ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΡΚΟΧΟΡΕΥΤΕΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αυτος ο κερατας θα μας καψει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Δευτερον αυτος ο καραγκιοζης ο Λουκας κουνιετε καθολου σε ολο το τραγουδι?Δεμενο τον εχουν να μην φυγει?Και απο στοιχο?Ολη την ωρα το ιδιο πραγμα λεει.Απιστευτα κουραστικο
Και χαρηκε στην αρχη και ελεγα οτι επιτελους θα στειλουμε μια φορα μουσικη της προκοπης (ραπ) αλλα παπαρια
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τα μπασταρδα τραγουδια δεν περνανε. πια.
ναι,,μονοτονο,,σαν να του πατανε διαρκως τον καλο..?Και απο στοιχο?Ολη την ωρα το ιδιο πραγμα λεει.Απιστευτα κουραστικο
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ διαφωνώ με τη μούντζα προς την Καλομοίρα. Το τραγούδι και η Eurovision με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
Η Καλομοίρα όμως (όνομα και πράμα ενδεχομένως) είναι ένα δροσερό πλάσμα που με την τσαχπινιά του έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Για την όπερα δεν ήταν, αλλά αυτό που κάνει, μια χαρά το υποστηρίζει.
Είναι πολύ γλυκιά για να την αντιπαθήσει κανείς και αν και δεν της φαίνεται, πολύ αποφασισμένη.
Ποιος μούτζωσε την Καλομοίρα;Γκρρρρρρ....θα τον φάω σαν λιοντάρι!
![]()
Η Καλομοίρα είναι ένα τρυφερό γατάκι, ένας αφρός, ένα νιάτο, ένα φρέσκο χαμόγελο χαράς!
Ένα μεθυστικό λουλούδι ομορφιάς μες στη γλυκιά αύρα της νύχτας!
Είναι μια ΙΔΕΑ, ένα άρωμα, ένα πρελούδιο, μια ζεστή αγκαλιά!
Είναι το γαλάζιο του ουρανού που χάνεται στο χαμερπές της γης!
![]()
![]()
Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου. Πάει χάλασε ο κόσμος.

Δείτε αυτό το βίντεο. Πόσο πιο ωραίο είναι να μην υπάρχουν οι τρελοί τσιρκοχορευτές. Περήφανα να πει το τραγούδι ο Λούκας, και στο τελευταίο ρεφρέν που λέει "κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ" να πέσει κυριολεκτικά κάτω και να έρθει ο ραπάς να του δώσει το χέρι του και να τον σηκώσει.
ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΡΚΟΧΟΡΕΥΤΕΣ!
'Ιλεος ! τι είναι αυτό ; τώρα το άκουσα. Θα αρχίσω να ακούω 12ο Πίθηκο.
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι αλλο να πω;
Οι χορευτες ειδικα...

Ετυχε να το ακουσω στη TV τις προαλλες(αλλιως σιγα μην εμπαινα στον κοπο

Gate4
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

φανταζεστε να περασουμε???εεε ρε γελιο που εχει να πεσει
![]()
Ρε συ περα απ'τη πλακα τωρα..θα γινουμε ρεζιλι

Gate4
Επιφανές μέλος

ναι οντως..θα μας παρουν με τις ντοματεςΡε συ περα απ'τη πλακα τωρα..θα γινουμε ρεζιλι![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και αυτός, ούτε που σε ξέρει

(Είδες τι ρεμάλια που είμαστε οι άντρες; Μας μοιράζεται την αγάπη σας (πάντα άνευ όρων, όπως τα απεριόριστα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας) και εμείς ούτε που σας ξέρουμε

love_angel
Επιφανές μέλος

Και αυτός, ούτε που σε ξέρει![]()
μεχρι να γινω διασημη ηθοποιος και να με κυνηγαει!

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλλα ευτυχως ολοι τα ιδια χαλια ειναι αρα δεν ξεχωριζουμε XD
Της Φινλανδιας αξιζει! Εχει και στιχο και γλυκουλη τραγουδιστη

Εμενα παντως μου θυμιζει αυτον

δεν ξερω αν τον εχεις υποψην σου, αλλα ειναι το παλικαρακι που παιζει σε μια καθημερινη(τουρκικη)σειρα στον Ant1

Gate4
Επιφανές μέλος

καλα εσυ τι αλλο θα ελεγες για την φιλανδια??Της Φινλανδιας αξιζει! Εχει και στιχο και γλυκουλη τραγουδιστη![]()

αυτο δεν σε αρζε εσενα??(παλι φιλανδια

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα εσυ τι αλλο θα ελεγες για την φιλανδια??
αυτο δεν σε αρζε εσενα??(παλι φιλανδια) --> https://www.youtube.com/watch?v=mh3hj9-J76Y
ε καλα ρε αυτο ειναι ολ ταιμ κλασικ!
μεχρι και στη γιαγια μου αρεσε..

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχα..στη δικια μου παλι δεν αρεσε καθολουε καλα ρε αυτο ειναι ολ ταιμ κλασικ!
μεχρι και στη γιαγια μου αρεσε..![]()

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

ε καλα ρε αυτο ειναι ολ ταιμ κλασικ!
μεχρι και στη γιαγια μου αρεσε..![]()
Στην πραγματικότητα είναι ψιλογελοίο... Αλλά έκανε την διαφορά μέσα στην ποπ θάλασσα της Eurovision '06...
Από τις συμμετοχές της Φιλανδίας, λάτρεψα αυτήν του '08...Teräsbetoni - Missä miehet ratsastaa

Epic!! Αν και το video clip sucks the big one...
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.