Eurovision 2023 - Λίβερπουλ

• Thread starter Thread starter Valder
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με τέτοιους λουλουδοαπαλούς που στέλνομε θα φάμεν βίλλον μηδεν κχόμμα έναν μάικρον

Στην υγειά σας.

Έχω μια ερώτηση.
Αν σας έλεγαν να διαλέξετε είτε το φετινό τραγούδι είτε αυτό....ποιο θα διαλέγατε;

Που ήταν μια από τις χειρότερες συμμετοχες μας 😂
Αυτο.ΔΑΓΚΩΤΟ SE AGAPO !
Χωρις καν να εχω ακουσει το κομματι το φετινο,το ομολογω καν δεν θελω να το ακουσω βαριεμαι οικτρα,αρνουμε να το ακουσω......αλλα απο το στυλ,την ηλικια και τα συμφραζομενα το..ψυχανεμιζομαι.. :hehe:

Αυτο.ΔΑΓΚΩΤΟ SE AGAPO !
Χωρις καν να εχω ακουσει το κομματι το φετινο,το ομολογω καν δεν θελω να το ακοθσω βαριεμαι οικτρα...αλλα απο το στυλ,την ηλικια και τα συμφραζομενα το..ψυχανεμιζομαι.. :hehe:
Κερδίζεις τρία λεπτά στη ζωή σου αν δεν το ακούσεις, σοφή επιλογή :lol:

Πάντως και το περσινό το αγγλικό που ήρθε δεύτερο τί το ιδιαίτερο είχε;

Και ενα παλιο μιμ για τη γιουροβιζιον για τους πεφωτισμενους alt righters του φορουμ
189794898_4084752004920596_4778006430866317435_n.jpg

1683139095508.png

Άπατοι θα πάμε, τελικό δε περνάει για κανένα λόγο.

Έλα ντε, δίκιο είχε!

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-03, 9.01.36 μμ.png
Για να πω όμως και το δίκαιο, ακόμα και τότε σε ημιτελικό αιματοκύλισμα ( στην κυριολεξία στον ίδιο ήταν και οι 2 πρώτες θέσεις του τελικού), με χάλια φωνητικά και αχταρμά σκηνή και ήμασταν 10οι στο κοινό, με τα τωρινά δεδομένα περνούσαμε. Φέτος έχουμε πιο εύκολη υπόθεση και τρομερή εύνοια σε συμμαχίες

Για να πω όμως και το δίκαιο, ακόμα και τότε σε ημιτελικό αιματοκύλισμα ( στην κυριολεξία στον ίδιο ήταν και οι 2 πρώτες θέσεις του τελικού), με χάλια φωνητικά και αχταρμά σκηνή και ήμασταν 10οι στο κοινό, με τα τωρινά δεδομένα περνούσαμε. Φέτος έχουμε πιο εύκολη υπόθεση και τρομερή εύνοια σε συμμαχίες
Τι να πω βρε Μεμε μου, μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου και μακάρι να επιβεβαιωθείς :lol: και να περάσουμε όμως το bottom 6 δεν το γλιτώνουμε στον τελικό

Τι να πω βρε Μεμε μου, μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου και μακάρι να επιβεβαιωθείς :lol: και να περάσουμε όμως το bottom 6 δεν το γλιτώνουμε στον τελικό
Α δεν ξέρω για τελικό, εκεί έχουμε και επιτροπές. Ξύπνησαν και οι γνωστοί αποτυχημένοι Γαλλία, Ισπανία κτλ. και μας αφήνουν τις τελευταίες θέσεις ελεύθερες.

Α δεν ξέρω για τελικό, εκεί έχουμε και επιτροπές. Ξύπνησαν και οι γνωστοί αποτυχημένοι Γαλλία, Ισπανία κτλ. και μας αφήνουν τις τελευταίες θέσεις ελεύθερες.
Τουλάχιστον δεν κινδυνεύουμε να ακούσουμε στο televote κανένα "I'm sorry, zero points"... Να 'ναι καλά η Κύπρος :lol:

Χάλια το φετινό μας τραγούδι. Θα φύγει μόνο του από την λίστα πριν καν μπει στα ημιτελικά 😆 Το άκουσα, το ξανακουσα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι καλό, ξεχωριστό ή έστω ιδιαίτερο. Είναι μια βαρετή μπαλάντα

Μεγαλύτερο trash τσίρκο από τη Γιουροβίζιον δεν υπάρχει.

Κάποιες πρόβες

Φαίνεται πως η Αρμενία και η Εσθονία αρέσουν (και συμφωνώ). Ντόρο έχει δημιουργήσει και το Ισραήλ όπου αυτή εμφανίζεται ολίγον τι με τα εσώρουχα και οι άντρες κάνουν λες και δεν έχουν ξαναδεί μισόγυμνη κοπέλα.

Πάντως και το περσινό το αγγλικό που ήρθε δεύτερο τί το ιδιαίτερο είχε;
Ήταν της χώρας ρεζέρβας που αναλαμβάνει τον διαγωνισμό, όταν δεν μπορεί η πρώτη :P

Σου λέει το BBC: Η Βασίλισσα είναι στα τελευταία της, η Ουκρανία θα κερδίσει, εμείς είμαστε το σιγουρακι για διοργάνωση.

Σε αυτό το βίντεο με τις πρόβες που πόσταρες, πάντως, η Σουηδή είναι θεόφαλτση, ανάθεμα κι αν καταλαβαίνεις σε ποια γλώσσα τραγουδάει και τέλος μια κλειστοφοβία με την αυτήν την αυτοσχέδια τοστιέρα που την έβαλαν μέσα σε πιάνει. Πολύς καπνός επίσης, μάλλον την ξέχασαν την τοστιέρα πολλή ώρα στην πρίζα.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back