Memetchi
Διάσημο μέλος

Να και επίσημα το τραγούδι μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να και επίσημα το τραγούδι μας
Είχα να ενθουσιαστω τόσο με ελληνική συμμετοχή από τότε που στείλαμε τον Αγάθωνα. Μπράβο!! Μακάρι μόνο να μην την χαντακώσουν στην σκηνή, όπως έγινε και με την Τερζή.
American Economist
Επιφανές μέλος

ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως εντυπωσιάστηκαν οι ξένοι.
Λογικό! Αφού το κορίτσι είναι αστέρι!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Memetchi
Διάσημο μέλος

Παλια η Ελλάδα έστελνε καλά τραγούδια![]()
Όπως ποιο;
Gate4
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Αγαπημένο!!!!6η θέση με 152 βαθμούς,η τελευταία φορά που βρεθήκαμε τόσο ψηλά,είχαμε πάρει υψηλή βαθμολογία από χώρες που δεν μας ψήφιζαν συνήθως όπως η Δανία,Ελβετία και Νορβηγία!!!!Εμένα πάντως το αγαπημένο μου ήταν αυτό.![]()
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Memetchi
Διάσημο μέλος

Αγαπημένο!!!!6η θέση με 152 βαθμούς,η τελευταία φορά που βρεθήκαμε τόσο ψηλά,είχαμε πάρει υψηλή βαθμολογία από χώρες που δεν μας ψήφιζαν συνήθως όπως η Δανία,Ελβετία και Νορβηγία!!!!
Εμένα πάντως το αγαπημένο μου ήταν αυτό.![]()
Και τα 2(αυτό και το φετινό) είναι τις ίδια λογικής, uptempo ποπ με ελληνικά στοιχειά με την διαφορά ότι εκεί έχουμε άντρες και ελληνικό κυρίως στίχο. Και ήταν η τελευταία φορά που στείλαμε τέτοιο είδος, καλώς η κακώς αυτά περιμένουν από εμάς οι Ευρωπαίοι για αυτό πιστεύω ότι και το φετινό θα έχει κοντινή θέση αν αποδοθεί σωστά στην σκηνή.
betonieras
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Το συγκεκριμένο με άρεσε γιατί ήταν λίγο "τρολλιά" γενικά δεν περιμένω τίποτα τρομερό από τη eurovision σαν διαγωνισμό τραγουδιού. Από αυτή την άποψη το λέω. Τραγούδι που μπορώ να πω ότι λάτρεψα και ήταν υπέροχο είναι αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο.Και τα 2(αυτό και το φετινό) είναι τις ίδια λογικής, uptempo ποπ με ελληνικά στοιχειά με την διαφορά ότι εκεί έχουμε άντρες και ελληνικό κυρίως στίχο. Και ήταν η τελευταία φορά που στείλαμε τέτοιο είδος, καλώς η κακώς αυτά περιμένουν από εμάς οι Ευρωπαίοι για αυτό πιστεύω ότι και το φετινό θα έχει κοντινή θέση αν αποδοθεί σωστά στην σκηνή.

Memetchi
Διάσημο μέλος

Το συγκεκριμένο με άρεσε γιατί ήταν λίγο "τρολλιά" γενικά δεν περιμένω τίποτα τρομερό από τη eurovision σαν διαγωνισμό τραγουδιού. Από αυτή την άποψη το λέω. Τραγούδι που μπορώ να πω ότι λάτρεψα και ήταν υπέροχο είναι αυτό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο.![]()
Ναι καταλαβαίνω πως το εννοείς απλά θεωρώ ότι και τα δυο τραγούδια πιάνουν παρόμοιο κοινό!
Ούτε εγώ βρίσκω τραγούδια που να μου αρέσουν τρομερά εύκολα μέσα στον διαγωνισμό αλλά αυτό νομίζω είναι θέμα γούστου. Και αυτά που λέγαμε πιο πάνω για το είδος τους είναι οκει. Και εμένα μου άρεσε αυτό που έστειλες. Γενικά η Ιταλία και η Γαλλία κατά την γνώμη μου στέλνουν συνήθως προσεγμένες συμμετοχές. Εγώ είχα λατρέψει αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος

Γερμανία 2021!!!Ειδη στα στοιχήματα είναι στην 7η θέση ανάμεσα σε 41 χώρες
Το 2010 είχε νικήσει η Γερμανία λέτε 10 χρόνια μετά να νικήσει ξανά;Θα δείξει.
ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει εγώ ξέρω τι θα ψηφίσω φέτος!!!
Γερμανία 2021!!!Ειδη στα στοιχήματα είναι στην 7η θέση ανάμεσα σε 41 χώρες
Το 2010 είχε νικήσει η Γερμανία λέτε 10 χρόνια μετά να νικήσει ξανά;Θα δείξει.
Για νίκη δεν το νομίζω. Δεκάδα πάντως σίγουρα!
Για 1η θέση εγώ θα ήθελα Ρουμανία ή Βουλγαρία.
American Economist
Επιφανές μέλος

Μακάρι!!!Θελω να πάει καλά η Γερμανία!Για νίκη δεν το νομίζω. Δεκάδα πάντως σίγουρα!
Για 1η θέση εγώ θα ήθελα Ρουμανία ή Βουλγαρία.
SofMen16
Νεοφερμένο μέλος

Guest 468119
Επισκέπτης

ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η παρακμή στο ζενίθ της. Ο άλλος θέλει να πάει καλά η Γερμανία η άλλη λέει καλό το ελληνικό τραγούδι. Η χώρα δεν πάει τυχαία όπως πάει από πίσω υπάρχει λόγος που έχουμε χρεωκοπήσει κοινωνικά και οικονομικά. Η χώρα δεν πρέπει να συμμετέχει σε τέτοιους διαγωνισμός, ποσό μάλλον δε με τέτοια τραγούδια προφοσιον της κοσμοτε και άλλων εταιριών
Νταξει; Τα έβγαλες τα νευράκια σου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.