akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 11 Μαΐου 2018 στις 23:37 Ο akikos έγραψε: #101 11-05-18 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Μια ερωτηση,που θα διοργανωσουν τον διαγωνισμο; Δεν νομιζω οτι η Κυπρος ειναι χωρα ικανη να διατηρησει εναν τετοιο διαγωνισμο .Μηπως αυτο επηρεασει λιγο το αποτελεσμα και το παρει καποια αλλη χωρα η εαν το παρει η Κυπρος ο διαγωνισμος για πρακτικους λογους να μεταφερθει εν τελει σε αλλη χωρα ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι αντίληψη έχεις για την Κύπρο. Δεν είναι υποανάπτυκτη χώρα. Έχει άψογο οδικό δίκτυο, είχαν ADSL όταν εμεις μπαίναμε με dial up, μισθοί τουλάχιστον διπλάσιοι από ότι στην Ελλάδα, ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια. Δεν έχει πρόβλημα να διοργανώσει τη eurovision. Απλώς γκρινιάζουν περισσότερο από τους Έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 07:21 Η Himela έγραψε: #102 12-05-18 07:21 Στις 22:00 ξεκινάει. Πιστεύω γύρω στις 12 παρά θα βγει η Φουρέιρα. Άκουσα το τραγούδι της που το έλεγε η Παπαρίζου και το λέει πολύ ωραία. Το θέμα είναι ότι η Παπαρίζου δε θα μπορούσε και να χορέψει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:20 Ο Unseen skygge: #103 12-05-18 11:20 Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:26 Η Himela έγραψε: #104 12-05-18 11:26 Δε συμφέρει το διαγωνισμό να κερδίζουν συνεχώς οι ίδιες χώρες. Αρκετό ήταν που κέρδισε Σουηδία - Δανία - Σουηδία σχεδόν back to back. Εγώ πιστεύω οτι θα ήθελαν να κερδίσει η Κύπρος εφόσον φυσικά και το τραγούδι αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:58 Η Himela έγραψε: #105 12-05-18 11:58 Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Μια ερωτηση,που θα διοργανωσουν τον διαγωνισμο; Δεν νομιζω οτι η Κυπρος ειναι χωρα ικανη να διατηρησει εναν τετοιο διαγωνισμο .Μηπως αυτο επηρεασει λιγο το αποτελεσμα και το παρει καποια αλλη χωρα η εαν το παρει η Κυπρος ο διαγωνισμος για πρακτικους λογους να μεταφερθει εν τελει σε αλλη χωρα ; Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι αντίληψη έχεις για την Κύπρο. Δεν είναι υποανάπτυκτη χώρα. Έχει άψογο οδικό δίκτυο, είχαν ADSL όταν εμεις μπαίναμε με dial up, μισθοί τουλάχιστον διπλάσιοι από ότι στην Ελλάδα, ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια. Δεν έχει πρόβλημα να διοργανώσει τη eurovision. Απλώς γκρινιάζουν περισσότερο από τους Έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 07:21 Η Himela έγραψε: #102 12-05-18 07:21 Στις 22:00 ξεκινάει. Πιστεύω γύρω στις 12 παρά θα βγει η Φουρέιρα. Άκουσα το τραγούδι της που το έλεγε η Παπαρίζου και το λέει πολύ ωραία. Το θέμα είναι ότι η Παπαρίζου δε θα μπορούσε και να χορέψει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:20 Ο Unseen skygge: #103 12-05-18 11:20 Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:26 Η Himela έγραψε: #104 12-05-18 11:26 Δε συμφέρει το διαγωνισμό να κερδίζουν συνεχώς οι ίδιες χώρες. Αρκετό ήταν που κέρδισε Σουηδία - Δανία - Σουηδία σχεδόν back to back. Εγώ πιστεύω οτι θα ήθελαν να κερδίσει η Κύπρος εφόσον φυσικά και το τραγούδι αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:58 Η Himela έγραψε: #105 12-05-18 11:58 Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις 22:00 ξεκινάει. Πιστεύω γύρω στις 12 παρά θα βγει η Φουρέιρα. Άκουσα το τραγούδι της που το έλεγε η Παπαρίζου και το λέει πολύ ωραία. Το θέμα είναι ότι η Παπαρίζου δε θα μπορούσε και να χορέψει έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unseen skygge Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.218 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:20 Ο Unseen skygge: #103 12-05-18 