Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

09-03-25

23:13
+Ισραήλ, Πορτογαλία, Σουηδία, Αγιος Μαρίνος , UKΑυστραλία
Ισλανδία
Κροατία
Γερμανία
Δανία
Σερβία
Ολλανδία
Αυστρία
Σουηδία
Ισραήλ
Πορτογαλία
Άγιος Μαρίνος
Ηνωμένο Βασίλειο
Μένουν : Κύπρος , Ελβετία , Γεωργία , Γαλλία
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

12-03-25

14:09
Παιδιά, η Αυστρία θα το σηκώσει φέτος!
Στην αρχή, μου ξένισε που είχε οπερατικό μέρος το τραγούδι, γιατί μου θύμισε το περσινό νικητήριο, αλλά ακούγοντάς το πολλές φορές μού άρεσε και μου βγάζει winner's vibes!
Στην αρχή, μου ξένισε που είχε οπερατικό μέρος το τραγούδι, γιατί μου θύμισε το περσινό νικητήριο, αλλά ακούγοντάς το πολλές φορές μού άρεσε και μου βγάζει winner's vibes!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-03-25

21:04
Βέβαια δεν είναι δίκαιες οι μετρήσεις καθώς το my number one είναι παλιό.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

12-03-25

21:26
Χθες βγήκε και το τραγούδι της Κυπρου , πως σας φαινεται ;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-03-25

21:39
Χθες βγήκε και το τραγούδι της Κυπρου , πως σας φαινεται ;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

12-03-25

21:48
Εφετζίδικο αλλά όχι απαραίτητα ποιοτικό.Χθες βγήκε και το τραγούδι της Κυπρου , πως σας φαινεται ;
Πιστεύω πως θα τα πάει καλά.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

13-03-25

12:16
Η Κλαυδια εξάγει πολιτισμό στη Γαλλία.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-03-25

11:29
Εμένα μου αρέσει. Μακάρι και στη σκηνή να τραγουδάει έτσι και όχι όπως στον εθνικό τελικό.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.

14-03-25

14:14
Ζήτησαν λέει από την Φινλανδή να μην φοράει το ίδιο outfit που φορούσε στον εθνικό τελικό γιατί είναι πολύ σεξουλιάρικο. Για αναφορά, πρόκειται γι'αυτό εδώ:
Δύο μέτρα και δύο σταθμά βέβαια γιατί πέρσι μόνο που δεν είδαμε το ριπαπά του τυπά και τους χορευτές της Αγγλίας να χαμουρεύονται..

Δύο μέτρα και δύο σταθμά βέβαια γιατί πέρσι μόνο που δεν είδαμε το ριπαπά του τυπά και τους χορευτές της Αγγλίας να χαμουρεύονται..

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

14-03-25

15:08
Το είδα μόλις απο το tablet με τα φτωχά μου ηχεία. Δεν τρελάθηκα
Εμένα μου αρέσει. Μακάρι και στη σκηνή να τραγουδάει έτσι και όχι όπως στον εθνικό τελικό.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

14-03-25

15:12
Δεν φταίνε τα ηχεία, Πέτρο μου.Το είδα μόλις απο το tablet με τα φτωχά μου ηχεία. Δεν τρελάθηκα![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

14-03-25

15:29
Μέτριο μου φάνηκε κι εμένα το βίντεο κλιπ. Η Κλαυδία στατική και πάλι εντελώς ανέκφραστη.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-03-25

15:38
Η ίδια η Κλαυδία με χαλάει στο βίντεο.
Αν δεν ήταν το υπόλοιπο μια χαρά είναι.
Δεν ταιριάζει με το τοπιο
Αν δεν ήταν το υπόλοιπο μια χαρά είναι.
Δεν ταιριάζει με το τοπιο
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-03-25

15:42
Κοίτα...η αλήθεια είναι ότι αν θέλει να είναι "μέσα" στο τραγούδι, πώς να εκφραστεί σε τέτοιο ύφος τραγουδιού ή τέτοιους στίχους ; Οι οποίοι μιλάνε για κλάμα, φλόγες, "μαύρα", ξεριζωμούς κ.λπ. Δεν είναι και μεγάλα τα περιθώρια. Μη σου πω ότι δεν υπάρχουν κιόλας...Μέτριο μου φάνηκε κι εμένα το βίντεο κλιπ. Η Κλαυδία στατική και πάλι εντελώς ανέκφραστη.
Είναι σαφές ότι στόχος είναι "το ελληνικό στοιχείο". Σε σημείο που κάπως το παράκαναν. Π.χ. την ώρα που τραγουδούσε για φλόγες, ξεπρόβαλε το φουγάρο απ΄ τα διυλιστήρια...
Scandal
Διαχειριστής

14-03-25

16:03
Το είδα κι εγώ και λέω τι κουλό είναι αυτό.Π.χ. την ώρα που τραγουδούσε για φλόγες, ξεπρόβαλε το φουγάρο απ΄ τα διυλιστήρια...

Γεγονός: πάμε για minimum 20η θέση!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-03-25

16:07
Πολύ..."μαύρο", γενικότερα...Το είδα κι εγώ και λέω τι κουλό είναι αυτό.
Γεγονός: πάμε για minimum 20η θέση!
Είναι σαφές ότι ήθελαν να δώσουν έμφαση στην παράδοση (στίχοι, μουσική, βίντεο κλιπ...) και αυτό δεν είναι κακό. Αλλά το πήγαν στο άλλο άκρο, σχεδόν...
Δηλαδή το βλέπεις και κάτι σε πιάνει, ένα πράμα...
Micro
Συντονιστής

14-03-25

16:12
Σαν κολαζ φωτογραφιων ηταν το βιντεο κλιπ . Δεν ειχε συνοχη και δεν συνοδευει επαρκως το συναισθημα του τραγουδιου
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-03-25

16:19
Μόνο εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου το Αστερομάτα;
Poirot
Περιβόητο μέλος

14-03-25

16:23
Δεν ξέρω, αλλά το πρόσωπό της μου μοιάζει κάπως παγωμένο. Ακριβώς επειδή μιλάει το τραγούδι για όλα αυτά, θα έπρεπε να εκφραστεί κάπως πιο πολύ.Κοίτα...η αλήθεια είναι ότι αν θέλει να είναι "μέσα" στο τραγούδι, πώς να εκφραστεί σε τέτοιο ύφος τραγουδιού ή τέτοιους στίχους ; Οι οποίοι μιλάνε για κλάμα, φλόγες, "μαύρα", ξεριζωμούς κ.λπ. Δεν είναι και μεγάλα τα περιθώρια. Μη σου πω ότι δεν υπάρχουν κιόλας...
Αυτό πάλι, τι βλακεία ήταν; Τι σχέση έχει το φουγάρο;Είναι σαφές ότι στόχος είναι "το ελληνικό στοιχείο". Σε σημείο που κάπως το παράκαναν. Π.χ. την ώρα που τραγουδούσε για φλόγες, ξεπρόβαλε το φουγάρο απ΄ τα διυλιστήρια...

Γενικά με τα videoclips των συμμετοχών μας προσπαθούμε κάθε χρόνο να δείξουμε Ελλάδα, παράδοση, αρχαία λες και είναι τρέιλερ του ΕΟΤ. Γιατί δεν εστιάζουμε λίγο περισσότερο στο τραγούδι ή σε κάτι που να δηλώνει μία ιστορία; Οι άλλες χώρες δεν παρουσιάζουν τόσο στερεοτυπικά τους εαυτούς τους.
Micro
Συντονιστής

14-03-25

16:27
Εμενα στην αρχη μου αρεσε αλλα τωρα το βαριεμαι καπως . Στοιχικα ομως εξακολουθω να το θεωρω πολυ δυνατοΜόνο εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου το Αστερομάτα;
Εγω σκεφτηκα οτι ηταν αληγορια για την πυρκαγια της σμυρνης για να μην θεωρηθει πολιτικο , αλλα θα μπορουσε να αποτυπωθει πιο αποτελεσματικαΑυτό πάλι, τι βλακεία ήταν; Τι σχέση έχει το φουγάρο;ς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- johnsala
- Ilma
- Scandal
- Reader
- giannhs2001
- Memetchi
- chester20080
- Luludaki
- AggelikiGr
- rafaela11
- A350
- Vasiliis
- Unboxholics
- American Economist
- Paragontas7000
- Libertus
- Scarlet Fox
- globglogabgalab
- Joji
- Natsuko
- thenutritionist
- Μήτσος10
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- ck_chrysiis
- touvlo
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Kate1914
- ppp
- iminspain
- taketrance
- fockos
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- camil
- Totreno
- GeorgePap2003
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.