Eurovision 2025

Πιστεύετε ότι θα περάσει η Ελλάδα στον τελικό ;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 15)

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.171 μηνύματα.
Πάντως το hype για τη Σουηδία δεν το νιώθω φέτος. Ακούγεται σαν τραγούδι που έστελνε η Μολδαβία early 2010s και δεν περνούσε καν τελικό. Αλλά... αφού το έστειλε η Σουηδία, τι να πεις.. :look:
Η Σουηδία και σκατο ανάποδο να στείλει πάλι θα τους αρέσει 😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.
τυχαία είδα το σκηνικό μας απο ένα προτεινόμενο YT short που μας κράζουν ήδη.
Και θα συμφωνήσω είναι κιτς του κερατά.

IMG_2216.jpeg

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.586 μηνύματα.
Πάντως το hype για τη Σουηδία δεν το νιώθω φέτος. Ακούγεται σαν τραγούδι που έστελνε η Μολδαβία early 2010s και δεν περνούσε καν τελικό. Αλλά... αφού το έστειλε η Σουηδία, τι να πεις.. :look:
Αυτό συμβαίνει πάντα με τη Σουηδία.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.171 μηνύματα.
temp_image_51DC22CA-24F8-4443-A735-9EEFCE568C9B.jpeg
temp_image_A1345977-505E-4B40-AF90-A85DC5C20587.jpeg

2 ακόμα στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας ❤️❤️❤️

εμένα μου αρέσει πολύ γενικά η σκηνική παρουσία γιατί το θέμα του τραγουδιού δεν μπορεί να έχει κάτι άλλο

μιλάμε για ξεριζωμό, για θλίψη, Πόντο !!

Himela

Συντονίστρια

View attachment 147915View attachment 147916
2 ακόμα στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας ❤️❤️❤️

εμένα μου αρέσει πολύ γενικά η σκηνική παρουσία γιατί το θέμα του τραγουδιού δεν μπορεί να έχει κάτι άλλο

μιλάμε για ξεριζωμό, για θλίψη, Πόντο !!
Το θέμα είναι οι παρουσιαστές που μιλάνε πριν το τραγούδι σε κάθε χώρα να εξηγήσουν επαρκώς τους στίχους και το νόημα αλλιώς αν το δουν οι θεατές έτσι ξεκαρφωτο θα θεωρούν ότι είναι μια χαζή που κλαίει που της έσπασε το νύχι ξέρω γω.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.969 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Το θέμα είναι οι παρουσιαστές που μιλάνε πριν το τραγούδι σε κάθε χώρα να εξηγήσουν επαρκώς τους στίχους και το νόημα αλλιώς αν το δουν οι θεατές έτσι ξεκαρφωτο θα θεωρούν ότι είναι μια χαζή που κλαίει που της έσπασε το νύχι ξέρω γω.
Είναι στους κανόνες! Όπως και οι δικοί μας εξηγούν και λένε λίγα λόγια για τον τραγουδιστή κτλ σε κάθε τραγούδι έτσι γίνεται παντού !

Himela

Συντονίστρια

Είναι στους κανόνες! Όπως και οι δικοί μας εξηγούν και λένε λίγα λόγια για τον τραγουδιστή κτλ σε κάθε τραγούδι έτσι γίνεται παντού !
Ναι αλλά υπάρχουν παρουσιαστές που λένε τα δικά τους ή κάνουν πλακίτσα πχ αυτός της Βρετανίας την ώρα που παρουσιάζουν τα τραγούδια.

Υπάρχουν επίσης κάποιοι που δε δίνουν σημασία.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.173 μηνύματα.
1747158240774.png

Η Κλαυδία και ο νικητής <3<3

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.912 μηνύματα.
Άκουσα για πρώτη φορά τα τραγούδια. Κανένα από τα φαβορί δεν μου αρέσει, εντελώς ανούσια θα έλεγα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.
Εγώ επιμένω πως σαν το μόλιτβα, δεν θα ξαναβγεί κι ας το κοροϊδεύετε.:beee:
Έβγαζε μια ποιότητα, ενα αίσθημα.
Απο κει και πέρα κυρίως κλαπατσίμπαλα ακούγαμε.
Αλλά είναι και ετσι ο διαγωνισμός που αν δε κάνει τσέρτσελο δεν σηκώνεται φρύδι

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.912 μηνύματα.
Εγώ επιμένω πως σαν το μόλιτβα, δεν θα ξαναβγεί κι ας το κοροϊδεύετε.:beee:
Έβγαζε μια ποιότητα, ενα αίσθημα.
Απο κει και πέρα κυρίως κλαπατσίμπαλα ακούγαμε.
Αλλά είναι και ετσι ο διαγωνισμός που αν δε κάνει τσέρτσελο δεν σηκώνεται φρύδι

Η Σερβία του 2007 είναι και για εμένα ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό, μαζί με το Hold Me Now (1987) Euphoria (2012), Only Teardrops (2013) και το Grande Amore (2015). Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει πέσει πολύ η ποιότητα του διαγωνισμού.

Himela

Συντονίστρια

Έχουν υπάρξει πολύ ωραία τραγούδια, εγώ έχω μια μεγάλη λίστα από όλα τα χρόνια. Και μπαλάντες και ποπ και χορευτικά και τρολοτράγουδα, όλα έχουν το γούστο τους.

Χαρακτηριστικό της Eurovision για μένα:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.142 μηνύματα.
Πάμεεεε 1st semi

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.315 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.142 μηνύματα.
Εφέ απευθείας πάνω στην κάμερα είναι αυτά;
Δεν μου αρέσει η ιδέα να βλέπω πράγματα που δε συμβαίνουν με τα εφέ της σκηνής.

Scandal

Διαχειριστής

Βαρετή η Σλοβενία.
Κάπως φτωχό το φετινό στάδιο.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.314 μηνύματα.
Η Εσθονία μου χαλάει την αισθητική. :redface:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Eurovision τώρα

rafaela11

Περιβόητο μέλος

NO STRESSO NO STRESSO NO NEED TO BE DEPRESSO

Himela

Συντονίστρια

Η Ισπανίδα τί γδυθηκε; Έλεος πια όλες οι 55άρες που γδυνονται στη σκηνή, δύο στις πέντε είδα ήδη.

Ωραία χόρευε ο μακιάτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια