Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.602 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Scandal έγραψε: #761 09-05-24 14:04 Όντως είχε πυρετό η Σάττι; Τι κόλλησε, covid; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:06 Ο Poirot έγραψε: #762 09-05-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όντως είχε πυρετό η Σάττι; Τι κόλλησε, covid; Click για ανάπτυξη... Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.602 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Scandal έγραψε: #763 09-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... Ωχ φαρυγγίτιδα δύσκολο, φτου γκαντεμιά! Μακάρι στον τελικό να έχει συνέλθει, το ότι θα περάσει σήμερα είναι δεδομένο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.813 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:15 Ο Memetchi έγραψε: #764 09-05-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: δεν τα εχω μελετησει πολυ αυτα τα συμβολα οπως και τους στιχους του τραγουδιου Click για ανάπτυξη... Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ιαγωνισμος τραγουδιου ειναι και για εμενα θρησκευτικα συμβολα πρεπει να απογερευτουν γιατι σηκωνουν αντιδρασεις. Αλλα ξαναλεω μικρη σημασια εχουν αυτα. Οταν θελουν φιμωνουν την τεχνη και επιτρεπουν σε κρατοι που διαπρατουν γενοκτονιες να λαμβανουν κανονικα μερος στο τσιρκο. Click για ανάπτυξη... Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #765 09-05-24 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:06 Ο Poirot έγραψε: #762 09-05-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όντως είχε πυρετό η Σάττι; Τι κόλλησε, covid; Click για ανάπτυξη... Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.602 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Scandal έγραψε: #763 09-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... Ωχ φαρυγγίτιδα δύσκολο, φτου γκαντεμιά! Μακάρι στον τελικό να έχει συνέλθει, το ότι θα περάσει σήμερα είναι δεδομένο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.813 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:15 Ο Memetchi έγραψε: #764 09-05-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: δεν τα εχω μελετησει πολυ αυτα τα συμβολα οπως και τους στιχους του τραγουδιου Click για ανάπτυξη... Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ιαγωνισμος τραγουδιου ειναι και για εμενα θρησκευτικα συμβολα πρεπει να απογερευτουν γιατι σηκωνουν αντιδρασεις. Αλλα ξαναλεω μικρη σημασια εχουν αυτα. Οταν θελουν φιμωνουν την τεχνη και επιτρεπουν σε κρατοι που διαπρατουν γενοκτονιες να λαμβανουν κανονικα μερος στο τσιρκο. Click για ανάπτυξη... Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #765 09-05-24 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Όντως είχε πυρετό η Σάττι; Τι κόλλησε, covid; Click για ανάπτυξη... Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.602 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Scandal έγραψε: #763 09-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... Ωχ φαρυγγίτιδα δύσκολο, φτου γκαντεμιά! Μακάρι στον τελικό να έχει συνέλθει, το ότι θα περάσει σήμερα είναι δεδομένο. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.813 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:15 Ο Memetchi έγραψε: #764 09-05-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: δεν τα εχω μελετησει πολυ αυτα τα συμβολα οπως και τους στιχους του τραγουδιου Click για ανάπτυξη... Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ιαγωνισμος τραγουδιου ειναι και για εμενα θρησκευτικα συμβολα πρεπει να απογερευτουν γιατι σηκωνουν αντιδρασεις. Αλλα ξαναλεω μικρη σημασια εχουν αυτα. Οταν θελουν φιμωνουν την τεχνη και επιτρεπουν σε κρατοι που διαπρατουν γενοκτονιες να λαμβανουν κανονικα μερος στο τσιρκο. Click για ανάπτυξη... Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #765 09-05-24 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... Ωχ φαρυγγίτιδα δύσκολο, φτου γκαντεμιά! Μακάρι στον τελικό να έχει συνέλθει, το ότι θα περάσει σήμερα είναι δεδομένο.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.813 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:15 Ο Memetchi έγραψε: #764 09-05-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: δεν τα εχω μελετησει πολυ αυτα τα συμβολα οπως και τους στιχους του τραγουδιου Click για ανάπτυξη... Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ιαγωνισμος τραγουδιου ειναι και για εμενα θρησκευτικα συμβολα πρεπει να απογερευτουν γιατι σηκωνουν αντιδρασεις. Αλλα ξαναλεω μικρη σημασια εχουν αυτα. Οταν θελουν φιμωνουν την τεχνη και επιτρεπουν σε κρατοι που διαπρατουν γενοκτονιες να λαμβανουν κανονικα μερος στο τσιρκο. Click για ανάπτυξη... Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #765 09-05-24 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: δεν τα εχω μελετησει πολυ αυτα τα συμβολα οπως και τους στιχους του τραγουδιου Click για ανάπτυξη... Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ιαγωνισμος τραγουδιου ειναι και για εμενα θρησκευτικα συμβολα πρεπει να απογερευτουν γιατι σηκωνουν αντιδρασεις. Αλλα ξαναλεω μικρη σημασια εχουν αυτα. Οταν θελουν φιμωνουν την τεχνη και επιτρεπουν σε κρατοι που διαπρατουν γενοκτονιες να λαμβανουν κανονικα μερος στο τσιρκο. Click για ανάπτυξη... Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.039 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:25 Ο Micro έγραψε: #765 09-05-24 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχει φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λένε. Δεν άκουσα κάτι για covid. Πάνω από όλα η υγεία, να ξεκουραστεί κι ας μην πάει τόσο καλά το βράδυ. Κι ας μας φέρει ό,τι θέλει μετά-τα-τα. Αλλά όπως και να έχει, στην αποψινή δεκάδα πιστεύω ότι θα είναι και θα περάσει στον τελικό. Click για ανάπτυξη... ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Poirot έγραψε: #766 09-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: ας προσευχηθουμε να εχει γινει καλα μεχρι τον τελικο και να κολλησει και τους αλλους διαγωνιζομενους Click για ανάπτυξη... Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:34 Ο Guest 030894: #767 09-05-24 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Με Baby Lasagna και Nemo πάντως έχει μιλήσει, πάμε να βγάζουμε ένα-ένα τα φαβορί από τη μέση. Και με την Angelina μίλησε χθες. Επόμενη στάση: Slimane. Click για ανάπτυξη... Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Poirot έγραψε: #768 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Οντως να τους ξεπαστρεψουμε ολους, να βγει νοκ αουτ η Σαττι, και να το σηκωσει η Ουκρανια Click για ανάπτυξη... Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία;
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:35 Ο Paragontas7000: #769 09-05-24 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. . amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Άρα να απαγόρευαν και στην Ουκρανία ήθελες; Αντιδράσεις πολλά προκαλούν. Όπως και να έχει θα κάνω ένα γενικό σχόλιο γιατί νομίζω χαλάμε το κλίμα του χαλαρού σχολιασμού, η πολιτική πάντα υπήρχε και θα υπάρχει όσο και αν έχουν κατά καιρούς προσπαθήσει να την περιορίσουν και υποτίθεται και τώρα αυτό προσπαθούν. Όμως, μιλάμε για την ebu, προφανώς θα πάει σύμφωνα με αυτά που θέλει η Ευρώπη η οποία έχει πάρει θέση υπερ του Ισράηλ. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισαν τη Ρωσία και για τον ίδιο λόγο δεν ασχολήθηκε κανείς με το Αζερμπαιτζάν και την Αρμενία οι οποίες επίσης βρισκόντουσαν σε εμπόλεμη κατάσταση και δεν χύθηκε ούτε ένα δάκρυ εκεί. Δεν ανακάλυψες την Αμερική βρε Παράγοντα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι πολιτικη μεμετσι μου το θεμα με τη παλαιστινη και το ισραηλ. Ειναι στοιχειωδης λογικη και ανθρωπια κατι που η γιουροβιζιον μαλλον δεν εχει.Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Μονο διαγωνισμος τραγουδιου δεν ειναι πλεον. Οπως ειπες και εσυ εκτελουν πολιτικα συμφεροντα της ευρωπης. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τότε τι χτυπιέσαι 2 σελίδες τώρα; Μόνο να γίνεται σαματάς Click για ανάπτυξη... και σε 15 σελιδες θα χτυπιεμαι οταν βλεπω αδικια. .
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:39 Η amarelia έγραψε: #770 09-05-24 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: .Και δεν με νοιαζει κανενα κλιμα να χαλασει. Click για ανάπτυξη... Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. όσο άδικο και κακό να είναι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τον κόσμο.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:40 Ο Paragontas7000: #771 09-05-24 14:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κανένας δε θα αφήσει να περάσουν τέτοια μηνύματα που θα διχάσουν τον κόσμο γιατι παίζονται λεφτά. Click για ανάπτυξη... Ξυδακι και πουλο σε οποιον διχαστει με την παλαιστινη λεω εγω. Αντε με το ξεπλυμα της Ε.Ε γιατι κουρασε.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Guest 030894: #772 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Έχεις παίξει στοίχημα την Ουκρανία; Click για ανάπτυξη... Οχι, απλα ειμαι φαν. Με αποδοση 8 βεβαια ενα ταληρο το ριχνα
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:41 Ο Paragontas7000: #773 09-05-24 14:41 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι το πανηγύρι του χωριού, έχει απο πίσω τεράστιους χορηγούς που ποντάρουν χρήματα στο να βγεί ενα θέαμα ή/και να προωθήσουν και τον εαυτό τους. Click για ανάπτυξη... Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:44 Η amarelia έγραψε: #774 09-05-24 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Αντε καλη θεαση σε οσους το στηριζετε. Click για ανάπτυξη... αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:47 Ο Paragontas7000: #775 09-05-24 14:47 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αν θέλεις να αποκοπείς απο τη μαυρίλα και την σκατίλα και την υποκρισία του κόσμου σου έχω πολύ κακά νέα καθώς δεν έχουν τελειωμό και θα πρέπει πιθανότατα να κάνεις ασκητική ζωή. άσε μας παράγοντα, δεν μας ανοίγεις τα μάτια τωρα εσυ, συνειδητά τα κλείνουμε ορισμένες φορές καθώς θα πεθάνουμε απο τη μαυρίλα Click για ανάπτυξη... Απλα απογοητευτηκα αμαρελια μου γιατι τη γιουροβιζιον την ειχα πιο προοδευτικη. Μαλλον εκανα λαθος. Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικος , οσο ακομα μπορω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2024 Ενταξει καλη η καυλαντα και το γελιο εδω μεσα αλλα δεν ειναι κακο να ασκουμε κριτικη. Καποιοι εχουμε ματια και μυαλο και κρινουμε οτι δεν μας αρεσει.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:49 Η amarelia έγραψε: #776 09-05-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Προσπαθω να παραμεινω ρομαντικο Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:50 Ο Paragontas7000: #777 09-05-24 14:50 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καλή τύχη, το εννοώ δεν ειρωνεύομαι Αλλά όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσο περισσότερο θα το χάνεις Click για ανάπτυξη... Δυστυχως εχεις δικιο.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:52 Η Joji έγραψε: #778 09-05-24 14:52 Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelikaaa johnsala Paragontas7000 Libertus fockos American Economist Debugging_Daemon Drscientist charmander chester20080 giannhs2001 Jack of Spades Wonderkid giorgos5002 Ilikntas Αλκίμαχος Memetchi rafaela11 Kate1914 Luludaki touvlo bibliofagos ROM32 Ariana2018 taketrance Fernando_A A350 thenutritionist Εριφύλη jj! camil Μήτσος10 Ωρορα melina_51 fmarulezkd Unboxholics iew melmel Βρεγμένη γάτα back2967 Leo komm suaimhneas Βασιλης1234 globglogabgalab V@Per fourkaki Adamkonstantinidhs tsoufis1989 xristarac eukleidhs1821 marww Maraki4you SIAmia EllieKal User2350 dmav Mitsaras23 Esperos1 hirasawayui Sosstoss Totreno aggelosst9 AK-92 Thodoris95 Δροσουλίτης gademis Ilma Dark_kronos Antonia Alexandra GeorgePap2003 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2024 στις 14:53 Ο Guest 030894: #779 09-05-24 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 108 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γενικά δεν είμαι καθόλου του τζόγου και δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, αλλά μόλις μου έστειλε ένας φίλος μου να παίξουμε ένα για την Eurovision and I’m tempted Βλέπω στο site σου δίνουν 20€ για κατάθεση αν είσαι νέος χρήστης, οπότε δεν βάζεις τίποτα εσύ. Είμαι 10% να το κάνω και 90% να κάτσω στα αυγά μου γιατί έχω και μια επιρρέπεια στους εθισμούς. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει εθισμος στον τζογο. Λεγεται αφοσιωση στην αποκτηση χρηματων και ειναι αξιεπαινη
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 9 Μαΐου 2024 στις 14:57 Ο Poirot έγραψε: #780 09-05-24 14:57 Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του.
Η βασική χορηγός Moroccanoil είναι ισραηλινών συμφερόντων, πέραν της γενικής υποστήριξης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων προς το Ισραήλ. Έχει κι αυτό τη σημασία του.