Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.144 μηνύματα.

Ωραία η Σουηδία, αλλά ΟΧΙ τόσο για τραγούδι - νικητή.

Το ιταλικό μου άρεσε και καλά κάνανε και βάλανε υποτίτλους γιατί οι στίχοι είναι πιο δυνατοί από τη μουσική. Το σουηδικό καταλαβαίνω γιατί αρέσει αφού αρέσουν αυτά τα κωμικά τραγούδια.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.251 μηνύματα.

Μονο Πολωνία και Βελγιο μεχρι στιγμής μου αρεσαν
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.317 μηνύματα.

Καταπληκτική η Αλβανία.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.144 μηνύματα.

Ωραίο της Αλβανίας και μπράβο που πάει με τη γλώσσα της.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.317 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής

Ναι ήταν τέλεια, το σημείωσα να το ξανά ακούσω.Μαγευτική η Ελβετία
Γενικά για φέτος: βλέπω πολύ κιτσαρία σε φώτα και εφέ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Θα μου κλείσει το σπίτι ο Κύπριος, απαπα.
Το staging ωστόσο εντελώς κουλό.

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

Η Ελβετία για μένα μη πω θα έπρεπε να κάνει το νταμπλ, πολύ ωραία σκηνοθεσία και γλυκό τραγούδι. Θυμίζει λίγο και Ολίβια Ροντρίγκο.
Θεωρώ Ισλανδία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Αζερμπαιτζάν και Άγιος Μαρίνος θα μείνουν εκτός. Ίσως να σωθεί οριακά κάποιο γιατί υπήρχαν αρκετά που άλλες χρονιές θα έμεναν εκτός.
Θεωρώ Ισλανδία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Αζερμπαιτζάν και Άγιος Μαρίνος θα μείνουν εκτός. Ίσως να σωθεί οριακά κάποιο γιατί υπήρχαν αρκετά που άλλες χρονιές θα έμεναν εκτός.
Scandal
Διαχειριστής

Μέχρι εδώ μου φτάσανε οι γκει φερομόνες του ΚύπριουΘα μου κλείσει το σπίτι ο Κύπριος, απαπα.![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Να'ταν μόνο εκείνου; Οι μισές συμμετοχές έτσι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.Μέχρι εδώ μου φτάσανε οι γκει φερομόνες του Κύπριου![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το ματιασαμε το πουλάκι μου.

@Scandal
Scandal
Διαχειριστής

Πολλές ανατροπές ο πρώτος ημιτελικός.
Κύπρος εκτός.
Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για την Κλαυδία για το αν θα πάει τελικό
Κύπρος εκτός.
Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες και για την Κλαυδία για το αν θα πάει τελικό

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.251 μηνύματα.

σοκ εμεινε εκτος κυπρος / Βελγιο . Το βελγιο ηταν 5ο στα στοιχηματα για νικη
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 687 μηνύματα.

Η Πορτογαλία τι φάση...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

Το Βέλγιο για μένα ήταν καθαρά εκτός από την πρώτη στιγμή που το είδα, αλλά βλεποντας κάτι Ισλανδιες έλεγα δεν μπορεί έστω αυτές θα τις περάσει.σοκ εμεινε εκτος κυπρος / Βελγιο . Το βελγιο ηταν 5ο στα στοιχηματα για νικη
Κρίμα για την Κύπρο, ήταν πολύ καλύτερη, όμως πολύ διασκέδασα τις ανατροπές των στοιχημάτων. Είναι αυτό που λέμε ότι κάποιες χώρες σε ανοιχτούς διαγωνισμούς θα έχουν τεράστιες διαφορές από τις προβλέψεις
Scandal
Διαχειριστής

Άλλαξα την ψήφο μου εδώ στο e-steki ότι η Κλαυδία δεν θα πάει τελικό 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Η Πορτογαλία ήταν τελευταία στα στοιχήματα εν τω μεταξύσοκ εμεινε εκτος κυπρος / Βελγιο . Το βελγιο ηταν 5ο στα στοιχηματα για νικη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ποιοι ψήφισαν όχι: Εσύ, εγώ, η ΧιμελιταΆλλαξα την ψήφο μου εδώ στο e-steki ότι η Κλαυδία δεν θα πάει τελικό![]()
..και o φοκος. Τρελό team

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα.

Πολύ χάρηκα για το Σαν Μαρίνο που πέρασε! Συνήθως το έχουν κλασμένο 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ας μην ήταν η Ιταλία που ψήφιζε στον ημιτελικό αυτό και για εκεί θα προοριζοταν το τραγούδι. Ήταν η συγκυρία τέτοια.Άγιος Μαρίνος θα μείνουν εκτός.
Λίγο ξενέρωσα που δεν πέρασε ο Κύπριος, αλλά σε γενικες γραμμές αυτά που ήθελα να περάσουν, πέρασαν. Να δούμε η δικιά μας τι πουλιά θα πιάσει μεθαύριο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Scandal
- Memetchi
- charmander
- Unboxholics
- A350
- Reader
- Μήτσος10
- Spentys
- rafaela11
- American Economist
- fockos
- chester20080
- touvlo
- Paragontas7000
- Ilma
- thenutritionist
- johnsala
- Jack of Spades
- GeorgePap2003
- Libertus
- AggelikiGr
- Debugging_Demon
- globglogabgalab
- kalhkardia
- camil
- Ωρορα
- Kate1914
- Kate333er
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Vasiliis
- Scarlet Fox
- Joji
- Natsuko
- synthnightingale
- danonito_kyr
- Wonderkid
- goti
- Athens2002
- gaidouri
- vasilis123321
- Chris1993
- Εριφύλη
- iew
- ppp
- iminspain
- taketrance
- Dr. Gl. Luminous
- Maria23667
- Sosstoss
- Corfu kitty
- Totreno
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.