Eurovision 2024

• Thread starter Thread starter Scandal
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν εννοεις τους σατανιστας,.μαζι σου.. :hehe:

giphy-3.gif

Άμα δεν παινεψω το σπίτι μου..θα πέσει να με πλακώσει :redface:.. Όμως όντως ο Σλιμαν ήταν πολύ συγκινητικός ρε σεις! Όταν έλεγε τα τόσο όμορφα αυτά λόγια, τα μάτια του ήταν τόσο γλυκά.

Δεν κρατούσε το μικρόφωνο σωστά στην αρχή και δεν μπορούσε να κρατήσει τη φωνή της ψηλά. Σκηνική παρουσία πολύ καλή αν και το τικτοκ στην αρχή δεν μου άρεσε. Θα περάσει τελικό. Το θέμα είναι δούμε πως θα πάει το Σάββατο. Είναι λάθος να τη συγκρίνουμε με διαγωνιζόμενους που πήγαιναν με ελάχιστο budget τα τελευταία χρόνια.
Δε παίρνει και καλές ανάσες Σε κάποια σημεία ακούστηκε λαχανιασμενη Παίζει ναναι πτώμα απτη φαρυγγίτιδα

Άμα δεν παινεψω το σπίτι μου..θα πέσει να με πλακώσει :redface:.. Όμως όντως ο Σλιμαν ήταν πολύ συγκινητικός ρε σεις! Όταν έλεγε τα τόσο όμορφα αυτά λόγια, τα μάτια του ήταν τόσο γλυκά.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν οι περισσότεροι τα λόγια οπότε δε σου βγαίνει το συναίσθημα που κανονικά έχει αυτό το τραγούδι. Πάντως εγώ τον ερωτεύτηκα στα 3 αυτά λεπτά. Υπέροχος. <3

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν οι περισσότεροι τα λόγια οπότε δε σου βγαίνει το συναίσθημα που κανονικά έχει αυτό το τραγούδι. Πάντως εγώ τον ερωτεύτηκα στα 3 αυτά λεπτά. Υπέροχος. <3
Ο γαλλος; Για τον γαλλο λεμε; :hehe:

Σαν παραδοσιακή κιτσαρία μου φαίνεται της Αρμενίας.

Τραγούδι 80s η Ισπανία.

Ωραίο το Βέλγιο!

της Σάττι ξεχωρίζει από όσα είδα.

αρκετά όμως. πονέσανε τα αυτιά μου και τα μάτια μου. οι περισσότεροι έχουν μείνει στα κακά 80-90s.

Η Σάττι είναι θεά μπροστά σ' αυτούς.

Απλή, λιτή κι απέριττη.. και κουκλίτσα🥰

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back