Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

10-05-24

01:11
Δεν το πιστεύω ότι πέρασε η Λετονία και όχι το Βέλγιο 🥹
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.442 μηνύματα.

10-05-24

01:11
Άστα, μεγάλο το κόλλημα φέτος.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πάμε Ισραήλ διακοπές του χρόνου

Απλά ας πάρουμε και κανά αλεξίσφαιρο γιατί δεν ξέρεις πως θα είναι ο καιρός

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-05-24

01:12
Δλδ εσυ κολλησες με το Ισραηλ φετος αντι για περυσι; Ρε εισαι τρελος ρε;Άστα, μεγάλο το κόλλημα φέτος.
Πάμε Ισραήλ διακοπές του χρόνου.
Απλά ας πάρουμε και κανά αλεξίσφαιρο γιατί δεν ξέρεις πως θα είναι ο καιρός.
Φωνητικα μακραν καλυτερα φετος βεβαια
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

10-05-24

01:12
Πω πω, απόλυτη γυναικάρα

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

10-05-24

01:13
εκανε η μανα μου εμβολιο στη παπαριζου 

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

10-05-24

01:13
Το ψήνω. Noa πέρυσι (αξεπέραστη), Eden φέτος (άξια διάδοχος). ΦύγαμεΆστα, μεγάλο το κόλλημα φέτος.
Πάμε Ισραήλ διακοπές του χρόνου.
Απλά ας πάρουμε και κανά αλεξίσφαιρο γιατί δεν ξέρεις πως θα είναι ο καιρός.

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

10-05-24

01:14
Τα views ανεβαίνουν αλλά όχι τα likes. Προφανώς είναι πληρωμένα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.301 μηνύματα.

10-05-24

01:15
κι εγώ πιστεύω πως μάλλον η κροατία θα το πάρει, διάβασα κάτι σχόλια με τα οποία ταυτίστηκα που λέγαν πως ο τύπος είναι σαν να κάνει το δικό του σόου και να μαστε καλεσμένοι
μάχη θα γίνει το σαββατο
μάχη θα γίνει το σαββατο
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.442 μηνύματα.

10-05-24

01:15
Δεν ήταν κακή και του 2023, αλλά φέτος παίζουμε σε ακόμα υψηλότερα στάνταρ απο όλες τις απόψεις.Δλδ εσυ κολλησες με το Ισραηλ φετος αντι για περυσι; Ρε εισαι τρελος ρε;
Φωνητικα μακραν καλυτερα φετος βεβαια
Θέλω να παραμένω ρεαλιστικός όμως γιατί θα σκάσει κανάς νόμος Andy-Zukov πάλι και η ζωή θα προσφέρει καμιά Netta

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

10-05-24

01:18
Μαζέψτε με, έχω κολλήσει στην Έλενα εγώ

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

10-05-24

01:20
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ιταλίας:
Ιπποπρόσωποι (κοινώς αλογομούρηδες), τρέξτε να στοιχηματίσετε νίκη Ισραήλ στο televoting όσο έχει ακόμα αξιοπρεπείς αποδόσεις
Ιπποπρόσωποι (κοινώς αλογομούρηδες), τρέξτε να στοιχηματίσετε νίκη Ισραήλ στο televoting όσο έχει ακόμα αξιοπρεπείς αποδόσεις
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-05-24

01:21
Εν τω μεταξύ εαν η Σάττι ήταν όντως άρρωστη και πήγαινε και κόλλαγε στους άλλους...πολύ έξυπνη κίνηση. Έτσι θα είναι όλοι σκατά το Σαββάτο και θα αναμετρηθούν επί ίσοις όροις
!
Μου θύμησε έναν καθηγητή πληροφορικής που είχα ο οποίος είχε μικροφοβία παίζει να καθάριζε τα πάντα ανα 10 λεπτά στο εργαστήριο. Μια μέρα είχε επίσκεψη στο σπίτι του απο οτι μας είχε πει απο κάτι συγγενείς. Πάνε, τον φιλάνε, τον αγκαλιάζουν και του λένε "είμαστε άρρωστοι". Έτρεχε να βρει μαντηλάκια
.

Μου θύμησε έναν καθηγητή πληροφορικής που είχα ο οποίος είχε μικροφοβία παίζει να καθάριζε τα πάντα ανα 10 λεπτά στο εργαστήριο. Μια μέρα είχε επίσκεψη στο σπίτι του απο οτι μας είχε πει απο κάτι συγγενείς. Πάνε, τον φιλάνε, τον αγκαλιάζουν και του λένε "είμαστε άρρωστοι". Έτρεχε να βρει μαντηλάκια

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

10-05-24

01:22
Μήπως έχουμε τον ίδιο; Πηγαίνουν και του φιλάνε την καράφλα και βήχουν πάνω του και ο τυπας κανει παρκούρ για να τρέξει να παρει χαρτί και αντισηπτικό.Μου θύμησε έναν καθηγητή πληροφορικής που είχα ο οποίος είχε μικροφοβία παίζει να καθάριζε τα πάντα ανα 10 λεπτά στο εργαστήριο. Μια μέρα είχε επίσκεψη στο σπίτι του απο οτι μας είχε πει απο κάτι συγγενείς. Πάνε, τον φιλάνε, τον αγκαλιάζουν και του λένε "είμαστε άρρωστοι". Έτρεχε να βρει μαντηλάκια.
Μασκα φυσικά ποτέ...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.301 μηνύματα.

10-05-24

01:23
πωπω το ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕΠηγαίνουν και του φιλάνε την καράφλα και βήχουν πάνω του και ο τυπας κανει παρκούρ
nearos
Επιφανές μέλος

10-05-24

01:24
τι ειπα ρε παιδια 

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

10-05-24

01:26
Ο λόγος που ανέβηκε το Ισράηλ δεν είναι επειδή έσκισε στον ημιτελικό, είναι επειδή υπάρχει τρομερή συσπείρωση των εβραίων και χτυπήσανε τρελά νούμερα στο σημερινό τέλε
@Poirot κανόνισε να τους ψηφίσεις κακομοίρη μου, θα φέρω τη μάγισσα να σε βρει
@Poirot κανόνισε να τους ψηφίσεις κακομοίρη μου, θα φέρω τη μάγισσα να σε βρει
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.101 μηνύματα.

10-05-24

01:27
Εν τω μεταξύ εαν η Σάττι ήταν όντως άρρωστη και πήγαινε και κόλλαγε στους άλλους...πολύ έξυπνη κίνηση. Έτσι θα είναι όλοι σκατά το Σαββάτο και θα αναμετρηθούν επί ίσοις όροις!
Μου θύμησε έναν καθηγητή πληροφορικής που είχα ο οποίος είχε μικροφοβία παίζει να καθάριζε τα πάντα ανα 10 λεπτά στο εργαστήριο. Μια μέρα είχε επίσκεψη στο σπίτι του απο οτι μας είχε πει απο κάτι συγγενείς. Πάνε, τον φιλάνε, τον αγκαλιάζουν και του λένε "είμαστε άρρωστοι". Έτρεχε να βρει μαντηλάκια.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

10-05-24

Κοίτα, εγώ τον είχα πριν καμιά 10ετια+. Τότε είχε μαλλάκια, τώρα δεν ξέρω τι γίνεταιΜήπως έχουμε τον ίδιο; Πηγαίνουν και του φιλάνε την καράφλα και βήχουν πάνω του και ο τυπας κανει παρκούρ για να τρέξει να παρει χαρτί και αντισηπτικό.
Μασκα φυσικά ποτέ...

Αλλά ναι, η πληροφορική είναι εξαιρετικό career path εαν είσαι ψυχαναγκαστικός.
Στην δεδομένη περίπτωση βεβαια εαν ο άλλος έρθει και σε φιλήσει ενώ ξέρει οτι είναι άρρωστος, τότε είναι και λίγο μαλάκας πέρα απο άρρωστος.
Αλλά η Σάττι δικαιολογείται, έχει ιερό σκοπό και πρέπει να χρησιμοποιήσει και τεχνικές ανορθόδοξου πολέμου για την νίκη μας

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.878 μηνύματα.

10-05-24

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ιταλίας:
View attachment 132357
Κοιτά αφού πήραμε και 4 από την Ιταλία κάτι είναι καθώς συνήθως δεν μας ψηφίζουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Vasiliis
- Αλκίμαχος
- chester20080
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- User2350
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.