amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.

15-05-25

23:14
Ο Καπουτζίδης είναι γοητευτικότατος χαρακτήρας 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

15-05-25

23:14
Είπε ότι ο Τσέχος έχει μπάσα φωνή και έκανε για πλάκα μπάσα και τη δική του φωνή επιτηδευμέναΤι γίνεται δηλαδή; Εγώ το βλέπω με τους Γάλλους εκφωνητές και δεν έχω ιδέα![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

15-05-25

23:18
Ο Καπουτζίδης είναι γοητευτικότατος χαρακτήρας![]()
Για εμένα είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που έχει περάσει στην Eurovison (για Ελλάδα μιλάω). Έχει τρομερή μόρφωση και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει. Ευτυχώς γλυτώσαμε από το περσινό φιάσκο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

15-05-25

23:19
Πωωωω που τους θυμήθηκες, τους είχα ξεχάσει σαν εφιάλτη. ΦιάσκοοοοΕυτυχώς γλυτώσαμε από το περσινό φιάσκο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.

15-05-25

23:23
μετρια η Morticia
Scandal
Διαχειριστής

15-05-25

Πολύ καλό το Ισραήλ.
Και φέτος κάνει φασαρία το κοινό.
Και φέτος κάνει φασαρία το κοινό.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

15-05-25

Πωωωω που τους θυμήθηκες, τους είχα ξεχάσει σαν εφιάλτη. Φιάσκοοοο
Ε μα ναι ρε οι τύποι ήταν εντελώς άκυροι και αδιάβαστοι. Εμένα να έβαζες που δεν έχω ιδέα από τηλεόραση και παρουσίαση πιο λίγα λάθη θα έκανα.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.

15-05-25

23:26
@Reader ενημέρωσε το bf σου, παίζει η αγαπημένη του Γερμανία τώρα.
Scandal
Διαχειριστής

15-05-25

23:28
Πολύ ωραία η Γερμανία, χορεύω.
Ευτυχώς έχω καλή καρέκλα γραφείου και με κρατάει.
Ευτυχώς έχω καλή καρέκλα γραφείου και με κρατάει.
Scandal
Διαχειριστής

15-05-25

23:32
Το σύρσιμο στο πάτωμα τι το θέλανε στη Σερβία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.

15-05-25

23:36
Φίνα η Φίννα. ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΟΥ.-
amarelia
Περιβόητο μέλος

15-05-25

23:37
πω ρε μλκ αυτο που ειναι διαγωνισμος τραγουδιου και ο τραγουδιστης πρεπει να κάνει ακροβατικά, χορευτικα και ταχυδακτυλουργικά
καπου ελεος
καπου ελεος
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 691 μηνύματα.

15-05-25

Από τα ξεσηκωτικα τραγούδια η Φινλανδία έχει το καλύτερο
Scandal
Διαχειριστής

15-05-25

Την ανεβάσανε πολύ ψηλά αυτήν! Εγώ θα είχα χεστεί πάνω μου.πω ρε μλκ αυτο που ειναι διαγωνισμος τραγουδιου και ο τραγουδιστης πρεπει να κάνει ακροβατικά, χορευτικα και ταχυδακτυλουργικά
καπου ελεος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.

15-05-25

23:49
Εξαπλώνεται σαν ιός. Όλες θα τις κολλήσει. Από αυριο Νανά Μούσχουρη θα ντύνονται. 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

16-05-25

00:20
Πέρασαν οι Λετονεεεεες, δεν πήγαν τζάμπα οι ψήφοι.

16-05-25

00:23
Ναιιιιιιι!
Scandal
Διαχειριστής

16-05-25

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

16-05-25

ΩΡΕΕ
ΜΠΆΖΕΡ ΜΠΙΤΕΡ
FROM DOWNTOWN
ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ΜΠΆΖΕΡ ΜΠΙΤΕΡ
FROM DOWNTOWN
ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
American Economist
Επιφανές μέλος

16-05-25

00:24
Μπράβο στην Ελλάδα μας, το αξίζαμε και με το παραπάνω. Καλή επιτυχία στον τελικό, μακάρι να μπούμε 10αδα.
Μπράβο και στο Ισραήλ.
Μπράβο και στο Ισραήλ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Ilma
- AggelikiGr
- camil
- johnsala
- Ωρορα
- Scandal
- chester20080
- Paragontas7000
- Kate1914
- charmander
- American Economist
- Memetchi
- Reader
- touvlo
- giorgos5002
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Aggel0sss
- taketrance
- vasilis123321
- rafaela11
- Corfu kitty
- Εριφύλη
- ck_chrysiis
- Wonderkid
- louminis
- fockos
- Debugging_Demon
- nearos
- Αντικειμενικός
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- iew
- Jack of Spades
- Unboxholics
- Indecisive2
- Athens2002
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- jj!
- Marslols
- Libertus
- A350
- ROM32
- Natsuko
- Joji
- Aleksoula
- Spentys
- Luludaki
- kalhkardia
- Kate333er
- Vasiliis
- Scarlet Fox
- synthnightingale
- danonito_kyr
- goti
- gaidouri
- Chris1993
- ppp
- iminspain
- Maria23667
- Sosstoss
- Totreno
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.