Eurovision 2024

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Ρουσλανάρα θεά
δε θα ξεχάσω ποτέ όμως που η γύφτισα στη συνάντηση με τον Σάκη μας του χε φέρει δώρο ενα ποτό κι αυτός (αν θυμαμαι καλά) ολοκληρο ρολοι :pfff:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Δεν υπήρχε αυτό το τραγούδι...Είχε ένα ρυθμό άκρως ξεσηκωτικό. Δε γινόταν να μην λικνιστείς, ένα πράμα...

Και 20 χρόνια πριν...

τραγουδάρα!
Αν και δεν ήταν το δικό μου φαβορί, δεν αμφισβητώ, πως ηταν το τραγούδι που έγραψε ιστορία.
Ο μεγάλος μου, που ασχολείται με μουσική, μου λέει, πως όλος ο θεσμός της γιουροβιζιον αξίζει γιαυτό και μόνο το τραγούδι. Όταν, λέει, βγήκε η Ρουσλάνα τότε στη σκηνή, μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, κατάλαβε πως θα βγει πρώτο και πως η ιστορία της Ουκρανίας και της γιουροβίζιον μπήκε σε άλλο δρόμο

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Όταν, λέει, βγήκε η Ρουσλάνα τότε στη σκηνή, μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, κατάλαβε πως θα βγει πρώτο και πως η ιστορία της Ουκρανίας και της γιουροβίζιον μπήκε σε άλλο δρόμο
Μικρός ήμουν τότε με Ρουσλάνα, αλλά θυμάμαι ότι το τραγούδι είχε τόσο μεγάλες επιπτώσεις στον κόσμο και μερικοί θεωρούν ότι ήταν η πρώτη αφορμή για να αρχίσει να σκέφτεται το χτύπημα ο Πούτιν, ήδη από τότε, γιατί είχε θορυβηθεί πάρα πολύ.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Μετά από αυτή την είδηση πήγα και ξαφρισα όλα τα mon amour του ζαχαροπλαστείου της γειτονιάς μου...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Dooooooomsdayyy blγγγγγueeee
Μου έχει κολλήσει το τραγούδι της Ιρλανδίας :music2:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Μη μου πείτε πως δε θα βρω πάλι εισιτήριο;

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
FB_IMG_1718316950599.jpg

juste un instant

Επιφανές μέλος

Καλά, μαύρες κάλτσες με άσπρα παπούτσια;;;;

juste un instant

Επιφανές μέλος

Συνημμένα

• Screenshot_2024-06-15-10-34-09-603_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-15-10-34-09-603_com.android.chrome.jpg
    375,2 KB · Εμφανίσεις: 51

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Καλύτερα δε Γίνεται" και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovison στη Ναταλία Αργυράκη.
Μάλιστα, φέτος, ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς έλαβαν πολλά αρνητικά σχόλια για τον τρόπο της μετάδοσής τους, σε αντίθεση με την περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου, όπου υπήρξε μεγάλη θετική ανταπόκριση από το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: "Και μένα ο OGAE με σταύρωσε επειδή έκανα πλάκα με το τραγούδι της Σουηδίας. Σίγουρα δεν είναι ευγενικό να πω τι έπρεπε να κάνουν. Σε κάποιον άρεσε και σε κάποιον δεν άρεσε αυτό που κάνεις. Κανείς δεν έχει καταλάβει πόσο δύσκολη είναι δουλειά αυτή".

Ακόμη, πρόσθεσε: "Εγώ προσωπικά πέρασα πολύ ωραία φέτος γιατί είδα τη Eurovision σπίτι με τους φίλους μου χαλαρά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται τόση μεγάλη φασαρία κι αν δεν σου αρέσει κάποιος να είναι τόσο υπερβολικά τα σχόλια. Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία πράγματα για μένα".
Αμέσως μετά, ο δημιουργός αποκάλυψε γιατί πλέον δεν τον βλέπουμε στην εν λόγω θέση: "Δεν έφυγα επειδή βαριόμουν, έφυγα όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δεν με θέλουν κάποιοι άνθρωποι. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω και αυτό είναι κάτι που ειλικρινά το προτείνω στον οποιονδήποτε, όταν αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον που δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μία τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε. Νομίζω ότι από το 2021 γινόταν και το 2022 εκδηλώθηκε περισσότερο το ότι δεν με ήθελαν"

Γιατί να μην το θέλουν; "Εγώ πάντοτε διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ. Πάντοτε πίστευα ότι πρέπει να είναι μία πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων, να γίνονται εθνικοί τελικοί, να το δει η ΕΡΤ πιο σοβαρά και να δει ότι έχουμε ένα προϊόν μπορεί να φέρει 3-4 τελικές βραδιές, να συνεργαστεί με τα ιδιωτικά κανάλια να είναι μία ομαδική προσπάθεια και όχι να υπάρχει όλο αυτό το βρισίδι. Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι μέσα και έξω που ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας της επιλογής, ήμουν μία φωνή που δεν την πολυθέλουν" απάντησε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Βγήκαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι "δεν θα το κάνει γιατί έδωσε τη σειρά στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν μέχρι και σε ανώτερα στελέχη. Όταν κατάλαβα ότι γίνεται όλο αυτό το πράγμα είπα για ποιον λόγο να το κάνω, να αφήνω το σπίτι μου... Την τελευταία εβδομάδα ήμουν στο Τορίνο χωρίς χέρι και πόδι δεν με χαιρέτησαν κιόλας!".

Τέλος τόνισε: "Ούτε ένα ευχαριστώ δεν μου είπαν στο τέλος της συνεργασίας. Ήταν άσχημη η συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει''.
450253455_883569723789489_4565276897610016219_n.jpg

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

Ο,τι λέγαμε. Την κάμερα έσπρωξε ο άνθρωπος, δε χτύπησε τη γυναίκα

chester20080

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Ο,τι λέγαμε. Την κάμερα έσπρωξε ο άνθρωπος, δε χτύπησε τη γυναίκα
Ε ναι.
Και παρακάλαγε να μην τον τραβάνε γιατί ήτανε συναισθηματικα φορτισμενος και εκλαιγε απο το τελος του τραγουδιου που το αφιέρωσε στους γονείς του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια