Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.090 μηνύματα.

08-05-24

23:15
Φαίνεται πολύ καλό αυτό το βίντεο στο x.com!εχει λικαριστει ολοκληρο με τα κανονικα πλανα αλλα μονο το μεσημεριανο που ηταν χαλια φωνητικα . Απο το jury show εχει βγει καποιο κλιπακια , και εχουν διορθωθει τα φωνητικα
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.288 μηνύματα.

08-05-24

23:17
ξέρουμε τι ώρα/με τη σειρά θα βγεί η Μαρίνα αύριο; Στις 11 θα φτάσω σπίτι 

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.230 μηνύματα.

08-05-24

23:21
θα το εχεις χασειξέρουμε τι ώρα/με τη σειρά θα βγεί η Μαρίνα αύριο; Στις 11 θα φτάσω σπίτι![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.090 μηνύματα.

08-05-24

23:21
Αρχηγέ τα σπίτια μας θα παίξουμε, δεν υπάρχει "εναλλακτικά".Πενταδα με τυχαια σειρα: Ουκρανια Κροατι Ιταλια Ελλαδα Ελβετια
Παιξτε μεχρι και τα σπιτια σας.
Εναλλακτικα: Ουκρανια, Κροατια, Ιταλια, Ελβετια, Ιρλανδια

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-05-24

23:22
Κλ θα βγαλω τελικη προβλεψη αυριο τοτε. Θα ξεπερασει και αυτες του ΑκικουΑρχηγέ τα σπίτια μας θα παίξουμε, δεν υπάρχει "εναλλακτικά".![]()

08-05-24

23:23
Εχω λατρέψει Ιρλανδία και Κροατία και μου άρεσε αρκετά της Κύπρου παρ’ ολο που ηταν φουλ ποπ γιατι είχε catchy ρεφρέν. Ανυπομονω για την εμφάνιση της Μαρίνας αλλά ανυπομονώ περισσότερο για το Ισραήλ καθώς ΠΕΡΙΜΕΝΩ να δω κάποια σημαία της Παλαιστινης. Θα έχει τρομερή φαση και πραγματικά ελπίζω να την δείξει κάποιος γτ υποτίθεται σαν διαγωνισμός δεν παίρνει θέση πολιτικά αλλά μέχρι στιγμής αυτό έχει κάνει.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.230 μηνύματα.

08-05-24

23:27
δεν ξερω κατα ποσο θα εχει φαση να γιουχαρουν την κοπελα ( ισως να της πεταξουν και τιποτα στην σκηνη )Θα έχει τρομερή φαση

08-05-24

23:28
Την EBU θα γιουχάρουν ουσιαστικά, όχι την κοπέλα. Δεν είναι το θέμα η κοπέλα ή η καταγωγή της. Το θέμα είναι η υποκρισία που υπάρχει εκεί πέρα για τα πολιτικά συμφέροντα.δεν ξερω κατα ποσο θα εχει φαση να γιουχαρουν την κοπελα ( ισως να της πεταξουν και τιποτα στην σκηνη )
Micro
Συντονιστής

08-05-24

23:32
την EBU μπορουν να την γιουχαρουν οταν δεν ειναι καποιος στην σκηνη ... μην κοροιδευομαστε το μισος προς τον πολεμο πολλοι το προσωποποιουν ( σε λανθασμενα ατομα )Την EBU θα γιουχάρουν ουσιαστικά, όχι την κοπέλα. Δεν είναι το θέμα η κοπέλα ή η καταγωγή της. Το θέμα είναι η υποκρισία που υπάρχει εκεί πέρα για τα πολιτικά συμφέροντα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.592 μηνύματα.

08-05-24

23:36
Eurovision χωρίς Καπουτζιδη είναι σαν το σουβλάκι χωρίς το τζατζίκι.
Παρόλα αυτά τη βλέπω κάθε χρόνο γιατί μου αρέσει η μουσική και να ακούω νέα τραγούδια.
Αλλά δεν είναι όπως παλιά, σίγουρα.
Εγώ θα ήθελα την Δάφνη Μπόγκοτα. Αυτή ήταν η συνώνυμη λέξη της Eurovision.
Scandal
Διαχειριστής

08-05-24

23:39
Ο Καπουτζίδης ήταν φοβερός στην παρουσίαση. Εύστοχος, με ορθή φωνή και σωστές παύσεις και αναλύσεις.
Και η Μπόγκοτα ήταν σύμβολο - συνώνυμο της λέξης eurovision για χρόνια αλλά ξεπεράστηκε και σαν τον Καπουτζίδη δεν έχει.
Και η Μπόγκοτα ήταν σύμβολο - συνώνυμο της λέξης eurovision για χρόνια αλλά ξεπεράστηκε και σαν τον Καπουτζίδη δεν έχει.

08-05-24

23:52
Μη αναγκαίο κακο αν δεν βγει καλη η παρουσίαση της στην περίπτωση που το κοινό εκείνη την ώρα δείξει πως υποστηριζει την Παλαιστινη. Αν και όλοι της διοργανωσης προφανώς θα φροντίσουν να βγει.την EBU μπορουν να την γιουχαρουν οταν δεν ειναι καποιος στην σκηνη ... μην κοροιδευομαστε το μισος προς τον πολεμο πολλοι το προσωποποιουν ( σε λανθασμενα ατομα )
Όπως κι αν έχει όμως, ειναι υποκριτικό που στο Ισραήλ επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ετσι το βλεπω εγώ τουλάχιστον αλλά αν γίνει ανάλυση του θέματος εδώ φεύγουμε τελείως από το νόημα του θρεντ και πάμε στα πολιτικά.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-24

00:03
Ρεαλ ετοιμασου να υποταχθεις στην μεγαλυτερη ομαδα της Γερμανιας.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

09-05-24

00:07
Γύρω στις 10 και 20 λογικάξέρουμε τι ώρα/με τη σειρά θα βγεί η Μαρίνα αύριο; Στις 11 θα φτάσω σπίτι![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχω λατρέψει Ιρλανδία και Κροατία και μου άρεσε αρκετά της Κύπρου παρ’ ολο που ηταν φουλ ποπ γιατι είχε catchy ρεφρέν. Ανυπομονω για την εμφάνιση της Μαρίνας αλλά ανυπομονώ περισσότερο για το Ισραήλ καθώς ΠΕΡΙΜΕΝΩ να δω κάποια σημαία της Παλαιστινης. Θα έχει τρομερή φαση και πραγματικά ελπίζω να την δείξει κάποιος γτ υποτίθεται σαν διαγωνισμός δεν παίρνει θέση πολιτικά αλλά μέχρι στιγμής αυτό έχει κάνει.

09-05-24

00:15
Το γιουχάρισμα είναι οντως άσχημο για την ίδια. Η αντιπάθεια ωστόσο πηγαίνει στην EBU και οχι σε αυτήν.Γύρω στις 10 και 20 λογικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όπως κι αν έχει, εγώ δεν ανεφερα πως ανυπομονώ να ακούσω γιουχάρισμα. Ανεφερα πως περιμένω να φανει η σημαία της Παλαιστινης από το κοινό για τον κανόνα που βγήκε πως απαγορεύεται η σημαία της.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

09-05-24

00:17
Το ξέρω, απλά είδα το ποστ σου και θυμήθηκα ότι είδα το τουιτ πριν λίγοΤο γιουχάρισμα είναι οντως άσχημο για την ίδια. Η αντιπάθεια ωστόσο πηγαίνει στην EBU και οχι σε αυτήν.
Όπως κι αν έχει, εγώ δεν ανεφερα πως ανυπομονώ να ακούσω γιουχάρισμα. Ανεφερα πως περιμένω να φανει η σημαία της Παλαιστινης από το κοινό για τον κανόνα που βγήκε πως απαγορεύεται η σημαία της.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

09-05-24

01:02
Πολύ άσχημο το γιουχάρισμα στην κοπέλα. Κρίμα. Και το τραγούδι είναι πάρα πολύ ωραίο, όπως και η φωνή της που είναι από τις καλύτερες της φετινής διοργάνωσης. Μάλλον εκεί θα πάει η αυριανή μου ψήφος.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

09-05-24

01:16
χαρηκε η ψυχουλα μου με το γιουχαρισμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vasiliis
- Αλκίμαχος
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- User2350
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.