Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

25-02-25

21:28
Είναι ωραίο παιδί ο αοιδός. Και εφόσον είναι ωραίο παιδί, θα είναι ωραίο και το άσμαΤι είναι αυτό πάλι![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-02-25

21:31
Θα σε κατέκρινα, αλλά το 2023 είχα συγκινηθεί βαθύτατα από τον στίχο "θα στέκομαι εδώ σαν μονόκερως" οπότε δεν με παίρνειΕίναι ωραίο παιδί ο αοιδός. Και εφόσον είναι ωραίο παιδί, θα είναι ωραίο και το άσμα![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

25-02-25

21:34
Δεν αντιλέγω πως είναι δεύτερο το φετινό τραγούδι της ΑυστραλίαςΘα σε κατέκρινα, αλλά το 2023 είχα συγκινηθεί βαθύτατα από τον στίχο "θα στέκομαι εδώ σαν μονόκερως" οπότε δεν με παίρνει![]()

Και αυτή η Πολωνία που λέγατε μερικοί εδώ πριν από μέρες... σιγά το τραγούδι (αν και το ακούω)

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-02-25

22:12
Αμάν πχια!Να'ταν μόνο το 2023..Είσαι επιρρεπής στο να συγκινείσαι εσύ κάθε χρόνο!
Ει..μην το πει κανείς στην @Reader

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

26-02-25

20:28
Εάν το Tutta l'Italia του Gabry Ponte εκπροσωπήσει τελικά το Σαν Μαρίνο στη γιουροβίζιον, όχι μόνο θα περάσει στον τελικό για 4η φορά (σε σύνολο 15 συμμετοχών) αλλά θα λάβει σίγουρα και υψηλότερη θέση από τη 19η, τη μεγαλύτερη που έχει πετύχει μέχρι σήμερα 

methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

27-02-25

17:26
Ε μωρε, τα θέλει αυτά η Eurovision. Αν δεν έχουμε και τέτοια τραγούδια στον διαγωνισμό, δεν έχει πλακα. (Ωραίος ο Αυστραλός με τα μιλκεικ του παντως, οντως). Γενικά νιώθω ότι τα τραγούδια φέτος έχουν ένα ενδιαφέρον, θα έχει ενδιαφέρον και ο διαγωνισμός. Ελπίζω μόνο οι Σουηδοί να μην στείλουν πάλι τον Måns.Βγήκε και της Αυστραλίας το άσμα. Πρόστυχο το λιγότερο είναι (αλλά μας αρέσει)![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

27-02-25

19:30
Αυτό πιστεύω κι εγώ και θέλω να δω τι θέση θα πάρουν οι «αδύναμες» χώρες.Γενικά νιώθω ότι τα τραγούδια φέτος έχουν ένα ενδιαφέρον, θα έχει ενδιαφέρον και ο διαγωνισμός.
Μου φαίνεται πως αυτόν θα στείλουν.Ελπίζω μόνο οι Σουηδοί να μην στείλουν πάλι τον Måns.
Από το 1958, όταν έκανε την πρώτη της συμμετοχή, έως το 2024 μόνο μία φορά δεν προκρίθηκε η Σουηδία στον τελικό (το 2010). Είναι εντυπωσιακό το σκορ της γενικά.
Επίσης, έχει να στείλει τραγούδι στα σουηδικά από το 1998!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

27-02-25

22:37
Γενικά το κομμάτι του Måns το θεωρώ τέρμα αδιάφορο και generic, αλλά έχει πολύ καλή σκηνική παρουσία και φωνή, οπότε κάνει ωραίο show. Θα προτιμούσα να έβγαιναν πρώτοι οι Kaj. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το κομμάτι.Αυτό πιστεύω κι εγώ και θέλω να δω τι θέση θα πάρουν οι «αδύναμες» χώρες.
Μου φαίνεται πως αυτόν θα στείλουν.
Από το 1958, όταν έκανε την πρώτη της συμμετοχή, έως το 2024 μόνο μία φορά δεν προκρίθηκε η Σουηδία στον τελικό (το 2010). Είναι εντυπωσιακό το σκορ της γενικά.
Επίσης, έχει να στείλει τραγούδι στα σουηδικά από το 1998!
Poirot
Περιβόητο μέλος

05-03-25

00:19
Το τραγούδι της Ολλανδίας, που ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στα στοιχήματα:
Εμένα μου αρέσει πολύ, ίσως το αγαπημένο μου από όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα. Αν και ο πήχυς δεν ήταν και πολύ ψηλά...
Εμένα μου αρέσει πολύ, ίσως το αγαπημένο μου από όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα. Αν και ο πήχυς δεν ήταν και πολύ ψηλά...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

05-03-25

11:03
Ο,τι πρέπει για να δώσεις Α2 γαλλικών οι στίχοι!Το τραγούδι της Ολλανδίας, που ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στα στοιχήματα:
Poirot
Περιβόητο μέλος

05-03-25

11:12
Χαχαχαχα, αλήθεια είναι αυτό. Έχουμε και τοποθέτηση προϊόντος by Dimitra Katsafadou:Ο,τι πρέπει για να δώσεις Α2 γαλλικών οι στίχοι!
"Oh, c'est la vie
La vie en rose
La vie en noir
Oh this rollercoaster
And I will sing until it's over
It goes la-la-la-la-la
(La-la-la-la-la)"
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

06-03-25

09:33
Αυστρία , το νέο αγαπημένο μουΑυστραλία
Ισλανδία
Κροατία
Γερμανία
Δανία
Σερβία
Ολλανδία
Αυστρία
Poirot
Περιβόητο μέλος

06-03-25

10:52
Αυτό ερχόμουν να γράψω. Επιτέλους winner vibes!Αυστρία , το νέο αγαπημένο μου
Δεν τα έχω ακούσει βέβαια όλα τα τραγούδια, κυρίως έχω ακούσει χώρες που με νοιάζουν για την ώρα.

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

06-03-25

11:10
Ναι , επιτελους βγηκε κατι καλο μπας και δεν κερδισει ο mans παλιΑυτό ερχόμουν να γράψω. Επιτέλους winner vibes!
Δεν τα έχω ακούσει βέβαια όλα τα τραγούδια, κυρίως έχω ακούσει χώρες που με νοιάζουν για την ώρα.Αυστρία και Ολλανδία πολύ καλές για την ώρα, διατηρώ υψηλές προσδοκίες και για Γαλλία.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

07-03-25

17:30
ΝύσταξαΤο τραγούδι της Ολλανδίας, που ανεβαίνει με ταχείς ρυθμούς στα στοιχήματα:

Μου θύμισε το The Code του Nemo, οπότε δεν θα πάρωΑυστρία , το νέο αγαπημένο μου

Μέχρι στιγμής, αγαπημένο μου είναι το Lighter του Kyle Alessandro, που φέτος εκπροσωπεί τη Νορβηγία.
Micro
Συντονιστής

08-03-25

23:20
Έχασε ο μανς !
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

08-03-25

23:52
Τι κράιμαΈχασε ο μανς !

Poirot
Περιβόητο μέλος

08-03-25

23:53
Ναι καλά-
Έχασε ο μανς !
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

09-03-25

00:34
Εγώ σαπορτάρω τη συμμετοχή αυτή της Σουηδίας, γιατί είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό από όσα έχουν στείλει μέχρι σήμερα και —το κυριότερο— δεν είναι σε αγγλική γλώσσα το τραγούδι, αλλά σε μία φινοσουηδική διάλεκτο.Ναι καλά-
Τραγούδι σε άλλη γλώσσα πλην των αγγλικών έχει να στείλει από το 1998!
Ο τίτλος Bara bada bastu σημαίνει «Απλά για μπάνιο στη σάουνα»

Περιμένω να είναι στη 10άδα η Σουηδία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- AggelikiGr
- charmander
- Scandal
- ck_chrysiis
- Reader
- American Economist
- rafaela11
- Memetchi
- johnsala
- giannhs2001
- chester20080
- Luludaki
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.