Eurovision 2025

Ποιο τραγούδι θέλετε να κερδίσει τον Ελληνικό Εθνικό Τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)
  • 1. Lost my Way - Andy Nicolas

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 4. Unhurt me - Ναυσικά Γαβριλάκη

• 6. Free Love - Θάνος Λάμπρου

• 7. Elevator (Up and Down) - RIKKI

• 8. Παράδεισος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• 9. High Road - Georgina Kalais, John Vlaseros

• 10. Play it! - Xannova Xan

• 12. Γη μου - Κώστας Αγέρης

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Θέλω να επιστρέψει στη Eurovision για να πάρει επιτέλους την πρωτιά που της αξίζει.

rona-nishliu-esc-2012.jpg

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Θέλω να επιστρέψει στη Eurovision για να πάρει επιτέλους την πρωτιά που της αξίζει.

View attachment 144881

Επεσε σε δύσκολη χρονιά, το Euphoria σάρωσε οτι βρήκε μπροστά του. Και δίκαια θα πω, καθώς παραμένει το καλύτερο τραγούδι που πέρασε απο τον διαγωνισμό.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Καλή είναι η Λορίν, δε λέω, αλλά υπερεκτιμημένη imo :P

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Καλή είναι η Λορίν, δε λέω, αλλά υπερεκτιμημένη imo :P
Η Κοσιώνη που έστειλαν το 2022 μου άρεσε περισσότερο, ίσως είναι και το αγαπημένο μου τραγούδι από Eurovision όσα χρόνια τη βλέπω

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω βαρεθεί κάθε τόσο να το παίρνει η Σουηδία. Φτάνει! Δώστε το μια φορά σε καμιά Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα κ.λπ. Δεν έχουν ψυχή αυτές οι χώρες; :cry_x:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.
Έχω βαρεθεί κάθε τόσο να το παίρνει η Σουηδία. Φτάνει! Δώστε το μια φορά σε καμιά Βουλγαρία, Ρουμανία, Μάλτα κ.λπ. Δεν έχουν ψυχή αυτές οι χώρες; :cry_x:
Ψυχή έχουν , αλλά δεν συμμετέχουν :crazy: Η βουλγαρία έστελνε ωραία τραγουδάκια

Από Σουηδία τα ηνία κρατάνε οι Abba και μετά το euphoria για εμένα

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Από Σουηδία τα ηνία κρατάνε οι Abba
Λατρεμένοι οι ABBA <3

Κάποια στιγμή βέβαια σφάχτηκαν μεταξύ τους και έγινε μεγάλο σούσουρο τότε. Αλλά τι σημασία έχουν αυτά, αφού παραμένουν θρύλοι; :P

Μου λείπει η απλότητα, η ξεγνοιασιά της μουσικής των ABBA. Σαν να πέρασε αυτή η εποχή...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Για ποιον λόγο πάλι ο Φωκάς; Τις έχει χαντακώσει όλες με τις ιδέες του.

Ας βάλουν κανέναν νεότερο
20250209_131734.jpg

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

Ελλάδα

Βέλγιο

Φινλανδία

Ουκρανία

Τσεχία

Ιρλανδία

Μάλτα

Ισπανία

Λετονία

Σλοβενία

Αλβανία

Λουξεμβούργο

Μαυροβούνιο

Θα ενημερώνω το πρώτο ποστ του θέματος με τα τραγούδια που ανακοινώνονται

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.
Θέλω να δω πως θα σχολιάσουν οι σχολιαστές τους στίχους της Μάλτα, τους οποίος βλέπω η ebu δεν έχει πει κάτι παρότι υποτίθεται είναι λίγο αυστηρή με αυτά.

Micro

Συντονιστής

Θέλω να δω πως θα σχολιάσουν οι σχολιαστές τους στίχους της Μάλτα, τους οποίος βλέπω η ebu δεν έχει πει κάτι παρότι υποτίθεται είναι λίγο αυστηρή με αυτά.
Δες και την μεταφραση της φινλανδιας :popeanim:

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Συνωστισμός στις τελευταίες θέσεις μου και φέτος!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Για ποιον λόγο πάλι ο Φωκάς; Τις έχει χαντακώσει όλες με τις ιδέες του.

Ας βάλουν κανέναν νεότερο
View attachment 144915
Να κάνει καμία παρόμοια πατάτα με τον εθνικό τελικό, να μην πάμε παραπέρα ούτε από τα semi-finals...

Εδώ η Κύπρος που είναι και μικρότερη χώρα επενδύει στη Eurovision και σε διαφορετικά μεγάλα ονόματα, εμείς εκεί με τον Φωκά, επειδή κάααααποτε επιμελήθηκε το My number one (το οποίο το κάνανε παρωδία στον εθνικό τελικό).
Προφανώς ο άνθρωπος έχει γερά μέσα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Πρέπει πάραυτα να αλλάξει το ρούχο της Κλαυδίας και ο κοιμισμένος χορός..

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής πέρα από το δικό μας, μόνο του Λουξεμβούργου μου άρεσε, πολύ ζεστό το vintage retro vibe παλιάς eurovision

Χρήστες Βρείτε παρόμοια