Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.097 μηνύματα.

09-05-24

22:36
Δεν μου άρεσε, το acapella τι το ήθελε;Μπέσα παιδιά κλαίω με το γαλλικό τραγούδι

Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-24

22:37
Ε ρε παιδιά, εμένα μου φαίνεται για πάνω από 30. Γιατί σε όλους σας φαίνεται 20;
Οι 40αρες πλέον είναι κοριτσάκια![]()
Εγώ θα την έκανα γύρω στα 30! Μπράβο γονίδια!

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

09-05-24

22:37
Αν εννοεις τους σατανιστας,.μαζι σου..
![]()

09-05-24

22:39
Δεν μου άρεσε, το acapella τι το ήθελε;![]()

Δες το βίντεο που λέει και τους στίχους και σίγουρα θα συγκινηθείς
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.294 μηνύματα.

09-05-24

22:42
Άμα δεν παινεψω το σπίτι μου..θα πέσει να με πλακώσει
.. Όμως όντως ο Σλιμαν ήταν πολύ συγκινητικός ρε σεις! Όταν έλεγε τα τόσο όμορφα αυτά λόγια, τα μάτια του ήταν τόσο γλυκά.

Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-24

Δε παίρνει και καλές ανάσες Σε κάποια σημεία ακούστηκε λαχανιασμενη Παίζει ναναι πτώμα απτη φαρυγγίτιδαΔεν κρατούσε το μικρόφωνο σωστά στην αρχή και δεν μπορούσε να κρατήσει τη φωνή της ψηλά. Σκηνική παρουσία πολύ καλή αν και το τικτοκ στην αρχή δεν μου άρεσε. Θα περάσει τελικό. Το θέμα είναι δούμε πως θα πάει το Σάββατο. Είναι λάθος να τη συγκρίνουμε με διαγωνιζόμενους που πήγαιναν με ελάχιστο budget τα τελευταία χρόνια.

09-05-24

Ούτε και η Δανή ακούγεται.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

09-05-24

22:43
Φρικη λεμε.Αυτο με το πολυ πρωτοτυπο ''ζεταιμε ''δεν ηταν;Μπέσα παιδιά κλαίω με το γαλλικό τραγούδι

09-05-24

22:44
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν οι περισσότεροι τα λόγια οπότε δε σου βγαίνει το συναίσθημα που κανονικά έχει αυτό το τραγούδι. Πάντως εγώ τον ερωτεύτηκα στα 3 αυτά λεπτά. Υπέροχος.Άμα δεν παινεψω το σπίτι μου..θα πέσει να με πλακώσει.. Όμως όντως ο Σλιμαν ήταν πολύ συγκινητικός ρε σεις! Όταν έλεγε τα τόσο όμορφα αυτά λόγια, τα μάτια του ήταν τόσο γλυκά.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

09-05-24

22:45
Ο γαλλος; Για τον γαλλο λεμε;Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν οι περισσότεροι τα λόγια οπότε δε σου βγαίνει το συναίσθημα που κανονικά έχει αυτό το τραγούδι. Πάντως εγώ τον ερωτεύτηκα στα 3 αυτά λεπτά. Υπέροχος.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.097 μηνύματα.

09-05-24

22:46
Σαν παραδοσιακή κιτσαρία μου φαίνεται της Αρμενίας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-05-24

22:46
Αντε καλε..γιατι το λες αυτο;Σαν παραδοσιακή κιτσαρία μου φαίνεται της Αρμενίας.

Scandal
Διαχειριστής

09-05-24

22:47
Μου αρέσει ο ψηλός ο διπλανός της όμως.Αντε καλε..γιατι το λες αυτο;![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.294 μηνύματα.

09-05-24

22:57
Ωραίος ο Λετονός, συγκινήθηκε κιόλας ο γλυκούλης. Δεν πιστεύω να περάσει δυστυχώς. 

Scandal
Διαχειριστής

09-05-24

22:59
Τραγούδι 80s η Ισπανία.
Scandal
Διαχειριστής

09-05-24

23:13
Ωραίο το Βέλγιο!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

09-05-24

23:14
Ωραίο ωραίοΩραίο το Βέλγιο!

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.993 μηνύματα.

09-05-24

23:14
Η Ισπανία με ποια λογική πέρασε στον τελικό;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.660 μηνύματα.

09-05-24

23:17
της Σάττι ξεχωρίζει από όσα είδα.
αρκετά όμως. πονέσανε τα αυτιά μου και τα μάτια μου. οι περισσότεροι έχουν μείνει στα κακά 80-90s.
αρκετά όμως. πονέσανε τα αυτιά μου και τα μάτια μου. οι περισσότεροι έχουν μείνει στα κακά 80-90s.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vasiliis
- Αλκίμαχος
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- User2350
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.