βαλένθια

• Παρτιζάν

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 9 34,6%
  • Παναθηναικός

Ψήφοι: 6 23,1%
  • Ζάλγκιρις

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Χαχαχαχαχα θα έπαιρνε και Ευρωλίγκα ο Πεδουλας

Χαχαχα ε ρε τι ανέκδοτα διαβάζουμε εδώ μέσα
Με σλουκα playmaker γτ οχι?Εδω με ματσιουλις και μπραμο την μπαρτσελονα του πασκουαλ την πηγε στα 5 ματς και με κοντρα διαιτησια οχι τα κατα φαντασια τα φετινα.
Δωστου του αταμαν το υλικο του 2013 να γελασει και το παρδαλο κατσικι....

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.
Κάτι εντελώς άσχετο, μόνο εγώ θα ήθελα να δω σε έναν φανταστικό κόσμο στην ίδια ομάδα της Ευρωλίγκας Γουοκαπ και Διαμαντίδη; Δύο πραγματικές ταναλιες στα γκαρντ κ δε θα πέρναγε ούτε κουνούπι

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Έχουν χαζέψει ομαδικώς από το φετινό , εγώ χωρίς ευρωπαϊκό εδώ και 12 χρόνια δεν θα τολμούσα να βγάλω τόση έπαρση

Ο Μπαρτζώκισμος θα τιμωρηθεί από το άθλημα κάποτε...
Kανε κανα like στα facebook πως τα λενε που αναπαραγεις οτι ανοησια γραφει ο καθε δημοσιογραφος της πλακας...Εγω τον μπαρτζωκα κρινω οτι δεν εχει σωστη νοοτροπια γτ τον γλενταγε ο αργυραρος και ελεγε μπουρδες περι διαιτησιας αλλα μπροστα στον αταμαν ειναι επιστημονας σοβαροτητας....Ομαδα αταμαν δε θα υποστηριξω ποτε ακομα και να με πληρωνανε γτ σεβομαι τον εαυτο μου

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Έχουν χαζέψει ομαδικώς από το φετινό , εγώ χωρίς ευρωπαϊκό εδώ και 12 χρόνια δεν θα τολμούσα να βγάλω τόση έπαρση

Ο Μπαρτζώκισμος θα τιμωρηθεί από το άθλημα κάποτε...
Πάντα θα τιμωρείται ο Μπαρτζωκισμός με καρπαζιές

Απόλαυσε εδώ τον κλόουν

Με σλουκα playmaker γτ οχι?Εδω με ματσιουλις και μπραμο την μπαρτσελονα του πασκουαλ την πηγε στα 5 ματς και με κοντρα διαιτησια οχι τα κατα φαντασια τα φετινα.
Δωστου του αταμαν το υλικο του 2013 να γελασει και το παρδαλο κατσικι....

Του δόθηκε του Αργύρη Φερράρι και είδαμε τα αποτελέσματά του. Τον ξεπέρασε το μπάσκετ

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Πάντα θα τιμωρείται ο Μπαρτζωκισμός με καρπαζιές

Απόλαυσε εδώ τον κλόουν

Του δόθηκε του Αργύρη Φερράρι και είδαμε τα αποτελέσματά του. Τον ξεπέρασε το μπάσκετ
Ποια φεραρι του δοθηκε που τον εδιωξε με τα ιδια αποτελεσματα που ειχε ο αταμαν σε χειροτερο ροστερ 20 οκτωβριου???Το χεις ξαναπει αυτο και δεν στεκει...Πες εχω εμπαθεια επειδη ειναι ελληνας και δεν ειναι ξενος να τον γλυφω να σε παραδεχτω....Απλα λες για ξεπερασματα κτλπ που ναι μια γελοια προπαγανδα του αστειου σαιτ

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ποια φεραρι του δοθηκε που τον εδιωξε με τα ιδια αποτελεσματα που ειχε ο αταμαν σε χειροτερο ροστερ 20 οκτωβριου???Το χεις ξαναπει αυτο και δεν στεκει...Πες εχω εμπαθεια επειδη ειναι ελληνας και δεν ειναι ξενος να τον γλυφω να σε παραδεχτω....Απλα λες για ξεπερασματα κτλπ που ναι μια γελοια προπαγανδα του αστειου σαιτ
Όταν έχεις πυρηνικά όπλα όπως ο Τζέιμς και ο Καλάθης δεν συμπεριφέρεσαι λες και παίζεις με Μπάρλο και Ξανθόπουλο.
Το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα.

Από τους χειρότερους προπονητές που πέρασαν.

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Όταν έχεις πυρηνικά όπλα όπως ο Τζέιμς και ο Καλάθης δεν συμπεριφέρεσαι λες και παίζεις με Μπάρλο και Ξανθόπουλο.
Το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα.

Από τους χειρότερους προπονητές που πέρασαν.
χααχαχ οτι πεις....Οταν εβριζε ο αταμαν τον βιλντοζα κλαιν μαιν ομως.....Για ποια αμυνα λες?Αναλογα τα εργαλεια που ειχε επαιζε.....Τεσπα,οταν το μπατζετ θα ξαναπεσει θα τον παρακαλατε παλι....Εκτος και νομιζεις οτι θα χανει καθε χρονο βολη ο οκομπο ή θα ειναι ο ντιφαλα σε ολα τα ματς

Lancelot

Περιβόητο μέλος

χααχαχ οτι πεις....Οταν εβριζε ο αταμαν τον βιλντοζα κλαιν μαιν ομως.....Για ποια αμυνα λες?Αναλογα τα εργαλεια που ειχε επαιζε.....Τεσπα,οταν το μπατζετ θα ξαναπεσει θα τον παρακαλατε παλι....Εκτος και νομιζεις οτι θα χανει καθε χρονο βολη ο οκομπο ή θα ειναι ο ντιφαλα σε ολα τα ματς
Δεν έβρισε κανέναν Βιλντόζα. Κάποτε τα έκανε και ο Ζοτς, αλλά σας πονάει που ο Αταμάν δεν είναι της σχολής Ζοτς, Ιωαννίδη

Καλάθης, Τζειμς, Ριβερς, Σινγκλετον, Γκιστ είναι λίγοι

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Kανε κανα like στα facebook πως τα λενε που αναπαραγεις οτι ανοησια γραφει ο καθε δημοσιογραφος της πλακας...Εγω τον μπαρτζωκα κρινω οτι δεν εχει σωστη νοοτροπια γτ τον γλενταγε ο αργυραρος και ελεγε μπουρδες περι διαιτησιας αλλα μπροστα στον αταμαν ειναι επιστημονας σοβαροτητας....Ομαδα αταμαν δε θα υποστηριξω ποτε ακομα και να με πληρωνανε γτ σεβομαι τον εαυτο μου

Έχεις κολλήσει εδώ και 4 μήνες μωρέ μλκ , ότι γράφω το βγάζω από τον κωλο μου , ούτε Facebook έχω ούτε αρδνα δίνω κλίκς ούτε πορτ24 βλέπω , ένα τουτιερ έχω και ότι βλέπω μπροστά μου είναι τρολ και τοξικό

Άντε μωρέ που κρύφτηκες όταν σου δείξαμε τις φάσεις ενώ μέχρι πριν μας επριζες τα ριπαπα ότι ο Παναθηναϊκός είχε την διαιτησία

Βάλε βαθιά το 7ο στο κεφάλι σου και σε δέκα μήνες θα είμαι πάλι εδώ να σου μιλήσω και για το 8ο ευρωπαϊκό της ομάδας μου , φιλάκια!

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Έχεις κολλήσει εδώ και 4 μήνες μωρέ μλκ , ότι γράφω το βγάζω από τον κωλο μου , ούτε Facebook έχω ούτε αρδνα δίνω κλίκς ούτε πορτ24 βλέπω , ένα τουτιερ έχω και ότι βλέπω μπροστά μου είναι τρολ και τοξικό

Άντε μωρέ που κρύφτηκες όταν σου δείξαμε τις φάσεις ενώ μέχρι πριν μας επριζες τα ριπαπα ότι ο Παναθηναϊκός είχε την διαιτησία

Βάλε βαθιά το 7ο στο κεφάλι σου και σε δέκα μήνες θα είμαι πάλι εδώ να σου μιλήσω και για το 8ο ευρωπαϊκό της ομάδας μου , φιλάκια!
Ποιες φασεις μου στειλες?Αν ειναι να μπουμε σε φασεις να σου δειξω 10 φασεις του πεμπτου τελικου.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
ρα αν θέλει (γιατί για το αν «μπορεί» μάλλον δεν τίθεται συζήτηση πλέον) μπορεί κάλλιστα να πάρει έναν παίκτη π.χ. σαν τον Ουκρανό απ' το NBA κι άντε να τους πιάσεις μετά!
τοτε αλλαζει το πραγμα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε καλά, προφανώς και θα συμβιβαστεί αν μείνει ο Nunn, τα λεφτά που ήθελε τα πήρε, από εκεί και πέρα δεν του πέφτει λόγος!:rolleyes:
Μεχρι 15 ιουλιου ειναι το nba out

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Ποιες φασεις μου στειλες?Αν ειναι να μπουμε σε φασεις να σου δειξω 10 φασεις του πεμπτου τελικου.
Μια χαρά συζήτηση επιπέδου είχαμε και μια εσύ μια ο συνήθης ύποπτος Lancelot την κάνατε μπάχαλο πάλι...

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Dario Saric ακούστηκε για Παναθηναϊκό

Ότι έχει ακουστεί δεν έχει προχωρήσει ως τώρα , για να δούμε

Μαρεσει σαν λύση αλλά είναι 8 χρόνια σερί στο ΝΒΑ , όμως κάτι λέγανε για τον τραυματισμό του οπότε υποθέτω δεν έφτασε στο peak του εξαιτίας τραυματισμού (?)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

Μαρεσει σαν λύση αλλά είναι 8 χρόνια σερί στο ΝΒΑ , όμως κάτι λέγανε για τον τραυματισμό του οπότε υποθέτω δεν έφτασε στο peak του εξαιτίας τραυματισμού (?)
Παίκτη για 10-15 λεπτά max πίσω απ' τον Lessort θέλει ο Παναθηναϊκός, NBAers τύπου Saric ή Theis δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έρθουν γι' αυτό το ρόλο...

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Παίκτη για 10-15 λεπτά max πίσω απ' τον Lessort θέλει ο Παναθηναϊκός, NBAers τύπου Saric ή Theis δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έρθουν γι' αυτό το ρόλο...

Μήπως θέλει 4/5αρι και θα τους δώσει και λίγο χρόνο και από το 4 για να παίζει κάνα 15-20' ; Δεν γίνεται να επικοινωνούν για βόμβα και να δίνουν τέτοιο ρόλο , εκτος αμα δεχτεί κάποιος να παίζει 10-15' , που ο Σαριτσ δεν νομίζω να το δεχτεί αυτό

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

5αρι από Ευρώπη θα έρθει.
Δεν θα γίνει κάποιο μπαμ στο 5.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια