Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Πολύ ωραία φωνή η Κλαυδια και το τραγούδι σε συγκινεί πολύ αλλά δεν ξέρω αν είναι για Eurovision. Η Evangelia δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ή ιδιαίτερα…
Ελπίζω η σκηνική παρουσία τουλάχιστον να είναι ωραία… μην είναι σαν της Τερζης που την χαντάκωσαν. Εκείνη είχε απίστευτα ωραιο τραγούδι.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
1738509187022.png

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Η Τουρκία ερευνά το Αστερομάτα
για πιθανές αναφορές στην ποντιακή γενοκτονία την οποία η Τουρκία δεν αναγνωρίζει, και αν βρει ότι σχετίζεται θα κάνει ένσταση.

Αυτό μας έλειπε τώρα κάτι τέτοιο από το πουθενά.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Η Τουρκία ερευνά το Αστερομάτα
για πιθανές αναφορές στην ποντιακή γενοκτονία την οποία η Τουρκία δεν αναγνωρίζει, και αν βρει ότι σχετίζεται θα κάνει ένσταση.

Αυτό μας έλειπε τώρα κάτι τέτοιο από το πουθενά.
Έτσι είχε γίνει και με το 1944, οπότε άσε να πηγαίνουμε στα χνάρια του, να παίρνουμε τσαμπέ δημοσιότητα. Η Τουρκία έχει φύγει, αλλά το αυτάκι της εδώ το έχει. Το 15 παραπονιόταν για τους Αρμένιους, τώρα με εμάς. Όπως και να έχει, έχουν αφήσει πολύ πιο τρανταχτά, το 1944 έχει ολόκληρη ημερομηνία στον τίτλο. Σιγά μην ασχοληθεί η ebu με εμάς που λέει κάτι αόριστα για μάνες και φτερά.

Debugging_Demon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Μόνο εμένα μου άρεσε το unhurt me? Μου φάνηκε το πιο ωραίο από όλα. Το Vale μου άρεσε επίσης, αλλά το μόνο που με χάλασε ήταν το πεντοζάλι, πραγματικά ήταν εντελώς εκτός θέματος το συγκεκριμμένο μέρος του τραγουδιού.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Πάντως και της Evangelia στον εθνικό τελικό δεν ήταν άσχημο.
ΑΝ εξαιρέσουμε τον άκυρο πεντοζάλη ( ; ) και το ότι όλη η φωνή της ήταν μέσα στα εφφέ.
Από φωνή δεν λέει, αλλά πιστεύω ότι η Evangelia, όπως είδαν και οι ξένες επιτροπές, θα έπαιρνε καλύτερη θέση στη Eurovision.

Επίσης να πούμε ότι την Evangelia την προσέξανε περισσότερο στη σκηνική της παρουσία: φώτα, χορευτές, ακόμα και φωτιές. Την Κλαυδία η φωνή της και το πιο ποιοτικό της υπόθεσης την έσωσαν και μόνο.
Επίσης μιας που το λένε, εμένα μου άρεσε το ρούχο της Κλαυδίας. Ήταν λιτό και σοβαρό όπως προστάζει το τραγούδι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Δεν ξέρω τι και πώς αλλά στηρίζουμε Klavdia γιατί βλέπω ενοχλήθηκαν τα Ορκ.

Αν και πιστεύω θα λάβω απάντηση από τον γκουρού του θρεντ που θα το περιφρουρήσει από τους άσχετους.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Η Τουρκία ό,τι θυμάται χαίρεται που βασικά δεν θυμάται, ό,τι φαντάζεται θα πω..

Ας πούμε το Ισραήλ που ήταν delulu πέρσι και είχε υπονοούμενα, δεν πείραξε κανέναν και θα πειράξει το δικό μας που λέει ένα Τζιβαερι και το αστερομάτα που κρατάνε ως λέξεις από Σμύρνη…

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Η Κυπρος εχει αναθεσει το τραγουδι στους συνθετες του περυσινου νικητη και την σκηνοθεσια σε αυτον που ειχε την bambie thug :popeanim:

A350

Νεοφερμένο μέλος

Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

Το 2022 η Ουκρανία κέρδισε τον διαγωνισμό ξεκάθαρα ως αποτέλεσμα πολιτικής και πολεμικής προπαγάνδας. Επίσης, η ίδια η διοργάνωση έχει πολιτικοποιήσει τον διαγωνισμό αποκλείοντας την Ρωσία το 2022.

Θα ηταν αισχρό και γελείο να εισακουστούν από την επιτροπή της eurovision τυχόν παράπονα της εθνικής τηλεόρασης της γενοκτονικής Τουρκίας για υποτιθέμενες αναφορές σε πραγματικά γεγονότα.

Και από που και ως που πρέπει να έχει λόγο η Τουρκία για τις συμμετοχές στην Eurovision, από την στιγμή που ούτε συμμετέχει, ούτε ανήκει πολιτικά/οικονομικά στην ΕΕ, ούτε καν βρίσκεται γεωγραφικά στην Ευρώπη.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.433 μηνύματα.

Το 2022 η Ουκρανία κέρδισε τον διαγωνισμό ξεκάθαρα ως αποτέλεσμα πολιτικής και πολεμικής προπαγάνδας. Επίσης, η ίδια η διοργάνωση έχει πολιτικοποιήσει τον διαγωνισμό αποκλείοντας την Ρωσία το 2022.

Θα ηταν αισχρό και γελείο να εισακουστούν από την επιτροπή της eurovision τυχόν παράπονα της εθνικής τηλεόρασης της γενοκτονικής Τουρκίας για υποτιθέμενες αναφορές σε πραγματικά γεγονότα.

Και από που και ως που πρέπει να έχει λόγο η Τουρκία για τις συμμετοχές στην Eurovision, από την στιγμή που ούτε συμμετέχει, ούτε ανήκει πολιτικά/οικονομικά στην ΕΕ, ούτε καν βρίσκεται γεωγραφικά στην Ευρώπη.
Μιας και ειπαμε για γενοκτονικη τουρκια και απαγορευμενη ρωσσια απο τον διαγωνιοσμο, το ισραηλ συμμετεχει κανονικα ε? :whistle: :whistle: . Ειπαμε η μουσικη ενωνει τους λαους!

A350

Νεοφερμένο μέλος

Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 72 μηνύματα.
Μιας και ειπαμε για γενοκτονικη τουρκια και απαγορευμενη ρωσσια απο τον διαγωνιοσμο, το ισραηλ συμμετεχει κανονικα ε? :whistle: :whistle: . Ειπαμε η μουσικη ενωνει τους λαους!
Ακριβώς, συμμετέχει το Ισραήλ και το Αζερμπαϊτζάν. Προφανώς, αποκλείονται χώρες ανάλογα με γεωπολιτικά συμφέροντα, όχι με βάση το αν ακολουθούν το "διεθνες δικαιο". Kαι μάλιστα η επιλογή του Ισραήλ κάθε άλλο παρά μη πολιτική είναι...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
@Memetchi θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις avatar.
Η Κύπρος έχει δοκιμάσει μεγάλα ονόματα σε χορογράφους και σκηνογράφους ξανά και είδαμε τα αποτελέσματα. Άλλωστε έχω ήδη πει στον Πουαρό μας ότι θα αλλάξω, μη τον τρομάζει!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
H Κύπρος το 2007 έστειλε κομματαρα που αδικήθηκε.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια