eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

05-07-24

00:11
Με σλουκα playmaker γτ οχι?Εδω με ματσιουλις και μπραμο την μπαρτσελονα του πασκουαλ την πηγε στα 5 ματς και με κοντρα διαιτησια οχι τα κατα φαντασια τα φετινα.Χαχαχαχαχα θα έπαιρνε και Ευρωλίγκα ο Πεδουλας
Χαχαχα ε ρε τι ανέκδοτα διαβάζουμε εδώ μέσα
Δωστου του αταμαν το υλικο του 2013 να γελασει και το παρδαλο κατσικι....
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

05-07-24

00:13
Κάτι εντελώς άσχετο, μόνο εγώ θα ήθελα να δω σε έναν φανταστικό κόσμο στην ίδια ομάδα της Ευρωλίγκας Γουοκαπ και Διαμαντίδη; Δύο πραγματικές ταναλιες στα γκαρντ κ δε θα πέρναγε ούτε κουνούπι
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

05-07-24

00:14
Kανε κανα like στα facebook πως τα λενε που αναπαραγεις οτι ανοησια γραφει ο καθε δημοσιογραφος της πλακας...Εγω τον μπαρτζωκα κρινω οτι δεν εχει σωστη νοοτροπια γτ τον γλενταγε ο αργυραρος και ελεγε μπουρδες περι διαιτησιας αλλα μπροστα στον αταμαν ειναι επιστημονας σοβαροτητας....Ομαδα αταμαν δε θα υποστηριξω ποτε ακομα και να με πληρωνανε γτ σεβομαι τον εαυτο μουΈχουν χαζέψει ομαδικώς από το φετινό , εγώ χωρίς ευρωπαϊκό εδώ και 12 χρόνια δεν θα τολμούσα να βγάλω τόση έπαρση
Ο Μπαρτζώκισμος θα τιμωρηθεί από το άθλημα κάποτε...
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

05-07-24

00:15
Πάντα θα τιμωρείται ο Μπαρτζωκισμός με καρπαζιέςΈχουν χαζέψει ομαδικώς από το φετινό , εγώ χωρίς ευρωπαϊκό εδώ και 12 χρόνια δεν θα τολμούσα να βγάλω τόση έπαρση
Ο Μπαρτζώκισμος θα τιμωρηθεί από το άθλημα κάποτε...
Απόλαυσε εδώ τον κλόουν
Με σλουκα playmaker γτ οχι?Εδω με ματσιουλις και μπραμο την μπαρτσελονα του πασκουαλ την πηγε στα 5 ματς και με κοντρα διαιτησια οχι τα κατα φαντασια τα φετινα.
Δωστου του αταμαν το υλικο του 2013 να γελασει και το παρδαλο κατσικι....
Του δόθηκε του Αργύρη Φερράρι και είδαμε τα αποτελέσματά του. Τον ξεπέρασε το μπάσκετ
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

05-07-24

00:17
Ποια φεραρι του δοθηκε που τον εδιωξε με τα ιδια αποτελεσματα που ειχε ο αταμαν σε χειροτερο ροστερ 20 οκτωβριου???Το χεις ξαναπει αυτο και δεν στεκει...Πες εχω εμπαθεια επειδη ειναι ελληνας και δεν ειναι ξενος να τον γλυφω να σε παραδεχτω....Απλα λες για ξεπερασματα κτλπ που ναι μια γελοια προπαγανδα του αστειου σαιτΠάντα θα τιμωρείται ο Μπαρτζωκισμός με καρπαζιές
Απόλαυσε εδώ τον κλόουν
Του δόθηκε του Αργύρη Φερράρι και είδαμε τα αποτελέσματά του. Τον ξεπέρασε το μπάσκετ
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-24

00:19
Όταν έχεις πυρηνικά όπλα όπως ο Τζέιμς και ο Καλάθης δεν συμπεριφέρεσαι λες και παίζεις με Μπάρλο και Ξανθόπουλο.Ποια φεραρι του δοθηκε που τον εδιωξε με τα ιδια αποτελεσματα που ειχε ο αταμαν σε χειροτερο ροστερ 20 οκτωβριου???Το χεις ξαναπει αυτο και δεν στεκει...Πες εχω εμπαθεια επειδη ειναι ελληνας και δεν ειναι ξενος να τον γλυφω να σε παραδεχτω....Απλα λες για ξεπερασματα κτλπ που ναι μια γελοια προπαγανδα του αστειου σαιτ
Το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα.
Από τους χειρότερους προπονητές που πέρασαν.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

05-07-24

00:21
χααχαχ οτι πεις....Οταν εβριζε ο αταμαν τον βιλντοζα κλαιν μαιν ομως.....Για ποια αμυνα λες?Αναλογα τα εργαλεια που ειχε επαιζε.....Τεσπα,οταν το μπατζετ θα ξαναπεσει θα τον παρακαλατε παλι....Εκτος και νομιζεις οτι θα χανει καθε χρονο βολη ο οκομπο ή θα ειναι ο ντιφαλα σε ολα τα ματςΌταν έχεις πυρηνικά όπλα όπως ο Τζέιμς και ο Καλάθης δεν συμπεριφέρεσαι λες και παίζεις με Μπάρλο και Ξανθόπουλο.
Το μπάσκετ δεν είναι μόνο άμυνα.
Από τους χειρότερους προπονητές που πέρασαν.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-24

00:24
Δεν έβρισε κανέναν Βιλντόζα. Κάποτε τα έκανε και ο Ζοτς, αλλά σας πονάει που ο Αταμάν δεν είναι της σχολής Ζοτς, Ιωαννίδηχααχαχ οτι πεις....Οταν εβριζε ο αταμαν τον βιλντοζα κλαιν μαιν ομως.....Για ποια αμυνα λες?Αναλογα τα εργαλεια που ειχε επαιζε.....Τεσπα,οταν το μπατζετ θα ξαναπεσει θα τον παρακαλατε παλι....Εκτος και νομιζεις οτι θα χανει καθε χρονο βολη ο οκομπο ή θα ειναι ο ντιφαλα σε ολα τα ματς
Καλάθης, Τζειμς, Ριβερς, Σινγκλετον, Γκιστ είναι λίγοι
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

05-07-24

00:39
Kανε κανα like στα facebook πως τα λενε που αναπαραγεις οτι ανοησια γραφει ο καθε δημοσιογραφος της πλακας...Εγω τον μπαρτζωκα κρινω οτι δεν εχει σωστη νοοτροπια γτ τον γλενταγε ο αργυραρος και ελεγε μπουρδες περι διαιτησιας αλλα μπροστα στον αταμαν ειναι επιστημονας σοβαροτητας....Ομαδα αταμαν δε θα υποστηριξω ποτε ακομα και να με πληρωνανε γτ σεβομαι τον εαυτο μου
Έχεις κολλήσει εδώ και 4 μήνες μωρέ μλκ , ότι γράφω το βγάζω από τον κωλο μου , ούτε Facebook έχω ούτε αρδνα δίνω κλίκς ούτε πορτ24 βλέπω , ένα τουτιερ έχω και ότι βλέπω μπροστά μου είναι τρολ και τοξικό
Άντε μωρέ που κρύφτηκες όταν σου δείξαμε τις φάσεις ενώ μέχρι πριν μας επριζες τα ριπαπα ότι ο Παναθηναϊκός είχε την διαιτησία
Βάλε βαθιά το 7ο στο κεφάλι σου και σε δέκα μήνες θα είμαι πάλι εδώ να σου μιλήσω και για το 8ο ευρωπαϊκό της ομάδας μου , φιλάκια!
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

05-07-24

00:47
Ποιες φασεις μου στειλες?Αν ειναι να μπουμε σε φασεις να σου δειξω 10 φασεις του πεμπτου τελικου.Έχεις κολλήσει εδώ και 4 μήνες μωρέ μλκ , ότι γράφω το βγάζω από τον κωλο μου , ούτε Facebook έχω ούτε αρδνα δίνω κλίκς ούτε πορτ24 βλέπω , ένα τουτιερ έχω και ότι βλέπω μπροστά μου είναι τρολ και τοξικό
Άντε μωρέ που κρύφτηκες όταν σου δείξαμε τις φάσεις ενώ μέχρι πριν μας επριζες τα ριπαπα ότι ο Παναθηναϊκός είχε την διαιτησία
Βάλε βαθιά το 7ο στο κεφάλι σου και σε δέκα μήνες θα είμαι πάλι εδώ να σου μιλήσω και για το 8ο ευρωπαϊκό της ομάδας μου , φιλάκια!
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

05-07-24

10:56
τοτε αλλαζει το πραγμαρα αν θέλει (γιατί για το αν «μπορεί» μάλλον δεν τίθεται συζήτηση πλέον) μπορεί κάλλιστα να πάρει έναν παίκτη π.χ. σαν τον Ουκρανό απ' το NBA κι άντε να τους πιάσεις μετά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μεχρι 15 ιουλιου ειναι το nba outΕ καλά, προφανώς και θα συμβιβαστεί αν μείνει ο Nunn, τα λεφτά που ήθελε τα πήρε, από εκεί και πέρα δεν του πέφτει λόγος!![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

05-07-24

13:54
Μια χαρά συζήτηση επιπέδου είχαμε και μια εσύ μια ο συνήθης ύποπτος Lancelot την κάνατε μπάχαλο πάλι...Ποιες φασεις μου στειλες?Αν ειναι να μπουμε σε φασεις να σου δειξω 10 φασεις του πεμπτου τελικου.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

05-07-24

15:26
Dario Saric ακούστηκε για Παναθηναϊκό
Ότι έχει ακουστεί δεν έχει προχωρήσει ως τώρα , για να δούμε
Μαρεσει σαν λύση αλλά είναι 8 χρόνια σερί στο ΝΒΑ , όμως κάτι λέγανε για τον τραυματισμό του οπότε υποθέτω δεν έφτασε στο peak του εξαιτίας τραυματισμού (?)
Μαρεσει σαν λύση αλλά είναι 8 χρόνια σερί στο ΝΒΑ , όμως κάτι λέγανε για τον τραυματισμό του οπότε υποθέτω δεν έφτασε στο peak του εξαιτίας τραυματισμού (?)
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

05-07-24

15:41
Παίκτη για 10-15 λεπτά max πίσω απ' τον Lessort θέλει ο Παναθηναϊκός, NBAers τύπου Saric ή Theis δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έρθουν γι' αυτό το ρόλο...Dario Saric ακούστηκε για Παναθηναϊκό
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

05-07-24

15:46
Παίκτη για 10-15 λεπτά max πίσω απ' τον Lessort θέλει ο Παναθηναϊκός, NBAers τύπου Saric ή Theis δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έρθουν γι' αυτό το ρόλο...
Μήπως θέλει 4/5αρι και θα τους δώσει και λίγο χρόνο και από το 4 για να παίζει κάνα 15-20' ; Δεν γίνεται να επικοινωνούν για βόμβα και να δίνουν τέτοιο ρόλο , εκτος αμα δεχτεί κάποιος να παίζει 10-15' , που ο Σαριτσ δεν νομίζω να το δεχτεί αυτό
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

05-07-24

16:48
Έρθει-δεν έρθει τελικά, ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ στη ΘΥΡΑ 7 για αυτήν ΑΝΤΡΙΚΙΑ ανακοινώση.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-24

16:54
5αρι από Ευρώπη θα έρθει.Dario Saric ακούστηκε για Παναθηναϊκό
Δεν θα γίνει κάποιο μπαμ στο 5.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

05-07-24

17:11
5αρι από Ευρώπη θα έρθει.
Δεν θα γίνει κάποιο μπαμ στο 5.
Ποιοι είναι διαθέσιμοι ?
Lancelot
Περιβόητο μέλος

05-07-24

17:22
Δεν ξέρω.Ποιοι είναι διαθέσιμοι ?
Δεν θα φέρει Nbaer για το 5.
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

05-07-24

17:42
δεν υπαρχχουν για ααυτο , απο απεναντι θα ερθει παικτης , 4/5 μαλλονΔεν ξέρω.
Δεν θα φέρει Nbaer για το 5.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- theios_giorgis
- Paragontas7000
- charmander
- rootbreaker
- Joji
- theodle
- eukleidhs1821
- bibliofagos
- fockos
- phleidhs
- American Economist
- taketrance
- Scandal
- Wonderkid
- giannhs2001
- o venizelikos
- Memetchi
- Kate1914
- xristarac
- Paladin
- Unboxholics
- A350
- Fernando_A
- touvlo
- Startx0
- Μαυρίκιος
- Luludaki
- Kris.gr
- Libertus
- physicscrazy
- Ellis
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- naturale
- Hased Babis
- johnt
- Himalaian
- parrot/παπαγάλος
- Jim4ever
- johnsala
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Βασιλης1234
- alexd99
- back2967
- hirasawayui
- AK-92
- jj!
- Αντικειμενικός
- Αγγελος Κοκ
- Maraki_lar_1980
- aggorf
- Ilma
- Jim175
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.