11:20 Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:26 Η Himela έγραψε: #104 12-05-18 11:26 Δε συμφέρει το διαγωνισμό να κερδίζουν συνεχώς οι ίδιες χώρες. Αρκετό ήταν που κέρδισε Σουηδία - Δανία - Σουηδία σχεδόν back to back. Εγώ πιστεύω οτι θα ήθελαν να κερδίσει η Κύπρος εφόσον φυσικά και το τραγούδι αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:58 Η Himela έγραψε: #105 12-05-18 11:58 Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:26 Η Himela έγραψε: #104 12-05-18 11:26 Δε συμφέρει το διαγωνισμό να κερδίζουν συνεχώς οι ίδιες χώρες. Αρκετό ήταν που κέρδισε Σουηδία - Δανία - Σουηδία σχεδόν back to back. Εγώ πιστεύω οτι θα ήθελαν να κερδίσει η Κύπρος εφόσον φυσικά και το τραγούδι αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:58 Η Himela έγραψε: #105 12-05-18 11:58 Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε συμφέρει το διαγωνισμό να κερδίζουν συνεχώς οι ίδιες χώρες. Αρκετό ήταν που κέρδισε Σουηδία - Δανία - Σουηδία σχεδόν back to back. Εγώ πιστεύω οτι θα ήθελαν να κερδίσει η Κύπρος εφόσον φυσικά και το τραγούδι αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 11:58 Η Himela έγραψε: #105 12-05-18 11:58 Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:22 Ο ultraviolence: #106 12-05-18 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Εντωμεταξύ θα είναι η μόνη χρονιά που δε θα νιώσουμε άσχημα που θα δώσουμε το 12άρι στην Κύπρο! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να το δώσουμε σε καμιά Νέττα και να κλαίμε. Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια, στην Κύπρο θα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:28 Η Himela έγραψε: #107 12-05-18 12:28 https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.newsbeast.gr/weird/made...atzaki-mimite-ti-netta-se-ena-apithano-vinteo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 12:29 Ο ultraviolence: #108 12-05-18 12:29 Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νetta who? Βογιατζάκη all the way Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 13:10 Η methexys έγραψε: #109 12-05-18 13:10 Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά δεν μου άρεσαν πολλά τραγούδια φέτος, ίσως επειδή δεν τα έχω ακούσει με προσοχή, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι της Πορτογαλιας Της Φουρειρα οκει, δεν λέει τίποτα σαν τραγούδι, αλλά ο ρυθμός του σε συνδυασμό με την παρουσία της στην σκηνή το κάνουν πολύ εντυπωσιακό. Ας κερδίσει η Κύπρος τουλάχιστον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.098 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 19:49 Ο akikos έγραψε: #110 12-05-18 19:49 Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Ισραήλ χρησιμοποιεί google adv. Δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω χάσαμε τη πρωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.264 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:00 Ο Scandal έγραψε: #111 12-05-18 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unseen skygge: Είδα σήμερα στα στοιχήματα βρίσκεται η Ιρλανδία στην 3η θέση. Πραγματικά αν βγει τοσο ψηλά προβλέπω του χρόνου 10 τραγούδια τουλάχιστον να απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους οι οποίοι δεν ξερω τι σκέφτονται. Ας ψηφίσουμε αυτό το τραγούδι και ας μην μας αρέσει από άποψη; Μόνο σε εμένα το τραγούδι της Ιρλανδίας ακούγεται πιο βαρετό απτό να κόβω πατάτες και το επίπεδο του είναι σαν να το τραγουδάει ένας μαθητής σε μια σχολική συναυλία; Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν έβλεπα την παρουσίαση του τραγουδιού της Ιρλανδίας κάτι σχετικό σκεφτόμουν: σκεφτείτε ότι δεκαετία '80 και '90 η μόνη παρουσίαση ομοφυλόφιλων ατόμων ήταν στα πλαίσια γέλιου και καρικατούρας στις κωμωδίες στο ευρύ κοινό (μιλάω κυρίως για Ελλάδα, αλλά υποθέτω μαζί με εξωτερικό πορευόμαστε). Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την αισθητή διαφορά, 25 - 30 χρόνια μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 20:55 Η Angelique.: #112 12-05-18 20:55 Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά το Ισραήλ η αλήθεια είναι πως στέλνει πολλά χρόνια καλά τραγούδια και προφανώς θεωρεί πως επιτέλους φέτος. θα είναι ίσως, η χρονιά του. Δεν ξέρω εγώ σας το λέω, φοβάμαι πρωτιά Ισραήλ, 100%. Πολύ πιασάρικο κομμάτι! Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Νetta who? Βογιατζάκη all the way Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:03 Η Himela έγραψε: #113 12-05-18 21:03 Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:56 Ο ultraviolence: #114 12-05-18 21:56 Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας φίλος μου έστειλε πριν μήνυμα " Είδα στον ύπνο μου την Φουρέιρα να τρώει ψάρι. Εγώ το ψάρι το'χω λαχτάρα" xD Σε λιγότερο από 4 λεπτά αρχίζει, stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.209 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 21:58 Ο Samael έγραψε: #115 12-05-18 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το μόνο που με κάνει να μη φοβάμαι το Ισραήλ είναι οτι οι κριτικές επιτροπές με 50% των ψήφων είναι άνθρωποι άνω των 50 ετών ως επί το πλείστον και σίγουρα δε θα ενθουσιαστούν ούτε με το τραγούδι ούτε με τη σκηνική παρουσία. Πιο πολύ φοβάμαι τη Νορβηγία να σας πω την αλήθεια για λόγους που έχω εξηγήσει (ψήφοι Σκανδιναβών + casuals). Click για ανάπτυξη... Δεν θυμαμαι εαν το εχω ξαναπει παντως ειχα διαβασει οτι το συστημα ψηφοφοριας βασιζεται πλεον σε exponential weights. Δηλαδη μια θετικη ψηφος μπορει να σε ανεβασει πολυ ακομα και να υπαρχουν αρκετες αρνητικες απο τους υπολοιπους κριτες. Ταυτοχρονα εαν ολες ειναι θετικες και μια αρνητικη δεν επηρεαζεται πλεον πολυ η βαθμολογια.Δηλαδη πλεον ο λογος του καθε κριτη επηρεαζει σε μεγαλυτερο βαθμο προς οφελος του τραγουδιου ειτε η ψηφος ειναι θετικη ειτε αρνητικη αναλογα με το τι εχουν ψηφησει οι αλλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:30 Η Angelique.: #116 12-05-18 22:30 Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2018 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eντάξει καλούλα η Ουκρανία παιδιά! Darkϊλα εμένα μ'άρεσε! EDIT: Λιθουανίααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 22:59 Ο American Economist: #117 12-05-18 22:59 Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:03 Ο ultraviolence: #118 12-05-18 23:03 Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Η Himela έγραψε: #119 12-05-18 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η σειρά της Γερμανίας με ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσουν τα τραγούδια που χτυπάνε στο συναίσθημα. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν έμαθαν από πέρυσι ότι η ασφάλεια πρέπει να είναι σε εγρήγορση; Πως αφήνεις τον άλλον να ανεβαίνει στην σκηνή και να παίρνει το μικρόφωνο από αυτή που τραγουδάει; Click για ανάπτυξη... Τρόμαξα και την λυπήθηκα την κοπέλα. Μπορεί να το ξαναπεί στο τέλος. Έτσι κάνουν συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.974 μηνύματα. 12 Μαΐου 2018 στις 23:06 Ο American Economist: #120 12-05-18 23:06 Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελείωσε η γερμανια ένα τραγούδι με νόημα έλιωσα το μόνο αλλα δεν θα νικήσει γιατί στην Eurovision μετράω ποιος χορεύει καλύτερα και όχι η φωνή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.