Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-03-24

12:41
Κοιτα να δεις ομως που με αυτο το κιτσαριο θα μπουμε ανετα 10δα. Την σαττι την πιστευω πολυ.Στο τσιρκο αυτο ,διαχρονικα εχουν παει και εξαιρετικα κομματια.Δεν ειναι αναγκη να ειμαστε ΕΜΕΙΣ το τσιρκο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

09-03-24

12:42
Και βεβαια την πιστευεις διοτι εισαι αυτου του πολιτισμικου επιπεδου.Αυτο λεμε.Κοιτα να δεις ομως που με αυτο το κιτσαριο θα μπουμε ανετα 10δα. Την σαττι την πιστευω πολυ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-03-24

12:50
αη μπραβο . Ξυδακι αμα δεν γουσταρεις . Ακου τραπ!Και βεβαια την πιστευεις διοτι εισαι αυτου του πολιτισμικου επιπεδου.Αυτο λεμε.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

09-03-24

13:01
A δε ήξερα πως ήταν Ξυλουρης ,η μουσική ενώνει τους ανθρωπους κ ηρεμεί τα πλήθη δεν είναι ποτέ ξεπέσμος το μοίρασμα of cultureΧριστέ μου, να στείλουμε Ξυλούρη στην Eurovision?
υπέρτατος ξεπεσμός και ασέβεια (για τον Ξυλούρη)
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-03-24

13:04
Σίγουρα, αλλά υπάρχει το μέρος για όλα.δεν είναι ποτέ ξεπέσμος το μοίρασμα of culture
Η Eurovision είναι κατά 80% ενα οπτικοακουστικό σόου.
Με την ίδια λογική που η Κάλλας δεν θα τραγουδούσε στο πανηγύρι του χωριού.
imo
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

09-03-24

13:11
Γιατί όχι ? Η κουλτούρα είναι για όλους όπως κ στην αρχαία Ελλάδα το θεατρο ήταν προσβάσιμο και ανοιχτό σε όλους άσχετα την κοινωνική θέση, τις πεποιθήσεις κλπ... ενωνε τον λαό.. κ τον επιμορφώνεΣίγουρα, αλλά υπάρχει το μέρος για όλα.
Η Eurovision είναι κατά 80% ενα οπτικοακουστικό σόου.
Με την ίδια λογική που η Κάλλας δεν θα τραγουδούσε στο πανηγύρι του χωριού.
imo
Δεν συμφωνώ με την ψευτοκουλτουρα αλλά καταλαβαίνω εννοείται το point σου..
Αν ακούσετε πχ το " beautiful mess.. και άλλα τραγούδια είναι υπέροχα
Ο σκοπός της Γιουροβιζιον ήταν να συσπυρωθει ο κόσμος μετά τον 2ρο παγκόσμιο πόλεμο , ο κόσμος να ανοίξει προς τις κουλτούρες των άλλων χωρών με κάποιες φορες ελαφρύ τόνο κ άλλες με πιο σοβαρό. .

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

09-03-24

13:16
Λατρευω το ξυδι εχω να σου πω! Βεβαιαως εσυ τσαντιστικες ..εγω απλα λεω την αποψη μου.αη μπραβο . Ξυδακι αμα δεν γουσταρεις . Ακου τραπ!

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

09-03-24

13:22
6ο φαβορι ειναι η σαττι παντως συμφωνα με τους ειδικους. Να δω αμα το σηκωσουμε αμα θα πας ομονοια να πανηγυρισεις 'ή θα λες ειναι για αραβες το τραγουδιΛατρευω το ξυδι εχω να σου πω! Βεβαιαως εσυ τσαντιστικες ..εγω απλα λεω την αποψη μου.
![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

09-03-24

13:22
Πάνε 22 χρονια απο τότε αλλά δε θα ξεχάσω ΠΟΤΕ αυτη την ΕΠΙΚΗ τραγουδάρα με τη στολάρα και το εθνόσημο (εστω κι αν ειναι του Θέματος Ελλαδικών).
Ο Μιχαλάκης έχει βγάλει επικές τραγουδάρες (ΚΑΙ σαν παραγωγός):
(Και σαν τραγουδιστής):
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

09-03-24

13:26
Καλα σοβαρα τωρα; Εχεσθην τι θα γινει.Δηλαδη..σοβαρεψου που θα πανυγηριζω για τη γιουροβιζιον.Εκτος αν ητανε να εξαιρετικο τραγουδι.6ο φαβορι ειναι η σαττι παντως συμφωνα με τους ειδικους. Να δω αμα το σηκωσουμε αμα θα πας ομονοια να πανηγυρισεις 'ή θα λες ειναι για αραβες το τραγουδι
Κατα τα αλλα μακαρι να ειχε αραβικα στοιχεια το τραγουδι.ΙΝΔΙΚΑ μαρθα κλαψα εχει/.αν δεν το εχεις πιασει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

09-03-24

13:30
Εδω δεν κατεβηκαμε για την Παπαρίζου που ειχε λύρες μέσα και ήταν και φανταστικό.
Εδω δεν κατεβήκαμε για τον Σάκη... αχ σάκις.
Δε λεω, κατέβαινα για Σάττι, αμα μου έλεγε για ρομαντική περατζάδα, ειναι κουκλα. Αλλα οχι για να πανηγυρίσω Eurovision.
Εδω δεν κατεβήκαμε για τον Σάκη... αχ σάκις.
Δε λεω, κατέβαινα για Σάττι, αμα μου έλεγε για ρομαντική περατζάδα, ειναι κουκλα. Αλλα οχι για να πανηγυρίσω Eurovision.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

09-03-24

13:49
#standwithsatti
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-03-24

14:20
Εντωμεταξυ τι φάση, ο γουγλης λέει οτι ειναι 37 ετων κι εγω το στυλάκι της το κοβω για μαξ 20άρας τικτοκερ.
Κουκλίτσα όμορφη, μιαμ.
Κουκλίτσα όμορφη, μιαμ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

09-03-24

14:21
Μας εχει κλεψει την καρδια η ατιμη.Εντωμεταξυ τι φάση, ο γουγλης λέει οτι ειναι 37 ετων κι εγω το στυλάκι της το κοβω για μαξ 20άρας τικτοκερ.
Κουκλίτσα όμορφη, μιαμ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-03-24

14:23
Ναι αδερφέ μου, αλλά κοίτα να ξεχωρίσεις το τι νιώθει η καρδούλα, απ' το τι ακούν τα αυτιά σου.Μας εχει κλεψει την καρδια η ατιμη.
Κι εμένα χαίρεται η καρδιά μου όταν τη βλέπει, αλλά έχω κι ένα μουσικό γούστο.

ΥΓ: Κανονικά ήθελα να πω "Βγάλε το πουλί σου απο τ αυτιά σου γιατί έχεις κουφαθεί" αλλά ήταν πολύ χοντρή καφρίλα για αστειο και δεν ήθελα να παρεξηγηθείς.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

09-03-24

14:27
Πιθανότητα να κερδίσουμε την Eurovison με αυτό το έκτρωμα = Πιθανότητα να γίνει όλος ο πλανήτης Vegan = 0%.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-03-24

14:33
Ναι γιατι η Eurovision ειναι λυρική σκηνή και σηκώνει μόνο την Τραβιάτα του Βέρντι.Πιθανότητα να κερδίσουμε την Eurovison με αυτό το έκτρωμα = Πιθανότητα να γίνει όλος ο πλανήτης Vegan = 0%.
Κάτι τέτχοια κλαπατσίμπανα θα πάρουν την πρωτιά και ύστερα θα βγείτε με Κυριάκο να απονείμετε μετάλλιο Ελλάδα 3.0 της προόδου και του πολιτισμού, θα την κάνετε Πρέσβειρα Ευρωπαικού Πολιτισμού και θα πέσουν 62 μίζες για εμφανίσεις 20 λεπτών σε πανηγύρια στην Τραβαραχούλα Θεσπρωτίας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

09-03-24

14:34
Ναι γιατι η Eurovision ειναι λυρική σκηνή και σηκώνει μόνο την Τραβιάτα του Βέρντι.
Κάτι τέτχοια κλαπατσίμπανα θα πάρουν την πρωτιά και ύστερα θα βγείτε με Κυριάκο να απονείμετε μετάλλιο Ελλάδα 3.0 της προόδου και του πολιτισμού, θα την κάνετε Πρέσβειρα Ευρωπαικού Πολιτισμού και θα πέσουν 62 μίζες για εμφανίσεις 20 λεπτών σε πανηγύρια στην Τραβαραχούλα Θεσπρωτίας.
Δεν νικάει η Ελλάδα με αυτό το τραγούδι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-03-24

14:36
Θα βγει ή 3ο ή 2ο. Θα το δεις.Δεν νικάει η Ελλάδα με αυτό το τραγούδι.
American Economist
Επιφανές μέλος

09-03-24

14:38
Θα βγει ή 3ο ή 2ο. Θα το δεις.
Δεν νομίζω, 10αδα μπορεί σχετικά άνετα αν έχει μια καλή σκηνική παρουσία όμως top 3 σχεδόν αδύνατον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vasiliis
- Αλκίμαχος
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- User2350
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.