Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

05-05-23

23:47
Δεύτερες πρόβες σήμερα, μαζί και της Ελλάδας.
Κάθε ελπίδα για πρόκριση εξανεμίζεται! Δείτε στο 1:24.
Τουλάχιστον θα τα πάει καλύτερα η Κύπρος.
(@Memetchi πες μου ότι είσαι ακόμα αισιόδοξος!)

06-05-23

10:03
Το τραγούδι ανύπαρκτο, τα σκηνικά ανύπαρκτα, το παιδάκι προσκοπάκι και η φωνή του καν δε βγαίνει. Καλύτερα θα τα πήγαινε η Θώδη.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

06-05-23

12:49
Ασπιρίνη μου, το τελευταίο εισιτήριο κατά τη δίκη μου εμπεριστατωμένη ανάλυση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς, τη Δανία και την Εσθονία. Κανένας από τους τρεις δεν έχει τίποτα το τρομερό αλλά έχει κάτι που υπερισχύει (άλλος φωνή, άλλος τραγούδι, άλλος συμμαχίες κτλ). Όποτε ναι, δεν μας έχω ξεγράψει. Επιτροπές δεν υπάρχουν να νοιαστούν τόσο για τα τεχνικά, αν λίγο πουλήσει το θέαμα να πάρουμε καμία 30κάτι ψήφους (αν υποθέσουμε σίγουρο 12αρι από Κύπρο), θα τα καταφέρουμε. Εδώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπήρχε θέμα με τον ήχο. Δεν είναι μόνο ο ίδιος (που αν βάλεις άλλο λαιβ του δεν είναι τόσο χάλια), είναι γενικότερα σαν να παίζει η μουσική από πίσω περίεργα. Και φαντάζομαι αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα είχε την εμπειρία να το διαχειριστεί και θα τα έχασε τελείως. Μένει να το δούμε ολόκληρο.
Τουλάχιστον θα τα πάει καλύτερα η Κύπρος.
(@Memetchi πες μου ότι είσαι ακόμα αισιόδοξος!)

06-05-23

13:43
Στους ημιτελικούς δεν ψηφίζουν οι επιτροπές;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

06-05-23

13:48
Από φέτος όχιΣτους ημιτελικούς δεν ψηφίζουν οι επιτροπές;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

06-05-23

15:58
Victor feeling like Μαχμούτ Μαρία. Φωνάζει για να μας πείσει. Δεν φταίει το παιδί, ποιος δεν θα ήθελε να πάει; Άλλοι φταίνε.
Για ακόμη μια φορά σπρώχνουν στο διαγωνισμό κάποιον που θέλουν απλά να του βγάλουν τραγούδι με το που τελειώσει ο διαγωνισμός/να του χτίσουν καριέρα λόγω της δημοσιότητας που θα πάρει.

07-05-23

10:50
Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν μη Έλληνα ή Κύπριο να βλέπει το παιδί από το ΠΙΚΠΑ και να λέει, ναι μωρέ ας ξοδέψω 1€ να ψηφίσω υπέρ του.
Μόνο το 12άρι της Κύπρου θα πάρουμε και ευτυχώς μπας και του χρόνου ασχοληθούν λίγο περισσότερο και δε βάλουν κάποιον με μέσο.
Μόνο το 12άρι της Κύπρου θα πάρουμε και ευτυχώς μπας και του χρόνου ασχοληθούν λίγο περισσότερο και δε βάλουν κάποιον με μέσο.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

07-05-23

12:07
Τι εννοείς θα τα καταφέρουμε; Να μπούμε απλά στους τελικούς η να κερδίσουμε; Γιατί με αυτό το πακέτο και θαύμα μου ακούγεται να μπούμε στους τελικούςΑσπιρίνη μου, το τελευταίο εισιτήριο κατά τη δίκη μου εμπεριστατωμένη ανάλυση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς, τη Δανία και την Εσθονία. Κανένας από τους τρεις δεν έχει τίποτα το τρομερό αλλά έχει κάτι που υπερισχύει (άλλος φωνή, άλλος τραγούδι, άλλος συμμαχίες κτλ). Όποτε ναι, δεν μας έχω ξεγράψει. Επιτροπές δεν υπάρχουν να νοιαστούν τόσο για τα τεχνικά, αν λίγο πουλήσει το θέαμα να πάρουμε καμία 30κάτι ψήφους (αν υποθέσουμε σίγουρο 12αρι από Κύπρο), θα τα καταφέρουμε. Εδώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπήρχε θέμα με τον ήχο. Δεν είναι μόνο ο ίδιος (που αν βάλεις άλλο λαιβ του δεν είναι τόσο χάλια), είναι γενικότερα σαν να παίζει η μουσική από πίσω περίεργα. Και φαντάζομαι αν υπήρχε τέτοιο θέμα δεν θα είχε την εμπειρία να το διαχειριστεί και θα τα έχασε τελείως. Μένει να το δούμε ολόκληρο.

Poirot
Περιβόητο μέλος

07-05-23

12:43
Έλα Τριξ δεν θέλω ηττοπάθειες!!Τι εννοείς θα τα καταφέρουμε; Να μπούμε απλά στους τελικούς η να κερδίσουμε; Γιατί με αυτό το πακέτο και θαύμα μου ακούγεται να μπούμε στους τελικούς![]()
Athens 2024 !!1!1
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

07-05-23

13:07
Θα φέρουν τους ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα;;Έλα Τριξ δεν θέλω ηττοπάθειες!!
Athens 2024 !!1!1

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

07-05-23

14:54
Να μπούμε τελικό ρε. Με τέτοιο ανταγωνισμό και Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία... μέχρι και το Βέλγιο μας ψηφίζει σε ημιτελικούς έστω με κάτι 3αρια. Λίγο καλά να το πει (σε αυτό το κλιπ βγήκε και είπε ότι είχε θέμα με το ακουστικό και το μίξινγκ), τότε μπορούμε να πιάσουμε μια θέση λογικά.Τι εννοείς θα τα καταφέρουμε; Να μπούμε απλά στους τελικούς η να κερδίσουμε; Γιατί με αυτό το πακέτο και θαύμα μου ακούγεται να μπούμε στους τελικούς![]()
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

07-05-23

15:11
Ε τι θα πει ρε μεμε ότι δεν το έχει το παιδι;Να μπούμε τελικό ρε. Με τέτοιο ανταγωνισμό και Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία... μέχρι και το Βέλγιο μας ψηφίζει σε ημιτελικούς έστω με κάτι 3αρια. Λίγο καλά να το πει (σε αυτό το κλιπ βγήκε και είπε ότι είχε θέμα με το ακουστικό και το μίξινγκ), τότε μπορούμε να πιάσουμε μια θέση λογικά.

Έλα τώρα.
Και άσε που είναι και άδικο γιατί κανείς μας δεν τον διάλεξε να πάει. Κάποτε διαλεγαμε το άτομο που θα μας εκπροσωπήσει.
Τωωρα θα μένουμε με την ελπίδα ότι το παιδάκι θα κάνει θαύματα και θα πάμε τελικό....οκ

Poirot
Περιβόητο μέλος

07-05-23

15:47
Πάντως σε όλα τα top διάφορων χρηστών που βλέπω σε yt και σε σχόλια, η Ελλάδα κάπου περί την 14η θέση στον ημιτελικό και περί την 34η στο σύνολο "κατακτά".Να μπούμε τελικό ρε. Με τέτοιο ανταγωνισμό και Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία... μέχρι και το Βέλγιο μας ψηφίζει σε ημιτελικούς έστω με κάτι 3αρια. Λίγο καλά να το πει (σε αυτό το κλιπ βγήκε και είπε ότι είχε θέμα με το ακουστικό και το μίξινγκ), τότε μπορούμε να πιάσουμε μια θέση λογικά.
Memetchi
Διάσημο μέλος

07-05-23

16:29
Ναι κάποτε, πριν κοντά μια δεκαετίαΚαι άσε που είναι και άδικο γιατί κανείς μας δεν τον διάλεξε να πάει. Κάποτε διαλεγαμε το άτομο που θα μας εκπροσωπήσει.

Ναι τα τοπ είναι το προσωπικό τους γούστο απο το audio ή teasers, δεν μετράνε στην εξίσωση το τι παίζει στα λαιβ (ειδικά γειτονικές χώρες) που έχουμε δει μέχρι και φαβορί να μένουν εκτός. Να θυμίσω το Βέλγιο το 18, 10αδες στα στοιχήματα και τοπ, το κατέστρεψε λαιβ και αποκλείστηκε, το ίδιο και η δικιά μας η μπλεδοχέρα. Τα κοιτάξα και τώρα. Πέρσι η Λιθουανία ήταν 11η στα στοιχήματα, τελικά πέρασε 7η και μάλιστα 5η στο κοινό με 2-3 πόντους διαφορά από τον 3ο.Πάντως σε όλα τα top διάφορων χρηστών που βλέπω σε yt και σε σχόλια, η Ελλάδα κάπου περί την 14η θέση στον ημιτελικό και περί την 34η στο σύνολο "κατακτά".
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

07-05-23

21:40
Έκλαψαη μπλεδοχέρα

Τι μλκια στείλαμε πάλι... και δεν φτάνει που είναι ΟΛΟ απαίσιο, το ντυσανε και διασταύρωση προσκοπου με φυλακισμένο.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-05-23

17:58
Μια χαρά ήταν το τραγούδι. Απλώς το σύστημα ήθελε τη Ζήνα και δεν το προώθησε καθόλου.Που ήταν μια από τις χειρότερες συμμετοχες μας![]()
Πλέον δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τη eurovision γιατί η επιτροπή επηρεάζει πολύ τα τελικά αποτελέσματα.

09-05-23

19:04
Στο σημερινό ημιτελικό πάντως έχει αρκετά φαβορί: Σουηδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Φινλανδία, Πορτογαλία, Σερβία (νομίζω είναι, όχι; ) και άλλα. Πάντως για εμένα μία είναι η νικήτρια στη φετινή Eurovision και αυτή είναι η Πορτογαλία
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.

09-05-23

22:29
Της Σερβίας μού άρεσε αλλά δεν ακουγόταν καν η φωνή του, πιο πολύ μιούζικαλ ήταν ή θεατρικό παρά τραγούδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- charmander
- Ilma
- Wonderkid
- chester20080
- Nikoleta_Giann
- Memetchi
- jj!
- Δροσουλίτης
- eukleidhs1821
- Sosstoss
- thenutritionist
- Joji
- taketrance
- User2350
- bigthor
- Εχέμυθη
- parrot/παπαγάλος
- American Economist
- arko
- fmarulezkd
- touvlo
- Unboxholics
- Ωρορα
- ΘανάσοςG4
- camil
- giannhs2001
- Meow
- Libertus
- Esperos1
- Maraki4you
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- Ness
- fockos
- Abiogenesis
- Jack of Spades
- kalhkardia
- Viedo
- johnsala
- spring day
- lepipini
- Roulaki
- Αντικειμενικός
- snowy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.