DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο DarthFederer: #21 08-05-18 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει 2-3. Μού αρέσει της Κύπρου και της Μολδαβίας. Γενικά για μένα φέτος θα είναι kinder έκπληξη η Eurovision! Click για ανάπτυξη... Παιξε στοιχημα τις εκπληξεις που βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 09:03 Ο Τάσος97 έγραψε: #22 08-05-18 09:03 Καταρχας εχω να πω πως ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ LO MALO? βεβαια μαλλον δε θα τους εβγαινε καλα στη σκηνη, αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 10:00 Η Himela έγραψε: #23 08-05-18 10:00 Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 19 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα μας με την Γιάννα Τερζή και η Κύπρος μας με την Ελένη Φουρέιρα, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Παρουσιάστριες της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Altice Arena, θα είναι οι Catarina Furtado, Silvia Alberto, Filomena Cautela και Daniela Ruah. Οι 10 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού και των κριτικών επιτροπών, οι οποίες ψήφισαν χθες βράδυ στην jury rehearsal, θα είναι αυτές που θα προκριθούν στον τελικό της 12ης Μαΐου. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, εκτός από τις 19 χώρες που συμμετέχουν, θα ψηφίσουν και οι Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό του Σαββάτου. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 22:47 Η Himela έγραψε: #24 08-05-18 22:47 Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πρώτα 6 τραγούδια! Στο τελευταίο δακρυσα κι εγώ. Κατάλαβα γιατί αρέσει το τραγούδι του Ισραήλ αλλά αποκλείεται να το ψήφισαν οι επιτροπές που είναι μεγάλοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 23:45 Η Himela έγραψε: #25 08-05-18 23:45 Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει 2-3. Μού αρέσει της Κύπρου και της Μολδαβίας. Γενικά για μένα φέτος θα είναι kinder έκπληξη η Eurovision! Click για ανάπτυξη... Παιξε στοιχημα τις εκπληξεις που βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 09:03 Ο Τάσος97 έγραψε: #22 08-05-18 09:03 Καταρχας εχω να πω πως ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ LO MALO? βεβαια μαλλον δε θα τους εβγαινε καλα στη σκηνη, αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 10:00 Η Himela έγραψε: #23 08-05-18 10:00 Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 19 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα μας με την Γιάννα Τερζή και η Κύπρος μας με την Ελένη Φουρέιρα, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Παρουσιάστριες της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Altice Arena, θα είναι οι Catarina Furtado, Silvia Alberto, Filomena Cautela και Daniela Ruah. Οι 10 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού και των κριτικών επιτροπών, οι οποίες ψήφισαν χθες βράδυ στην jury rehearsal, θα είναι αυτές που θα προκριθούν στον τελικό της 12ης Μαΐου. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, εκτός από τις 19 χώρες που συμμετέχουν, θα ψηφίσουν και οι Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό του Σαββάτου. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 22:47 Η Himela έγραψε: #24 08-05-18 22:47 Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πρώτα 6 τραγούδια! Στο τελευταίο δακρυσα κι εγώ. Κατάλαβα γιατί αρέσει το τραγούδι του Ισραήλ αλλά αποκλείεται να το ψήφισαν οι επιτροπές που είναι μεγάλοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 23:45 Η Himela έγραψε: #25 08-05-18 23:45 Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταρχας εχω να πω πως ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ LO MALO? βεβαια μαλλον δε θα τους εβγαινε καλα στη σκηνη, αλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 10:00 Η Himela έγραψε: #23 08-05-18 10:00 Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 19 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα μας με την Γιάννα Τερζή και η Κύπρος μας με την Ελένη Φουρέιρα, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Παρουσιάστριες της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Altice Arena, θα είναι οι Catarina Furtado, Silvia Alberto, Filomena Cautela και Daniela Ruah. Οι 10 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού και των κριτικών επιτροπών, οι οποίες ψήφισαν χθες βράδυ στην jury rehearsal, θα είναι αυτές που θα προκριθούν στον τελικό της 12ης Μαΐου. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, εκτός από τις 19 χώρες που συμμετέχουν, θα ψηφίσουν και οι Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό του Σαββάτου. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 22:47 Η Himela έγραψε: #24 08-05-18 22:47 Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πρώτα 6 τραγούδια! Στο τελευταίο δακρυσα κι εγώ. Κατάλαβα γιατί αρέσει το τραγούδι του Ισραήλ αλλά αποκλείεται να το ψήφισαν οι επιτροπές που είναι μεγάλοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 23:45 Η Himela έγραψε: #25 08-05-18 23:45 Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 19 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα μας με την Γιάννα Τερζή και η Κύπρος μας με την Ελένη Φουρέιρα, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Παρουσιάστριες της βραδιάς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την Altice Arena, θα είναι οι Catarina Furtado, Silvia Alberto, Filomena Cautela και Daniela Ruah. Οι 10 συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς από την ψηφοφορία του κοινού και των κριτικών επιτροπών, οι οποίες ψήφισαν χθες βράδυ στην jury rehearsal, θα είναι αυτές που θα προκριθούν στον τελικό της 12ης Μαΐου. Στον αποψινό πρώτο ημιτελικό, εκτός από τις 19 χώρες που συμμετέχουν, θα ψηφίσουν και οι Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία, που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό του Σαββάτου. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 22:47 Η Himela έγραψε: #24 08-05-18 22:47 Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πρώτα 6 τραγούδια! Στο τελευταίο δακρυσα κι εγώ. Κατάλαβα γιατί αρέσει το τραγούδι του Ισραήλ αλλά αποκλείεται να το ψήφισαν οι επιτροπές που είναι μεγάλοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 23:45 Η Himela έγραψε: #25 08-05-18 23:45 Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι καθόλου άσχημα τα πρώτα 6 τραγούδια! Στο τελευταίο δακρυσα κι εγώ. Κατάλαβα γιατί αρέσει το τραγούδι του Ισραήλ αλλά αποκλείεται να το ψήφισαν οι επιτροπές που είναι μεγάλοι άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 8 Μαΐου 2018 στις 23:45 Η Himela έγραψε: #25 08-05-18 23:45 Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2018 prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Φουρέιρα γ...σε! Μου άρεσαν Βέλγιο, Τσεχία, Λιθουανία, Ισραήλ, Κύπρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:02 Η prinCess.: #26 09-05-18 00:02 Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φουρέιρα ΘΕΑΡΑ αξίζει τη νίκη για φέτος για να το βουλώσουν όλοι! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:09 Η Himela έγραψε: #27 09-05-18 00:09 Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ ευτυχώς δεν περάσαμε, πόσο ρεζίλι να αντέξουμε ακόμα... Πάμε Φουρέιρα, τό 'χουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:21 Ο ultraviolence: #28 09-05-18 00:21 girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
girl show them how it's done. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:39 Ο Unseen skygge: #29 09-05-18 00:39 Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:43 Η Himela έγραψε: #30 09-05-18 00:43 Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει άσχημα τραγούδια ώστε στον τελικό να έχει μικρότερο ανταγωνισμό η δική του χώρα. Θυμάμαι τότε που ψήφιζε μόνο ο κόσμος την Μπόκοτα που έλεγε "ακολουθεί η Δανία, είναι μεγάλο φαβορί, μην το ψηφίσετε" (τότε δεν είχε ημιτελικούς, μόνο τον τελικό του Σαββάτου). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:46 Ο ultraviolence: #31 09-05-18 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Νομίζω το δικο μας άξιζε να περάσει τελικό σε σχέση με κάποια άλλα. Έλεος πέρασε η Ιρλανδία; Μια ανύπαρκτη μπαλάντα. Click για ανάπτυξη... Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Τερζή. Περισσότερο άκουγες τα φωνητικά παρά την ίδια και η σκηνική παρουσία επιεικώς απαράδεκτη. Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Πρέπει να πήγε άπατη λογικά, για να την πέρασαν η Αλβανία&Ιρλανδία. ( όχι ότι έχουν κάτι τα τραγούδια, απλά στα προγνωστικά ήταν σχεδόν στον πάτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:48 Η Himela έγραψε: #32 09-05-18 00:48 Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το δικό μας ήταν τραγούδι που γράφτηκε σε πεντάλεπτο. Πολύ χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:54 Ο American Economist: #33 09-05-18 00:54 Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 00:58 Ο Johnny15 έγραψε: #34 09-05-18 00:58 Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2018 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλύτερη η Εσθονία για μένα. Αξίζει να κερδίσει. Μου άρεσε και της Ελβετίας. Ελπίζω να τα πάει καλά. Το Ισραήλ ρε παιδιά καλό τραγούδι αλλά απαίσια σκηνική παρουσία. Είναι ο ορισμός του "trying too hard". Υπερβολικές εκφράσεις από την τραγουδίστρια, με έκαναν να κριντζάρω. Η Ελλάδα ήταν απαίσια μόλις το είδα κατάλαβα ότι δεν περνάμε. Η Φουρέιρα ήταν καλή σίγουρα στα τοπ κομμάτια του ημιτελικού. Πάει να κοντράρει το έπαθλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:01 Ο Samael έγραψε: #35 09-05-18 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Με ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε Eurovision δεν περνάμε! Κρίμα όμως! Click για ανάπτυξη... Το ταλεντο σου ειναι μοναδικο,φοβερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:04 Ο Chemwizard: #36 09-05-18 01:04 Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, πως πάμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:07 Ο Libertus έγραψε: #37 09-05-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Περίμενα κάτι άλλο από αυτή, τόσα χρόνια είναι στην Αμερική, έλεγα θα κάνει καμιά πουτανιά. Click για ανάπτυξη... Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.258 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:14 Ο Scandal έγραψε: #38 09-05-18 01:14 Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:21 Ο ultraviolence: #39 09-05-18 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Έχει κάνει. Η Φουρέιρα ήταν τέλεια! Και το να τραγουδάς και να χορεύεις έτσι ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο. Click για ανάπτυξη... Things she did: That. Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Click για ανάπτυξη... Είχε πολύ ωραία vocals η κοπελιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαΐου 2018 στις 01:28 Η Angelique.: #40 09-05-18 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα επειδή μου αρέσουν τα ρομαντικά, μου άρεσε πολύ η Λιθουανία. Για τη Φουρέιρα θα πω ότι δεν μου άρεσε σαν τραγούδι, αλλά η κοπέλα είναι απλά Θεά. Έχει τον αέρα της επιτυχημένης Αμερικανίδας divas. Click για ανάπτυξη... Αυτό καλό! Κανένα άλλο έχετε να μου προτείνετε να ακούσω από όσα πέρασαν στον τελικό; Επειδή προφανώς δεν είδα Eurovision, έβλεπα Peaky Blinders. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.