amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.

16-05-25

18:24
γτ ρε δεν εχετε δει φατσες που να σας βγαίνει να θελετε να τους σπάσετε στο ξύλο;
Πρώτη φορά το ακούτε;
Πρώτη φορά το ακούτε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.

16-05-25

18:30
Μα αν έλεγε απλά οτι δεν της αρέσει εμφανισιακά, θα ήταν ακριβως το ίδιο με το "δεν μου αρεσει η χοντρή γιατι είναι χοντρή"Αλλο σου ειπε
ΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ αλλα οταν λες για εναν ανθρωπο που δεν σου εχει κανει τιποτα..απλα δεν γουσταρεις το στυλ ή τη φατσα του οτι θες να της ριξεις χαστοθκι κλπ..ΝΑ ΜΗΝ τα χωσεις ξανα σε αυτους που λενε αρνητικα σχολια για τους χοντρους ας πουμε..κ αυτοι απλα δεν τους αρεσει η εικονα των χοντρων..φιλακια
Και τα δυο ειναι αποδεκτά.
Εκεινο που δε θα ηταν αποδεκτό με τη χοντρή θα ήταν "θα παρω μια τρόμπα μωρή βουζα και θα σε ξεφουσκώσω".
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.

16-05-25

18:31
Οχι..αλλα σε αλλα θεματα η χιμελα μας ειπε να μην λεμε χοντρο κ σκατα εκεινο το σιχαμα που σκοτωσε τη μανα του ...ποσο μαλλον που εξοργιζομαστε που ειναι ενας σιχαμερος μητροκτονος...εδω η χιμελα αναρωριεται γιατι λενε οτι ειναι ασχετο να λεει για μια κοπελα οτι θελει να της χωσει χαστουκι επειδη απλα δεν της αρεσει η φατσα της? Κ εχει δικαιωμα να το κανει.. Σοβσρολογουμε τωρα?γτ ρε δεν εχετε δει φατσες που να σας βγαίνει να θελετε να τους σπάσετε στο ξύλο;
Πρώτη φορά το ακούτε;
Καντο κ εχεις το καθε δικαιωμα..οπως εμεις λεμε χοντρο κ σι,ανα τον μητροκτονο..με τη διαφορα οτι εκεινος ειναι μητροκτινος κ λογικο να εξοργιζομαστε μαζι του.Το χασρουκι για μια κοπελα που δεν εχει κανει τιποτα απλα δεν γουστσρω τη φατσα του ειναι πολυ πρ8βληματικο ειδικα οταν γινοντσι υποδεθξεις σε αλλα θεματα για παχος κ λπ
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.788 μηνύματα.

16-05-25

18:33
ρε σεις γιατι δεν καταλαβαινω τη συσχέτιση που κάνετε με τους «χοντρούς»;Οχι..αλλα σε αλλα θεματα η χιμεκα μας ειπε να μην λεμε χοντρο κ σκατα εκεινο το σιχαμα που σκοτωσε τη μανα του ...ποσο μαλλον που εξοργιζομαστε που ειναι ενας σιχαμερος μητροκτονος...εδω η χιμελα αναρωριεται γιατι λενε οτι ειναι ασχετο να λεει για μια κοπελα οτι θελει να της χωσει χαστουκι επειδη απλα δεν της αρεσει η φατσα της? Κ εχει δικαιωμα να το καβει.. Σοβσρολογουμε τωρα?
Κι εγώ εχω δεί φατσες που λεω πωπω θα του σκάσω ενα μπουκέτο.
Πως σχετίζεται αυτό με τα χονδροφοβικά σχολια;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.

16-05-25

18:36
Διοτι κ αυτοι δεν γουσταρουν εμφανισιακα τους χοντρους..τους τι δινει λεμε..τους αντιπαθουν οποτε κ τους τα χωνουν Απλη λογικη ειναι.ρε σεις γιατι δεν καταλαβαινω τη συσχέτιση που κάνετε με τους «χοντρούς»;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.343 μηνύματα.

16-05-25

18:38
Γιατι η χιμέλα οποτε κράζουμε τους χοντρούς μας στριμωχνει.ρε σεις γιατι δεν καταλαβαινω τη συσχέτιση που κάνετε με τους «χοντρούς»;
Αλλά τη γκομενίτσα την σεμνή επειδη παραειναι πατριωτική και σεμνή και ήπια και με στυλ που δεν της αρέσει, θέλει να την δειρει κι οχι μονο να την κράξει.
Τι δεν καταλαβαίνεις απο διπλα στανταρντς;
ΥΓ: Σορρυ χιμέλα δε σε χέζω γιατι εισαι η χιμέλα εδω, αλλά γιατι οντως θεωρω οτι δεν ειναι και πολύ υγιής ο τροπος εκφρασης.
amarelia
Περιβόητο μέλος

16-05-25

18:41
Καλά ρε απο που τα βγάλατε ολα αυτα τα συμπεράσματα;Αλλά τη γκομενίτσα την σεμνή επειδη παραειναι πατριωτική και σεμνή και ήπια και με στυλ που δεν της αρέσει, θέλει να την δειρει κι οχι μονο να την κράξει.
Τι δεν καταλαβαίνεις απο διπλα στανταρντς;
σοβαρα τωρα ή εχω φαει τρελο σκαλωμα η δε καταλαβαινω πρωτον πως σχετιζεται αυτο με τους χοντρους δευτερον πως θελει να τη σπάσει επειδή ειναι πατριωτικη; πως το ξερεις αυτο;
ποια διπλά στανταρ;;
δηλαδη εγω που θελω να κανω τη μουρη κρεας στον jimmy fallon εχω διπλα στανταρς; το να με απωθεί απλως επειδη δεν μαρεσει η φατσα και ο τροπος του δε παιζει;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-05-25

18:44
Να πάπσετε να χετε ανγκερ ίσσουζ.Καλά ρε απο που τα βγάλατε ολα αυτα τα συμπεράσματα;
σοβαρα τωρα ή εχω φαει τρελο σκαλωμα η δε καταλαβαινω πρωτον πως σχετιζεται αυτο με τους χοντρους δευτερον πως θελει να τη σπάσει επειδή ειναι πατριωτικη.
ποια διπλά στανταρ;;
δηλαδη εγω που θελω να κανω τη μουρη κρεας στον jimmy fallon εχω διπλα στανταρς; το να με απωθεί απλως επειδη δεν μαρεσει η φατσα και ο τροπος του δε παιζει;
Εγω αμα σκεφτώ μια μέρα ότι θέλω να σε γ... πρέπει να σου το πω ρητά οτι θέλω να σε ρημάξω στον π...;
Γιατί ο άλλος που θα διαβάσει το ποστ μου να βλέπει τι τρελίτσα ή καύλα ή άλυτα θέματα κρυβω στο μυαλουδάκι μου;
Δικό σου το πρόβλημα αμα δε σε εχει ενοχλησει ο άλλος.
Αμα παει τωρα η Κλαυδία και της ψιθυρίζει τζιβαέρι στο αυτι της Χιμέλας και της τριβει τα γυαλάκια πάνω στη μουρη, ναι εκει αλλάζει το πράγμα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

16-05-25

18:51

Eurovision: Η αποθεωτική ανάρτηση του BBC για την Klavdia - «Αυτός ο ρυθμός σε "στοιχειώνει"»
«Μας αρέσει τόσο πολύ αυτός ο ρυθμός που σε "στοιχειώνει"». Η ερμηνεία της Klavdia είναι απλά μαγευτική», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το BBC για

16-05-25

19:01
Ρε παιδιά ηρεμήστε, θεωρητικό χαστούκι εννοούσα, έλεος.
Να εξηγήσω τί εννοούσα γιατί το πρώτο σχόλιο το έγραψα γρήγορα και παρεξηγήθηκε. Δεν εννοούσα οτι δε μου αρέσει σαν γυναίκα ή σαν πρόσωπο, απλά η περσόνα αυτή που έχει δημιουργήσει με το μαλλί κολλημένο, τα τεράστια γυαλιά και το γεροντίστικο στιλ δε μου αρέσει. Την ίδια δεν την ξέρω καν και δεν την έχω δει ποτέ με κανονικά ρούχα και μαλλιά ούτε και την έχω ακούσει να μιλάει.
Ελπίζω να εξήγησα καλύτερα.
Να εξηγήσω τί εννοούσα γιατί το πρώτο σχόλιο το έγραψα γρήγορα και παρεξηγήθηκε. Δεν εννοούσα οτι δε μου αρέσει σαν γυναίκα ή σαν πρόσωπο, απλά η περσόνα αυτή που έχει δημιουργήσει με το μαλλί κολλημένο, τα τεράστια γυαλιά και το γεροντίστικο στιλ δε μου αρέσει. Την ίδια δεν την ξέρω καν και δεν την έχω δει ποτέ με κανονικά ρούχα και μαλλιά ούτε και την έχω ακούσει να μιλάει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-05-25

19:13
ΟΧΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ.Ρε παιδιά ηρεμήστε, θεωρητικό χαστούκι εννοούσα, έλεος.
ΚΑΚΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΚΙΑ
Οκ σκάω

16-05-25

19:27
Έβαλα νέα δημοσκόπηση για τη χώρα που θέλουμε να νικήσει (όχι αυτή που θεωρούμε οτι θα νικήσει). 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-05-25

19:30
Δημοκρατικα προηγειται η Αφέντρα με 100%
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.071 μηνύματα.

16-05-25

19:50
Αν η Αυστρία νικήσει, θα έχουμε δύο συνεχόμενες χρονιές όπου τραγουδιστές όπερας θα έχουν κερδίσει. Ίσως η όπερα επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο.Έβαλα νέα δημοσκόπηση για τη χώρα που θέλουμε να νικήσει (όχι αυτή που θεωρούμε οτι θα νικήσει).![]()
Επίσης, ως λάτρης της Όπερας της Βιέννης, εννοείται ότι θα ψηφίσω την Αυστρία... και την Ελλάδα, μιας και τώρα έχω και ξένο αριθμό τηλεφώνου

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

16-05-25

19:54
Πιστεύω ότι παρα τα στοιχήματα που λένε Σουηδία, θα το σηκώσει η Αυστρία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

16-05-25

20:00
H αυστρια εκτος των αλλων εχει απιστευτη σκηνογραφια/σκηνοθεσια/παρουσιαση.
Στηριζω.Εννοειται βεβαια οτι θα ηθελα ελλαδα και αυτο θα βαλω.Αλλα μετα την ελλαδα θα ηθελα αυστρια.
ΥΓ Α οκ..ειδα ψηφους ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Οποτε δαγκωτο Αυστρια.
Στηριζω.Εννοειται βεβαια οτι θα ηθελα ελλαδα και αυτο θα βαλω.Αλλα μετα την ελλαδα θα ηθελα αυστρια.
ΥΓ Α οκ..ειδα ψηφους ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Οποτε δαγκωτο Αυστρια.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.203 μηνύματα.

16-05-25

20:29
Εγώ πιστεύω η Αυστρία θα βγει 2η δυστυχώς και θα το πάρουν πάλι οι Σουηδοί 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

16-05-25

20:35
Ελπιζω πως οχι..ελεος πια με την σουηδικη γιουροβιζιον.Εγώ πιστεύω η Αυστρία θα βγει 2η δυστυχώς και θα το πάρουν πάλι οι Σουηδοί![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

16-05-25

20:40
Είναι και τέρμα άδικο για τους άλλους να κερδίζει συνέχεια η Σουηδία.
Η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί συνταγή και δεν θυμάμαι να έστειλε καν ποτε τραγούδι στα Σουηδικα.
Η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί συνταγή και δεν θυμάμαι να έστειλε καν ποτε τραγούδι στα Σουηδικα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.030 μηνύματα.

16-05-25

21:28
Η Σουηδία είναι απαίσια, δεν καταλαβαίνω καν το hype
Για εμένα, αν μετρούσε ΜΟΝΟ η φωνή και το ταλέντο, θα έπρεπε πρώτη η Αυστρία και δεύτερη η Ελλάδα. Τρίτη η Γαλλία. Μετά δεν ξέρω.
Η φωνή της Κλαυδίας είναι σκέτη μαγεία
Για εμένα, αν μετρούσε ΜΟΝΟ η φωνή και το ταλέντο, θα έπρεπε πρώτη η Αυστρία και δεύτερη η Ελλάδα. Τρίτη η Γαλλία. Μετά δεν ξέρω.
Η φωνή της Κλαυδίας είναι σκέτη μαγεία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Ilma
- AggelikiGr
- camil
- johnsala
- Ωρορα
- Scandal
- chester20080
- Paragontas7000
- Kate1914
- charmander
- American Economist
- Memetchi
- Reader
- touvlo
- giorgos5002
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Aggel0sss
- taketrance
- vasilis123321
- rafaela11
- Corfu kitty
- Εριφύλη
- ck_chrysiis
- Wonderkid
- louminis
- fockos
- Debugging_Demon
- nearos
- Αντικειμενικός
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- iew
- Jack of Spades
- Unboxholics
- Indecisive2
- Athens2002
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- jj!
- Marslols
- Libertus
- A350
- ROM32
- Natsuko
- Joji
- Aleksoula
- Spentys
- Luludaki
- kalhkardia
- Kate333er
- Vasiliis
- Scarlet Fox
- synthnightingale
- danonito_kyr
- goti
- gaidouri
- Chris1993
- ppp
- iminspain
- Maria23667
- Sosstoss
- Totreno
- bibliofagos
- Αλκίμαχος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.