Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,055 μηνύματα.
11-05-24
21:26
Ειναι τοσο το μισος τους και η προπαγανδα τους που δεν προκειται.Καλά αν νικήσει το Ισραήλ σήμερα βλέπω η ΚΝΕ να κλείνει τα πανεπιστήμια με κατάληψη για τους επόμενους μήνες .
Αλλα εγω ριχνω μια ψηφο στο ισραηλ.. για την τραγουδιστρια 20 χρονων...που δεν φταιει σε τιποτα και εχουν πεσει να την φανε.Πολυ θαρρος γμτ.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,615 μηνύματα.
11-05-24
21:28
και ο τσα τσα τσα αρνηθηκε να δωσει τους βαθμους για φινλανδια νμζ
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,882 μηνύματα.
11-05-24
H νίκη του Ισραήλ στο televoting είναι δεδομένη. Στην Ελλάδα με τόσο διαφήμιση που έχουν ρίξει θα βγει πρώτο σίγουρα (televoting). Αν έπαιζε το europapa θα γινόταν μάχη.Καλά αν νικήσει το Ισραήλ σήμερα βλέπω η ΚΝΕ να κλείνει τα πανεπιστήμια με κατάληψη για τους επόμενους μήνες .
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.
11-05-24
Όχι απαραίτητα. Και η Ελλάδα έχει παρά πολλά views αλλά η λογική λέει ότι δεν θα είναι στο top 5. Είναι μια ένδειξη ότι ένα τραγούδι έχει απήχηση, αλλά μέχρι εκεί. Ειδικά τώρα που αν κερδίσει το Ισραήλ δεν θα είναι λόγω απήχησης του τραγουδιού αλλά λόγω πολιτικής.Πάντως αν δούμε τα views από τον ημιτελικό η Κροατία σπάει ρεκόρ με 7 εκατομμύρια views σε μόλις τρεις ημέρες, δηλαδή τα τριπλάσια σε σχέση με το Ισραήλ και την Ελβετία. Λες @Poirot αυτό να σημαίνει κάτι ως προς το αποτέλεσμα η όχι;;
View attachment 132451
View attachment 132452
View attachment 132453
Memetchi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,993 μηνύματα.
11-05-24
21:29
Το σωστότερο ποστ σουελικά μπορεί να ψηφίσω και Ιρλανδία.. Και γαμώ είναι η τύπισσα! Σαν θεατρική παράσταση είναι..
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,174 μηνύματα.
11-05-24
21:30
μεμε τι αβαταρ είναι αυτό…Το σωστότερο ποστ σου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,055 μηνύματα.
11-05-24
21:31
Ειναι προπαγανδιστικο...ΜΠΑΝ!μεμε τι αβαταρ είναι αυτό…
Memetchi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,993 μηνύματα.
11-05-24
21:32
Να είμαστε ασορτίμεμε τι αβαταρ είναι αυτό…
Λες να το αλλάξω;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,522 μηνύματα.
11-05-24
21:32
Έχω κάνει πολλά σωστά, δεν με παρακολουθείτεΤο σωστότερο ποστ σου
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,272 μηνύματα.
11-05-24
21:33
βtw εγω θεωρω δεδομενο το ιρλανδο θα πεταξει καμια σημαια παλαιστινης σημερα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,997 μηνύματα.
11-05-24
21:35
Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας αποκάλυψε τον λόγο του αποκλεισμού του Joost Klein και εξέθεσε την EBU
Η πρώτη επίσημη αντίδραση της Ολλανδίας μετά τον αποκλεισμό στην Eurovision 2024.
www.gazzetta.gr
Δεν ξέρω αν το βάλατε ήδη γιατί δε διάβασα γύρω στις πεντέξι σελίδες, αλλά εδώ γράφει την επίσημη ανακοίνωση και θέση της Ολλανδίας.
Τώρα τι ισχύει, ποιος το ξέρει....
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 6,615 μηνύματα.
11-05-24
CROWN THE WITCHΕγώ θα ψηφίσω Σερβία.
Μλκ μου, μπορεί να το κορόιδευα, αλλά τελικά μπορεί να ψηφίσω και Ιρλανδία.. Και γαμώ είναι η τύπισσα! Σαν θεατρική παράσταση είναι..
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
11-05-24
Ετσι, να γινει ακομα πιο αξιομνημονευτος ο φετινος διαγωνισμοςβtw εγω θεωρω δεδομενο το ιρλανδο θα πεταξει καμια σημαια παλαιστινης σημερα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
11-05-24
Ουτε για πλακα.Το αλλαξα εγω!Πιο κοντα στην Ιρλανδια..Να είμαστε ασορτί
Λες να το αλλάξω;
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
11-05-24
21:36
ναι το εβαλα εγω καμποσες σελιδες πισωΟ ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ολλανδίας αποκάλυψε τον λόγο του αποκλεισμού του Joost Klein και εξέθεσε την EBU
Η πρώτη επίσημη αντίδραση της Ολλανδίας μετά τον αποκλεισμό στην Eurovision 2024.www.gazzetta.gr
Δεν ξέρω αν το βάλατε ήδη γιατί δε διάβασα γύρω στις πεντέξι σελίδες, αλλά εδώ γράφει την επίσημη ανακοίνωση και θέση της Ολλανδίας.
Τώρα τι ισχύει, ποιος το ξέρει....
το εγραψα και σε 2-3 ποστ
κανείς δεν το εδωσε σημασια ομως
Poirot
Περιβόητο μέλος
11-05-24
21:37
όχι άστο δεν σε εμπιστεύομαιΝα είμαστε ασορτί
Λες να το αλλάξω;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,997 μηνύματα.
11-05-24
21:38
Πάντως αν συνέβη όντως αυτό που γράφει και δεν υπήρξε κανένα ίχνος βίας, τότε νομίζω και εγώ πως ήταν υπερβολικό να τους πετάξουν από το διαγωνισμό.ναι το εβαλα εγω καμποσες σελιδες πισω
το εγραψα και σε 2-3 ποστ
κανείς δεν το εδωσε σημασια ομως
Με τέτοια ευτράπελα που συμβαίνουν μου φαίνεται θα το παρακολουθήσω το θέμα απλώς για να γελάσω. Για γέλια είναι, τέτοιο τραγικό θέαμα που κατάντησαν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,708 μηνύματα.
11-05-24
21:39
H νίκη του Ισραήλ στο televoting είναι δεδομένη. Στην Ελλάδα με τόσο διαφήμιση που έχουν ρίξει θα βγει πρώτο σίγουρα (televoting). Αν έπαιζε το europapa θα γινόταν μάχη.
Το Ισραήλ θα πατωσει στα juries θεωρώ, σίγουρα η νίκη θα είναι οριακή σήμερα καθώς θα έχουμε μεγάλο dispersion στις ψήφους.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,882 μηνύματα.
11-05-24
21:41
Auto είναι απαράδεκτο γιατί είναι ωραίο τραγούδι. Προφανώς αυτό λες θα γίνει γιατί αλλιώς τα στοίχηματα θα το έδειχναν πρώτο το Ισραήλ.Το Ισραήλ θα πατωσει στα juries θεωρώ, σίγουρα η νίκη θα είναι οριακή σήμερα καθώς θα έχουμε μεγάλο dispersion στις ψήφους.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
11-05-24
21:42
Ισραηλ και Ουκρανια σιγουρα θα φανε κοφτη. Δε θα ρισκαρουν να ριξουν και αλλο λαδι στη φωτια στις κατηγοριες περι πολιτικοποιησηςAuto είναι απαράδεκτο γιατί είναι ωραίο τραγούδι. Προφανώς αυτό λες θα γίνει γιατί αλλιώς τα στοίχηματα θα το έδειχναν πρώτο το Ισραήλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- American Economist
- nearos
- Paragontas7000
- rafaela11
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- phleidhs
- Wonderkid
- johnsala
- Luludaki
- touvlo
- bibliofagos
- ROM32
- Libertus
- Ariana2018
- taketrance
- Fernando_A
- A350
- thenutritionist
- Εριφύλη
- giannhs2001
- jj!
- camil
- Μήτσος10
- Ωρορα
- melina_51
- fockos
- fmarulezkd
- Unboxholics
- iew
- melmel
- Βρεγμένη γάτα
- back2967
- Leo komm
- suaimhneas
- Βασιλης1234
- globglogabgalab
- V@Per
- fourkaki
- Adamkonstantinidhs
- tsoufis1989
- xristarac
- eukleidhs1821
- marww
- Maraki4you
- SIAmia
- EllieKal
- brizoulis
- dmav
- Mitsaras23
- Esperos1
- akis_95
- hirasawayui
- Sosstoss
- Totreno
- Jack of Spades
- aggelosst9
- darkhappysong
- AK-92
- Thodoris95
- Δροσουλίτης
- gademis
- Ilma
- Dark_kronos
- Antonia Alexandra
- GeorgePap2003
- New member
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.