Eurovision 2025

Ποια χώρα θέλετε να νικήσει το Σάββατο; (εκτός της Ελλάδας)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.
IMG_2759.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.
Εγώ πιστεύω ότι η Αυστρία θα τα πάει καλύτερα στις επιτροπές γιατί είναι πιο καλλιτεχνικό και οι επιτροπές έχουν αποδείξει ότι τους αρέσουν τέτοια (πχ Gjon's Tears - Tout l’Univers το 2021 / πρώτο στις επιτροπές).

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.
Εγώ πιστεύω ότι η Αυστρία θα τα πάει καλύτερα στις επιτροπές γιατί είναι πιο καλλιτεχνικό και οι επιτροπές έχουν αποδείξει ότι τους αρέσουν τέτοια (πχ Gjon's Tears - Tout l’Univers το 2021 / πρώτο στις επιτροπές).

Και η Ελλάδα θα πάει πολύ καλά στις επιτροπές, σίγουρα 10αδα. Τώρα στο televoting θα δείξει, αν και η 17η σειρά εμφάνισης είναι καλή.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα.
Όλες οι χώρες που θα ψηφίσω το Σάββατο πέρασαν :air_kiss:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.
Όλες οι χώρες που θα ψηφίσω το Σάββατο πέρασαν :air_kiss:
Έτσι που το είπες νόμιζα ότι εννοείς ότι θα ψηφίσεις όλες τις χώρες. :bounce:
Δεν είναι κακή ιδέα, δώσε από 1 ψήφο σε καθεμία από τις 26 χώρες έτσι για επιβράβευση κι ας κάνεις μια τρύπα στο νερό. :stereo:

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.245 μηνύματα.
Έτσι που το είπες νόμιζα ότι εννοείς ότι θα ψηφίσεις όλες τις χώρες. :bounce:
Δεν είναι κακή ιδέα, δώσε από 1 ψήφο σε καθεμία από τις 26 χώρες έτσι για επιβράβευση κι ας κάνεις μια τρύπα στο νερό. :stereo:
Θα με κλείσουν μέσα έτσι και το κάνω αυτό :P

Αλβανία, Σαν Μαρίνο και Λιθουανία θα ψηφίσω. Ψηφίζω χώρες που συνήθως στέλνουν αδύναμες συμμετοχές για να τις ενθαρρύνω για καλύτερες συμμετοχές στο μέλλον. Καμία από τις τρεις δεν πρόκειται να το σηκώσει :P

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
Εγώ πάντως θα βλέπω τον τελικό από το αεροπλάνο. Φάση θα έχει. :P

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.
Γιατι νιώθω πως έχουμε θετικά σχόλια επειδή πέρασε;
αν δε περνούσε θα λέγατε «ε πως πηγε ετσι» «ε σκηνικο ηταν αυτο» «χαλια» κτλ κτλ

οχι μονο εδω δηλαδη και στα κανάλια
Σωστος. Εγω σταθερα απο την αρχη υποστηριζα το τραγουδι αν δεν περναγε καποιοι θα ελεγαν σας τα λεγαμε .δεν ηταν για γιουροβιζιον...αλλα..τεσπα

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.759 μηνύματα.
Διαβάζω τα σχόλια στο youtube κι αναρωτιέμαι αν πράγματι είναι καλό το τραγούδι ή απλά ακούγεται έτσι στους ξένους.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

η απλά αν ολα τα υπόλοιπα ηταν φλόμπες
Όχι στα σχόλια λένε ότι τους έχει αγγίξει και κλαίνε και τους αρέσει η γλώσσα και τέτοια. Εγώ τί χάνω; Βασικά η φάτσα της δε με αφήνει να ακούσω το τραγούδι, θέλω να της δώσω μια σφαλιάρα και να της βγάλω τα γυαλιά και να της λύσω την κοτσίδα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι στα σχόλια λένε ότι τους έχει αγγίξει και κλαίνε και τους αρέσει η γλώσσα και τέτοια. Εγώ τί χάνω; Βασικά η φάτσα της δε με αφήνει να ακούσω το τραγούδι, θέλω να της δώσω μια σφαλιάρα και να της βγάλω τα γυαλιά και να της λύσω την κοτσίδα.
Καθόλου δεν σε τιμάει ο τρόπος που εκφράζεσαι. Δεκτό να μη τη γουστάρεις, αλλά κάπου όπα.

Himela

Συντονίστρια

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.
Δεν ήξερα ότι η τιμή μετριέται από το αν μου αρέσει μια τραγουδίστρια λολ
Σιγα μην πας από πάνω απο το αυτάκι της και της κάνεις heavy metal growl "φάε καμια προβοσκίς μωρή yeeeah satan satan και καταθλιψη και σκατά στη θρησκειουλα σας και στην πατριδουλα σας σκατα γιεεεε φάε προβοσκίδες ναιαιαιαι"

Άλλο το μου αρέσει μια τραγουδίστρια κι άλλο το θα της δωσω μια να της βγαλω τα γυαλιά και να της λυσω την κοτσίδα.

Το δεξί κροσέ και το uppercut το γλιτώνει επειδή φαίνεται θηλυκή και συντηρητική και δεν είναι τριμπούρδελο 200κιλη Πηνελόπη Φαλαινόπη με λεσβιακές τάσεις;

Scandal

Διαχειριστής

1000056373.jpg

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.413 μηνύματα.
Όχι στα σχόλια λένε ότι τους έχει αγγίξει και κλαίνε και τους αρέσει η γλώσσα και τέτοια. Εγώ τί χάνω;
Εν τω μεταξύ, αν κοιτάξεις και πως μεταφράζονται οι στίχοι στα αγγλικά, ούτε εγώ νιώθω καμία ανατριχιλα ας πούμε. Άλλο "βάρος" έχει στα ελληνικά.
Τους έχει πλανεψει η γλώσσα μάλλον.

Το τραγούδι ούτε εμένα μου αρέσει και μάλιστα δεν το ψήφισα χθες (ενώ θεωρητικά μπορούσα με το γαλλικό μου νούμερο). Είναι μακριά από τα ακούσματα μου. Ωστόσο, είχε από τις καλύτερες εμφανίσεις χθες γιατί δεν είχε και κάνα σπουδαίο συναγωνισμό.

Scandal

Διαχειριστής

Εγώ πάντως θα το πω ότι δάκρυσα στη σκηνή με τη μάνα.
Όχι όταν το πρωτοείδα στο live που ήμουν σε φάση ενθουσιασμού γιατι δεν ειχα δει τις διαρροές, αλλά μετά που το έβαλα με τη ησυχία μου στο youtube.
Και το περπάτημα στη φωτιά εντυπωσιακό.

Η φετινή παρουσίαση ήταν σύγχρονη, καμία σχέση με άλλες χρονιές.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.203 μηνύματα.
Χιμελα με όλο το σεβασμό αλλά το πρόβλημα είναι δικό σου, δεν φταίνε οι υπόλοιποι 😂

απλά δεν σαρεσει, αλλά όχι και έτσι

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.090 μηνύματα.
γιατί καλέ; Μια χαρά είναι η κοπέλα.
Εντάξει, όλες και όλοι στη γιουροβιζιον είναι λίγο ντίβες, αλλά δεν πειράζει, δε θα τους παντρευτούμε

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.
Δεν ήξερα ότι η τιμή μετριέται από το αν μου αρέσει μια τραγουδίστρια λολ
Αλλο σου ειπε
ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλα οταν λες για εναν ανθρωπο που δεν σου εχει κανει τιποτα..απλα δεν γουσταρεις το στυλ ή τη φατσα του οτι θες να της ριξεις χαστοθκι κλπ..ΝΑ ΜΗΝ τα χωσεις ξανα σε αυτους που λενε αρνητικα σχολια για τους χοντρους ας πουμε..κ αυτοι απλα δεν τους αρεσει η εικονα των χοντρων..φιλακια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

γιατί καλέ; Μια χαρά είναι η κοπέλα.
Εντάξει, όλες και όλοι στη γιουροβιζιον είναι λίγο ντίβες, αλλά δεν πειράζει, δε θα τους παντρευτούμε
Η μονη που δεν το παιζει ντιβα ειναι αυτη..ελεος καπου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια