Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.
Ο Καπουτζίδης είναι γοητευτικότατος χαρακτήρας :inlove:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.
Ο Καπουτζίδης είναι γοητευτικότατος χαρακτήρας :inlove:

Για εμένα είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που έχει περάσει στην Eurovison (για Ελλάδα μιλάω). Έχει τρομερή μόρφωση και φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει. Ευτυχώς γλυτώσαμε από το περσινό φιάσκο.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.
μετρια η Morticia

Scandal

Διαχειριστής

Πολύ καλό το Ισραήλ.
Και φέτος κάνει φασαρία το κοινό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.
Πωωωω που τους θυμήθηκες, τους είχα ξεχάσει σαν εφιάλτη. Φιάσκοοοο

Ε μα ναι ρε οι τύποι ήταν εντελώς άκυροι και αδιάβαστοι. Εμένα να έβαζες που δεν έχω ιδέα από τηλεόραση και παρουσίαση πιο λίγα λάθη θα έκανα.😆😆

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
@Reader ενημέρωσε το bf σου, παίζει η αγαπημένη του Γερμανία τώρα.

Scandal

Διαχειριστής

Πολύ ωραία η Γερμανία, χορεύω.
Ευτυχώς έχω καλή καρέκλα γραφείου και με κρατάει.

Scandal

Διαχειριστής

Το σύρσιμο στο πάτωμα τι το θέλανε στη Σερβία.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.
Φίνα η Φίννα. ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΟΥ.-

amarelia

Περιβόητο μέλος

πω ρε μλκ αυτο που ειναι διαγωνισμος τραγουδιου και ο τραγουδιστης πρεπει να κάνει ακροβατικά, χορευτικα και ταχυδακτυλουργικά

καπου ελεος

charmander

Δραστήριο μέλος

Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 691 μηνύματα.
Από τα ξεσηκωτικα τραγούδια η Φινλανδία έχει το καλύτερο

Scandal

Διαχειριστής

πω ρε μλκ αυτο που ειναι διαγωνισμος τραγουδιου και ο τραγουδιστης πρεπει να κάνει ακροβατικά, χορευτικα και ταχυδακτυλουργικά

καπου ελεος
Την ανεβάσανε πολύ ψηλά αυτήν! Εγώ θα είχα χεστεί πάνω μου.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
Εξαπλώνεται σαν ιός. Όλες θα τις κολλήσει. Από αυριο Νανά Μούσχουρη θα ντύνονται. :lol:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Πέρασαν οι Λετονεεεεες, δεν πήγαν τζάμπα οι ψήφοι.

Scandal

Διαχειριστής

Ναιιιιιιιιιιιιιιιι

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.
ΩΡΕΕ

ΜΠΆΖΕΡ ΜΠΙΤΕΡ

FROM DOWNTOWN

ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

American Economist

Επιφανές μέλος

Μπράβο στην Ελλάδα μας, το αξίζαμε και με το παραπάνω. Καλή επιτυχία στον τελικό, μακάρι να μπούμε 10αδα.

Μπράβο και στο Ισραήλ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια